Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eve Lademan pawel piotr (1492 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Judit napisał:
matko ja nie jestem mechanikiem, nie wiem jak tam to dziala, ale korzystalam z naprawdze dobrych mechanikow, usterka rozrzadu wyszla jak wyszla, nie wazne. nie jestem naiwna i nie pisze sobie tutaj, zeby tylko popisac, orientowalam sie w tym temacie i pewne jest ,ze w serwisie w oslo zrobili cos nie tak,
i co nie wyjaśnili co było nie tak
no te dobre polskie fachufce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Judit)
Wiking
o matko duzo pisania, z pl strony wszystko wyjasnili opisali itp, gdziesz mam zapisane, nie mam glowy do mechaniki za bardzo. jutro bede pilowac serwic w oslo, mieli przestudiowac moja dokumentacje, porozmawiamy przy kawce. i to na tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
Judit napisał:
rozrzad byl zle ustawiony i tyle mojego, ze na czas zrobilam przeglad i wyszlo, ze gdybym tego nie zrobilo pier... by wszystko, glowica itp.

Powtarzam, jeśli rozrząd jest źle ustawiony to problem z głowicą, zaworami byłby od razu po zapaleniu auta. To nie jest bomba z opóźnionym zapłonem. Wciskają Ci kit nasze chłopaki, bo pewno roboty nie ma a kasa potrzebna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok