1 NOK
Czolowka "polskich"wiadomosci z wczoraj Komentarz sobie daruje, bo padloby troche niecenzuralnych slow....
doswiadczenie, angielski, prawo jazdy, chetnie z zamieszkaniem
witajcie. ...od jakiegos czasu sie nad tym zastanawiam, czy zostawic to co mam w Polsce (mieszkanie w kredycie) forda 1998 i prace z ktorej jakos dociagam do pierwszego (pod ...
tak musi być, jak się nawet wódki wyprodukować nie umie najlepszy sprzęt na świecie trzeba kupić u lepszych Zakończyło się przyjęcie techniczne zasadniczego sprzętu Nadbrzeżnego Dywizjonu ...
Michał duda
12-05-2013 01:10
poszukuje pracy na terenie norwegii pilnie fizycznej budowa mam doświadczenie wieloletnie prosze o kontakt i jakąś pomoc moze byc to praca sezonowa dzieki z góry tel.kontaktowy +48 880988692
Dlaczego mieszkając- pracując w Norwegii tak bardzo wypieramy się polskości -(pochodzenia) Co jest powodem takiego zachowania większości użytkowników forum moja norwegia ? Czy wszystkie artykuły ...
Witam Orientuje się może ktoś gdzie znajdę w Bergen jakiś skup złomu i w jakich godzinach jest otwarty? Na jakich zasadach ten skup się odbywa?
Karol Kujawski
10-05-2013 20:34
Mam pytanie,czy mozliwe jest abym odwiedziala chlopaka w wiezieniu, gdzie musze sie zglosic o pozwolenie? Czy ktos wiec cokolwiek na ten temat?
poszukuje pracy na terenie norwegii pilnie fizycznej budowa mam doświadczenie wieloletnie prosze o kontakt i jakąś pomoc moze byc to praca sezonowa dzieki z góry tel.kontaktowy +48 880988692
popatrz uważnie gdzie twój ród
ostanio słysząłem niezły zart > norek smieje sie z norka: ty wiesz dlaczego ta polka za ciebie wyszła? Nie(?), odpowiada drugi.... Na co ten pierwszy >>> bo......... jej sie sprzatac ...
Witam Staram się o pracę w Norwegii jako elektryk przez Adecco. Czy może ktoś z forumowiczów wie na co po przyjeździe do Norwegii powinienem szczególnie zwrócić uwagę, jakie dokumenty powinienem ...
Robert S.
09-05-2013 22:57
witam mam pytanie dotyczące opieki dziecka w polsce na kilka dni . wyjaśniam o co chodzi moja narzyczona ktora w raz z synem sa w Polsce musi isc na kilka dni do szpitala , ja musze w tym czasie ...
święto Polaków mieszkających poza granicami Pomrocznej serdeczne życzenia złożył nam Pan Bronisław hrabia Komorowski DZIĘKUJEMY PANIE PREZYDENCIE
witam, wraz z kolega(2 polakow) zostalismy dosyc dotkliwie pobici przez mlodych norwegow(10-15 osob). Wynik pobicia to : u mnie rozcietu luk brwiowy i 6 szwow, u kolegi ogolne siniaki na calym ...
Czy ktos może podpowiedziec,ile by wynosiło cło,gdybym chciał tu przywieźć okna plastiki z Polski?
poszukuje zielonej kawy ,czy w norwegii taka dostane
Witam. Zbieramy z zona odziez dla maluchow. Caritas w Szczecinie juz czeka, potrzebny jest jedynie darmowy transport.Jesli masz dobra wole i miejsce w samochodzie, prosimy o kontakt. Pozdrawiamy. ...
CZy ktoś wie, czy wymiana drzwi głównych wejściowych wymaga godkjentu??
Szukamy miejsca do przespania się w Bodo lub najlepiej w Ramberg z jutra na pojutrze może być kawałek podłogi-śpiworki są byle niedrogo... dzięki za wszelki odzew
witam odnowiła mi się kontuzja kręgosłupa mam pytanie czy mogę się leczyć w Polsce i rehabilitować jakoś jestem bardziej przekonany do Polskich lekarzy . co muszę zrobić żeby leczyć się w Polsce i ...
Cześć. Poznam nowych znajomych z Nannestade i okolic a może i starych
Witajcie.. Czteroosobowa rodzina ( 2 dzieci w wieku 14 i 17 lat) poszukuje mieszkania w Bærum kommune max 10 tys./m Prosze nie kierowac nas na strone finn.no, hybel.no itd. gdyz tam nie ...
Witam, 16 maja po godz. 16 jadę z Oslo do Polski kierunek Śląsk i małopolska. Mogę zabrać jedną lub dwie osoby. telefon kont.45927998.
Hej. Znacie moze jakies sprawdzone norweskie biura podrozy w ktorych to mozna byloby wykupic jakas fajna i w rozsadnej cenie wycieczke. myslalem nad cyprem albo kreta. Jesli ktos korzytal z jakiegos ...
kasia xxxxx
07-05-2013 12:29
poszukuje pracy na terenie norwegii jako malarz-szpachlarz od zaraz posiadam wieloletnie doswiadczenie jestem osoba pracowita zorganizowana i uczciwa prosze o info tylko poważne na numer +48 ...
Witam, zostawiłem torbę do laptopa wraz z zawartością czyli moim portfelem w jednej z restauracji w Stavanger czy może mi ktoś pomóc jak go odszukać . Chodziłem już po wszystkich knajpach nigdzie go ...
Czy są tu jacyś ludzie ja się pytam?
Mam pytanko jak jestem zarejstrowany w nav jako szukajacy pracy to mam ubezbieczenie zdrowotne czy nie?
poszukuje pracy na terenie norwegii jako malarz-szpachlarz od zaraz posiadam wieloletnie doswiadczenie jestem osoba pracowita zorganizowana i uczciwa prosze o info tylko poważne na numer +48 ...
WITAM OD 2 MIESIĘCY JESTEM W BERGEN PILNIE POSZUKUJE PRACY JESTEM OSOBĄ PRACOWITA UCZCIWA SUMIENNĄ MAM PRAWO JAZDY KAT B JEDYNYM MINUSEM JEST TO ŻE NIE ZNAM NORWESKIEGO ANI ANGIELSKIEGO MOŻE BYĆ ...
Jak w temacie..zlecę przewóz ponad 300 książek (sprawa pilnal! tęsknota za nimi nie pozwala mi spać )z centralnej Polski do Haugesund. Nie orientuję się w kosztach przewozu tak dużej ilości paczek, ...
Witam Jestem obecnie mieszkańcem fredrikstrad ,szukam osób chętnych podjąć wspułprace w dziale kuchennym posiadam możliwości produkcyjne na Kuchnie na wymiar jak i inne produkty z działu Meblowego ...
witam... pytanko mam : czy jest cos takiego ze pracownik zarejestrowany w danej firmie płaci za paliwo ??? prosilbym o jak najszybsza odpowiedz... pozdrawiam wszystkich ziomali....
Jakieś pomysły na dzisiejszy wieczór? Ktoś coś zaproponuje?
pati muzia
04-05-2013 21:48
powiedzcie co to za zwierz? złowilem w Norwegii
Pewnie znajdzie się taki majętny co posiada łódz w norge, więc zapytam. Ile wynoszą opłaty za łódź? Wszystkie, roczne. Powiedzmy taka 17 fot. 1. Dok ok 10 000 do 14 000 rok 2. Ubezpieczenie? 3 ...
nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.11009482 i teraz mają czym jeździć..
www.wykop.pl/ramka/1497987/oddajcie-nasze-zloto/ gdzie nasze zloto w Londynie Izraelu w 20 lat powstala II Polska po 153 latach zaborow w 35 lat powstala PRL a w 20 lat tusk ...
Jechał tam ktoś może z Oslo?? Czy warto coś zahaczyć po drodze ?? może są chętni żeby sie przyłączyć ?
Hej.Czy ktos orientuje sie czy lotnisko w Trodheim jest otwarte cala dobe.Mam samolot rano a bede na lotnisku o polnocy.
Witam .Złozylem wypowiedzenie dwu miesieczne,bo tak mówila umowa .Włascicielka najpierw niechciala przyjac bo mowila ze straci pieniadze przezemnie,gdyz umowa moja miala trwac jeszcze rok.teraz kaze ...
na ulicach Oslo spotkałam ostatnio mnóóóstwo Norweżek, które maja czerwone spodnie-ogrodniczki, z jakimiś napisami. Wie ktoś o co chodzi? jest ich za dużo i w zbyt wielu różnychmiejscach, zeby ...
Witam, mam pytanie, poniewaz pierwszy raz chcę przewiezc łódkę do Norwegii nowo zakupioną, i niewiem jak to z urzedami sie załatwia. Łódz ma byc okolo 14 stóp dłógosci (4,3 metra) bez silnika. Chcę ...
moze ktos wie o której jutro jest msza sw w kosciele w toyen?
Witam, poszukuje mieszkania do wynajecia dla 2 osob wTromso od 10 maja 2013. Jesli mozecie nam pomoc to prosze o kontakt : moj nr tel 512 437 310 , lukaszgrachu@wp.pl , bodz tu na forum. Z gory ...
Witam, poznańska fundacja szuka kontaktu z jednostką kultury w Norwegii, która chciałaby być naszym partnerem przy projekcie unijnym polegającym na przedstawieniu w Norwegii polskiej literatury, ...
Witam. Jestem Kierownikiem Okręgu w niemieckiej firmie finansowej ale pracuję w Norwegii i chciałbym państwu zaproponować dobry biznes. Nie wszyscy się do tego nadają, ale... puszczam nowy wątek w ...
Mieszkam w Oslo ponad pół roku, mieszkanie wynajmuję z 2 kolegami, gdy są mecze potrafi się zebrać nawet 10 osobowa brygada! Mecz, piwo, wóda, przeklinanie, śmierdzące skarpety, mecz , piwo.... ...
www.tvn24.pl/ a ciemnogród bije bravo..... facet szykujący sie na premiera, nie powinien nawet uczyc sie tego na pamieć, on powinien o tym doskonale wiedziec!!!!!!!!! Mozna zapomniec ...
pie knis
02-05-2013 06:45
mam mocne witaminki do ćwiczeń na siłowni na przyrost mięśni wszystkie informacje na prv
kiedy i gdzie party?
pati muzia
01-05-2013 19:26
My special Morning Coffee for BBQ in May inc: Lovebirds , Alex Niggemann , Karol XVII & MB Valence , Tube & Berger , Nice7 , Chris Micali , Pol On , Spirit Catcher , Tuxedo , Pezzner , ...
Witam. Dzisiaj wraz z dziewczyną wyprowadzaliśmy się z mieszkania, które wynajmowaliśmy przez okres 6 miesięcy. Po oględzinach właściciel ocenił że wyrządziliśmy szkód na kwotę 10000 nok . ...
ciekaw jestem ile z was miało, ma, bądz bedzie miało podobne rozterki.... ja dopiero sposobie sie do wyjazdu, a juz je mam Jesli ktos aktualnie boryka sie z czyms taki, badz borykał, to ...
Witam .Mam oferte pracy w Norwegii za 152/nok brutto przy 37,5 h tygodniowo ,czy moglby mnie ktos oswiecic jaki podatek aktualnie sie tam placi ? Jade tam sam i zastanawiam sie czy jestem cos w ...
Witam wszystkich czy ktoś jest obecnie na zasiłku arbeidsavklaringspenger chodzi o zasiłek po jednorocznym zwolnieniu jak to jest jak to się załatwia jeżeli ktoś może pomóc o udzielenie informacj to ...
chętnie odkupie słownik polsko-norweski,norwesko-polski autor Zaneta Wawrzyniak SolenhHarald H.Soleng Wydawnictwo od infinitum Oslo-chodzi mi o ten duży słownik nie malutki podreczny.moj email to ...