1 NOK
www.coroflot.com/wierzbowski_lucas/ Poszukuję pracy na stałe w Norwegii (dowolny region) jako inżynier konstruktor ( mechanical designer): - doświadczenie zawodowe 5 lat umiejętności ...
Witam, zaopiekowałabym się dzieckiem z wielką przyjemnością, zacznę tak chcielibyśmy wyjechać z mężem do Norwegi(dowolny region) na stałe, ja jestem biologiem(branża weterynaryjna), mąż inżynierem ...
Witam poszukuje Polki lub Polaka pracujacego w NAV w Oslo ? Dziekuje za wszelkie informacje
...i te ponure geby - tez takie same!
dobra dobra najpierw dogoń andre coś tam w plusach
Witam .Mam w planie wyjechac do Norwegii ,bez zalatwionej pracy i bez noclegu .Czy sa duze szanse na zalatwienie tego na miejscu ,czy to raczej za duze ryzyko ? Myslalem o regionie Oslo lub Bergen . ...
Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa adopcji w Norwegii? Podobno pomijając przewlekłośc procesu i wiele wiele badań, spotkań itp (co jest zrozumiałe), to także kosztuje dośc sporo. czy ktoś zna ...
pie knis
15-05-2013 18:30
Pilnie Pilnie poszukuje pokoju od zaraź w oslo Pilne!!! 96660207
Jak to jest z emeryturą norweską podpowie mi ktos. Ile lat trzeba przepracować w norge by takową otrzymać? ......i taka emerytura to jakiś procent od zarobków jest? wie ktoś może?
Witam wszystkich, jestem 21 latkiem, który planuję wyjazd do Norwegii ze swoją dziewczyną, oraz kolegą. Ja skończyłem technikum samochodowe wraz z nabyciem tytułu technika i certyfikatu, dziewczyna ...
mariusz mario
13-05-2013 21:14
Piszcie, wklejajcie ciekawe linki o fajnych miejscach z dobrymi hotelami i extra polskim żarciem w róznych miejscach naszego kraju : )) Ciągle tylko preikestolen,kjerag, etc..... Podczas gdy w ...
Policja bada sprawę ulotek Brytyjskiej Partii Narodowej, na których Polacy przedstawieni są jako małpy - informują brytyjskie media. Ulotka to odpowiedź Brytyjskiej Partii Narodowej (British ...
Witam Dostałam oferte pracy jako pielęgniarka w Alesund poprzez firmę Rett Bemaning. W internecie znalazłam masę negatywnych opinii dotyczących tego pośredniaka, ale dotyczących innych ...
Witam, pilnie poszukuje pracy w Tromso lub w okolicy,obojetnie jakiej, jesli moze mi ktos pomoc to prosze o kontakt , mam uprawnienia na wozki widlowe , prawo jazdy kat.b , pracowalem jako hydraulik ...
jak w tytule czy mamuski dzieciaczkow moga napisac co potrafily ich pociechy 6 miesieczne ?i jest jakas mamusia ktorej dzieciaczek ma alergie i AZS(atopiwe zapalenie skory)?chodzi mi o to jaka jest ...
szukam ludzi chętnych do aktywnie spędzonego niedzielnego popołudnia jeśli ktoś jest zainteresowany pisać do mnie na priv
Czy ktoś się orientuje, czy takie wydarzenie kulturalne ma miejsce również w Norwegii? Ewentualnie jakiś link to tego gdzie można o tym poczytać?
Czolowka "polskich"wiadomosci z wczoraj Komentarz sobie daruje, bo padloby troche niecenzuralnych slow....
doswiadczenie, angielski, prawo jazdy, chetnie z zamieszkaniem
witajcie. ...od jakiegos czasu sie nad tym zastanawiam, czy zostawic to co mam w Polsce (mieszkanie w kredycie) forda 1998 i prace z ktorej jakos dociagam do pierwszego (pod ...
tak musi być, jak się nawet wódki wyprodukować nie umie najlepszy sprzęt na świecie trzeba kupić u lepszych Zakończyło się przyjęcie techniczne zasadniczego sprzętu Nadbrzeżnego Dywizjonu ...
Michał duda
12-05-2013 01:10
poszukuje pracy na terenie norwegii pilnie fizycznej budowa mam doświadczenie wieloletnie prosze o kontakt i jakąś pomoc moze byc to praca sezonowa dzieki z góry tel.kontaktowy +48 880988692
Dlaczego mieszkając- pracując w Norwegii tak bardzo wypieramy się polskości -(pochodzenia) Co jest powodem takiego zachowania większości użytkowników forum moja norwegia ? Czy wszystkie artykuły ...
Witam Orientuje się może ktoś gdzie znajdę w Bergen jakiś skup złomu i w jakich godzinach jest otwarty? Na jakich zasadach ten skup się odbywa?
Karol Kujawski
10-05-2013 20:34
Mam pytanie,czy mozliwe jest abym odwiedziala chlopaka w wiezieniu, gdzie musze sie zglosic o pozwolenie? Czy ktos wiec cokolwiek na ten temat?
poszukuje pracy na terenie norwegii pilnie fizycznej budowa mam doświadczenie wieloletnie prosze o kontakt i jakąś pomoc moze byc to praca sezonowa dzieki z góry tel.kontaktowy +48 880988692
popatrz uważnie gdzie twój ród
ostanio słysząłem niezły zart > norek smieje sie z norka: ty wiesz dlaczego ta polka za ciebie wyszła? Nie(?), odpowiada drugi.... Na co ten pierwszy >>> bo......... jej sie sprzatac ...
Witam Staram się o pracę w Norwegii jako elektryk przez Adecco. Czy może ktoś z forumowiczów wie na co po przyjeździe do Norwegii powinienem szczególnie zwrócić uwagę, jakie dokumenty powinienem ...
Robert S.
09-05-2013 22:57
witam mam pytanie dotyczące opieki dziecka w polsce na kilka dni . wyjaśniam o co chodzi moja narzyczona ktora w raz z synem sa w Polsce musi isc na kilka dni do szpitala , ja musze w tym czasie ...
święto Polaków mieszkających poza granicami Pomrocznej serdeczne życzenia złożył nam Pan Bronisław hrabia Komorowski DZIĘKUJEMY PANIE PREZYDENCIE
witam, wraz z kolega(2 polakow) zostalismy dosyc dotkliwie pobici przez mlodych norwegow(10-15 osob). Wynik pobicia to : u mnie rozcietu luk brwiowy i 6 szwow, u kolegi ogolne siniaki na calym ...
Czy ktos może podpowiedziec,ile by wynosiło cło,gdybym chciał tu przywieźć okna plastiki z Polski?
poszukuje zielonej kawy ,czy w norwegii taka dostane
Witam. Zbieramy z zona odziez dla maluchow. Caritas w Szczecinie juz czeka, potrzebny jest jedynie darmowy transport.Jesli masz dobra wole i miejsce w samochodzie, prosimy o kontakt. Pozdrawiamy. ...
CZy ktoś wie, czy wymiana drzwi głównych wejściowych wymaga godkjentu??
Szukamy miejsca do przespania się w Bodo lub najlepiej w Ramberg z jutra na pojutrze może być kawałek podłogi-śpiworki są byle niedrogo... dzięki za wszelki odzew
witam odnowiła mi się kontuzja kręgosłupa mam pytanie czy mogę się leczyć w Polsce i rehabilitować jakoś jestem bardziej przekonany do Polskich lekarzy . co muszę zrobić żeby leczyć się w Polsce i ...
Cześć. Poznam nowych znajomych z Nannestade i okolic a może i starych
Witajcie.. Czteroosobowa rodzina ( 2 dzieci w wieku 14 i 17 lat) poszukuje mieszkania w Bærum kommune max 10 tys./m Prosze nie kierowac nas na strone finn.no, hybel.no itd. gdyz tam nie ...
Witam, 16 maja po godz. 16 jadę z Oslo do Polski kierunek Śląsk i małopolska. Mogę zabrać jedną lub dwie osoby. telefon kont.45927998.
Hej. Znacie moze jakies sprawdzone norweskie biura podrozy w ktorych to mozna byloby wykupic jakas fajna i w rozsadnej cenie wycieczke. myslalem nad cyprem albo kreta. Jesli ktos korzytal z jakiegos ...
kasia xxxxx
07-05-2013 12:29
poszukuje pracy na terenie norwegii jako malarz-szpachlarz od zaraz posiadam wieloletnie doswiadczenie jestem osoba pracowita zorganizowana i uczciwa prosze o info tylko poważne na numer +48 ...
Witam, zostawiłem torbę do laptopa wraz z zawartością czyli moim portfelem w jednej z restauracji w Stavanger czy może mi ktoś pomóc jak go odszukać . Chodziłem już po wszystkich knajpach nigdzie go ...
Czy są tu jacyś ludzie ja się pytam?
Mam pytanko jak jestem zarejstrowany w nav jako szukajacy pracy to mam ubezbieczenie zdrowotne czy nie?
poszukuje pracy na terenie norwegii jako malarz-szpachlarz od zaraz posiadam wieloletnie doswiadczenie jestem osoba pracowita zorganizowana i uczciwa prosze o info tylko poważne na numer +48 ...
WITAM OD 2 MIESIĘCY JESTEM W BERGEN PILNIE POSZUKUJE PRACY JESTEM OSOBĄ PRACOWITA UCZCIWA SUMIENNĄ MAM PRAWO JAZDY KAT B JEDYNYM MINUSEM JEST TO ŻE NIE ZNAM NORWESKIEGO ANI ANGIELSKIEGO MOŻE BYĆ ...
Jak w temacie..zlecę przewóz ponad 300 książek (sprawa pilnal! tęsknota za nimi nie pozwala mi spać )z centralnej Polski do Haugesund. Nie orientuję się w kosztach przewozu tak dużej ilości paczek, ...
Witam Jestem obecnie mieszkańcem fredrikstrad ,szukam osób chętnych podjąć wspułprace w dziale kuchennym posiadam możliwości produkcyjne na Kuchnie na wymiar jak i inne produkty z działu Meblowego ...
Jakieś pomysły na dzisiejszy wieczór? Ktoś coś zaproponuje?
pati muzia
04-05-2013 21:48
powiedzcie co to za zwierz? złowilem w Norwegii
Pewnie znajdzie się taki majętny co posiada łódz w norge, więc zapytam. Ile wynoszą opłaty za łódź? Wszystkie, roczne. Powiedzmy taka 17 fot. 1. Dok ok 10 000 do 14 000 rok 2. Ubezpieczenie? 3 ...
nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.11009482 i teraz mają czym jeździć..
www.wykop.pl/ramka/1497987/oddajcie-nasze-zloto/ gdzie nasze zloto w Londynie Izraelu w 20 lat powstala II Polska po 153 latach zaborow w 35 lat powstala PRL a w 20 lat tusk ...
Jechał tam ktoś może z Oslo?? Czy warto coś zahaczyć po drodze ?? może są chętni żeby sie przyłączyć ?
Hej.Czy ktos orientuje sie czy lotnisko w Trodheim jest otwarte cala dobe.Mam samolot rano a bede na lotnisku o polnocy.