1 NOK
co to ma znaczyć? czego są oznaką? bo zauważyłem, że już co drugi Polak na emigracji w nich się pokazuje i się zastanawiam czy sobie nie kupić? wie ktoś o co tu biega?
Witam serdecznie. Mam pytanie co do feriepenge. Pracowalem w Norwegi 4 miesiace. Normalnie odprowadzano podadek. Na umowie pisało mi + feriepenge. Pracowalem tam w 2011 roku i nadal cisza. Należy mi ...
Anders B
19-04-2013 21:24
siema szukam wszedzie, ale chyba za bardzo G jestem i znalezc nie moge, jako rezydent w norge mam mozliwosc odliczen? mieszkam tu z laska od dwoch lat
www.telewizjarepublika.pl/
siemka wyjezdzam do norwegi i mam pytanie ile tam kosztuje tyton w sklepie lub najtansze fajki
Wie ktoś może ile minimum godzin powinno się pracować w ciągu tygodnia, gdyż od niedawna pracuje w restauracji i tylko 2.5 godz w nocy tj. 3.00-5.30 i w dodatku mam 157kr. Czy nie powinni mi placic ...
Witam Norweska Politi, zabrała mi prawko na 3 miesiące i teraz upłynął termin zwrotu i przesłali moje prawko do Statensvegvesen, i w Statensvegvesen chcą mnie zmusić do wymiany na norweskie, czy ...
Hej Chce sprzedac auto na zielonych tablicach tzn.firmowe Czy moge je sprzedac prywatnej osobie?? Czy ona moze jezdzic na zielonych tablicach?? I jaka cena zarejestrowania?? Pierwszy raz ...
tacy ludzie jak MJ Elvis, itp nigdy nie umieraja
WITAM CZY KTOŚ WIE CZY W STAVANGER LUB NAJBLIŻEJ OKOLICY JEST GDZIEŚ POLSKI ORTODONTA ( MA JAKIEŚ NAMIARY NA NIEGO ) I JAKA JEST CENNA WIZYTY ??? PROSZE O KONTAKT POZDRAWIAM
Czy zdawał ktoś może z tu obecnych, kurs na ..... F Gass Sertyfikat w Norge, dla instalatorów? Jest ktoś taki, kto ma taki Certyfikat?
Czy ktos sie wie jak daleko jest ambasada w oslo od lotniska oslo gardemoen??????????
paweł zagórski
17-04-2013 20:22
Witam. Planuje jutro lot do Sandefjord Torp w celu nabycia samochodu. Czy znacie dobrego mechanika w tych okolicach do ktorego moglbym podjechac w godzinach pracy i sprawdzic auto przed zakupem? ...
Witam, szukam perkusisty i basisty do ROCKowej kapeli pod Oslo (Haslum). Gramy same swoje kawalki (zadnych coverow) - nie jestesmy wyksztalceni pod wzgledem muzyki jakos szczegolnie - traktujemy to ...
Leszek G
16-04-2013 11:32
Witam nie wiem jak zamiescic zdjecia w tym temacie dlatego zamiescilem je w swoim profilu ale do sprawy.Kupilem lodz bez silnika iz silnik chcialem miec nowy zadzwonilem do firmy z Drammen ...
Lofoten Lofoten
15-04-2013 22:44
Witajcie, czy może ktoś zna dom pomocy dla osób starszych gdzie jest jakaś praca dla asystenta....
Potrzebuje pomocy czy ktoś wie o której godzinie odjeżdża Pks Oslo z Busterminal do Torpu jak samolot jest o 8.40 ???
A jak już wybrałam lekarza to jak się teraz umówić do niego na wizytę?
Witam czy ktoś może mi pomóc nadal nie dostalam selvangivelse co moge zrobić można to gdzies zamówić?
Witajcie!!! Potrzebuje wczesniejszego terminu niz 04.06.2013 do ambasady na wizyte w spr. paszportu!!! Jeżeli ktoś ma takowy i nie koniecznie pasuje mu termin, to ja wszystkie inne daty przyjmuje- ...
Witam. czy moze ktos wie gdzie wpisuje sie odpis za dojazdy do pracy i z pracy.Nie wiem czy dobrze rozumien za do pracy liczymy km x 1,5 kr a z pracy km x 0.7 kr.
Wracając do tematu przemytu stwierdzam właśnie, iż ból głowy jest proporcjonalny do ilości wypitego alkoholu, lecz miejsce zakupu tegoż cholerstwa nie ma totalnego znaczenia. Pytanie brzmi, co mi ...
Norwegian zamierza ubiegać się o odszkodowanie i w kolejce klientów Boeinga jest chyba najsilniejszym negocjatorem, ponieważ przed rokiem zamówił 100 maszyn Max8 i 22 typu 737 800 (kupił też 100 ...
Prowadze firme konsultingowa, moge pomoc w rozliczeniu podatku ,bede w Kristiansand od srody 17 kwietnia.
Witam , Szukam pracy jako opiekunka do dziecka w Oslo.Jestem młodą,dyspozycyjną,odpowiedzialną osobą . Mam córeczkę w wieku 6 lat także mam bardzo dobry kontakt z dziećmi . Umiem dziecku ...
21min 0-2 janek tylko nie płacz..... ps: swoja droga wspaniały doping wisły > ich druzyna przegrywa 2-0 a oni spiewaja " legia to stara kur...."
Hej, chcę wyjechać do Norwegii. Kilka razy już wyjeżdżałem za granicę zarobkowo i wiem, jak to mniej więcej jest (choć w Norwegii jest pewnie trudniej). Wiem, że nie chciałbym robić tego sam ...
Witam . Mam pytanie odnośnie rozliczenia podatku za 2012 rok,Własnie miałem wysyłać papiery (lonns etc..) lecz w dniu dzisiejszym dostałem ze skatteetaten dwa dokumenty z którymi nie mam pojęcia co ...
WITAM Z CHECIA POZNAM MAMY Z POCIECHAMI Z PORSGRUNN I OKOLIC PROSZE PISAC NA PRIW. POZDRAWIAM
Kurcze....no i jak to jutro dojechac do pracy jak bedzie strajk. A moze nie?kto wie?
Witam Serdecznie, Firma SCANDINAVIAK AS poszukuje domu lub mieszkania, do wynajecia w okolicach STRYN, lub OLDEN, LOEN, INVIKK, UTVIK, Prosze o kontakt: Lukasz Obolewicz tel. 93833467 ...
Witam chciałbym sie was spytac czy moze orientuje sie ktos jaka oferta lub startówka jest najlepsza zeby jak najdłuzesz pogadac z Polską na komurkowe lub stacjonarne.
Witam mam kilka pytań,jeśli ktoś mógł mi pomóc z góry dziękuję.Mąż od roku pracuje w Norwegii ma stały kontrakt.Ostatnio wynajął mieszkanie.Latem z dziecmi chciałabym dołączyc do męża.Ale zabardzo ...
witam. podobno od dzis wszyscy polacy którzy są zarejestowani na warunkach norweskich nie moga jeżździć zadnymi polskimi autami po norwegi. slyszał ktoś coś o tym?????
... jak z lotniska w Oslo dostać się do Skien, ?
darek jarczak
11-04-2013 21:50
Szukam pracy na morzu na platformie, może ktoś pomoże
Strony z panelem cms , logotypy , wizytówki , plakaty , bannery ogloszenia.trojmiasto.pl/uslugi-reklama-...-ogl6600355.htmlMasz firmę i potrzebujesz strony www ?
Witam, Obecnie mieszkam w Polsce po tym jak rok temu wróciłem z Holandii. Poszukuje pracy w Norwegii w sektorze IT. Posiadam doświadczenie z Polski oraz Holandii jako administrator IT ogólnie ...
WITAM SERDECZNIE MAM DO ZAOFEROWANIA PRODUKTY Z POLSKI W PRZYSTĘPNYCH CENACH ,ZNAJDZIE SIĘ COŚ NA KARZDĄ KIESZEN I PODNIEBIENIE, INTERESUJE CIĘ COŚ CHCESZ SIĘ WIECEJ DOWIEDZIEĆ PISZ LUB DZWOŃ ...
Orientuje się możne ktoś czy jest sens jechać na zakupy do Arviki?? Bo zależny mi zeby jechać do Lidla a wiem, ze takowy najbliżej znajduje się własnie tam. Sa tam jeszcze jakies inne sklepy?? Np ...
Witam wszystkich, wykonuje korektę liczników samochodów : Audi , WV,skoda kontakt :91307 266
Strony z panelem cms , logotypy , wizytówki , plakaty , bannery ogloszenia.trojmiasto.pl/uslugi-reklama-...nery-ogl6600355.html
mam kolege w Austrheim na stacji benzynowej ktory mi opowiedzial o grupie ktora WYLUDZA hotdogi na stacjach benzynowych mowiac ze ta co kupil mu nie smakuje,odwiedzaja tak wiele stacji i pewnie na ...
Witam,wybieram sie do Oslo turystycznie czy ktos moze pomoc i powiedziec gdzie znajduje sie mizeum obrazow ze slynnym krzykiem Munka
Witam wszystkich. Wydaje mi sie ze moglo by was zainteresowac to, ze w Norwegi jest bardzo wielu mlodych raperow, o ktorych praktycznie nikt nigdy nie slyszal. Chcialem wam zaprezentowac jednych ...
Witam poszukuje kogos kto zna sie na planowaniu wolnych przestrzeni chodzi dokladnie o podworko... jest tu ktos kto sie na tym zna z okolic Sandnes? pozdrawiam.
Majówka Party Camp 2013- Chorwacja, Hiszpania, Grecja, Euro Trip- 10.000 uczestników! Organizatorzy największych wyjazdów studenckich w Polsce zapraszają do zapoznania się z ofertą Majówki 2013! ...
...paszport z końcem kwietnia,wyjazd z początkiem maja i czy...STAWENGER czy gdzie indziej? jak dokonać wyboru do nowego życia ? darek
mariusz mario
09-04-2013 21:18
Poszukuję transportu - pudełko o rozmiarach 30/21/11 cm z uszkodzonym dekoderem, do reklamacji w Polsce, zależy mi na jak najszybszym przesłaniu go do Wrocławia. Cene dogadamy.
Witam i pozdrawiam (Welkom evrybady) będę wdzięczny za wszelkie namiary, już wysyłam swoje CV do różnych agencji w Norwegii. Jacek 26.01.1987 kom.795-616-929 E-mail. jack.goda@o2.pl ...
Jak można być tak nierozgarniętym...www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.10977414 Bez numeru personalnego, ubezpieczenia rodzić dziecko...
Poszukuję pracy w Norwegii jako inżynier kontakt: wierzbowski.lucas@gmail.com
Sylwia W
09-04-2013 18:57
Tak jak w tytule potrzebuję pożyczyć lub odkupić kulę ortopedyczną.Mieszkam w Sandnes Rogaland wiec proszę żeby odpisywały osoby z tych okolic Bardzo PILNE!!!Proszę o POMOC
Witam,czy ktos wie gdzie w Oslo w jakim muzeum tzn zna adres gdzie mozna zobaczyc obraz pod tyltulem Krzyk autora Munka?
Witam jest tu ktos kto zajmuje sie odtworstwem historycznym? macie jakies doswiadczenia juz z imprezami historycznymi w Norwegii? jesli tak to gdzie byliscie i jak wrazenia zapraszam do ...
Witam was.Mam pare pytan(na ktore nie moglem niestety znalesc odpowiedzi w necie)do ludzi ,ktorzy juz dluzszy czas przebywaja na terenie norwegii.A mianowicie jestem alpinista przemyslowym z 2letnim ...
poszukuje pokoju w Oslo na kilka miesięcy od 26.04 . Ogólnie mam prace od 30.04 gorzej teraz z jakim kolwiek noclegiem . Jeżeli ktoś może mi w jakiś sposób pomóc proszę o wiadomość na poczte. Mój ...