1 NOK
www.fundacjatara.info/ link do strony www.facebook.com/taraschroniskodlakoni?hc_location=stream link do str. na facebook'u Nie będę się tu rozpisywać, wszystko co ważne i istotne ...
chuj ci w dupe
11-06-2013 19:06
Witam. Czy ktoś wybierałby się z Polski do Norwegii samochodem dostawczym. Chodzi o pomoc z przywiezieniem rzeczy typu zastawa kuchenna, itp., rzeczy osobiste. Po prostu przeprowadzka) Rzeczy sa ...
Witam, od niedawna mieszkam w Norwegii i brakuje mi polskich produktów - czy próbował ktoś zamawiać towary w polskich sklepach online na norweski adres? Mieszkam w Ostfoldzie, więc do Szwecji nie ...
Witam Czy ktoś może mi powiedzieć ile w sklepie kosztują u was pieczarki w norwegii ?
www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Fo...81.html#.UbYA9Zy0Pwo
Witam, Mam do sprzedania około 50 alufelg w dobrym stanie, nie mam czasu by jezdzić po złomach. ( felgi z legalnego pochodzenia z mojej pracy) Jeżeli ktoś jest chętny to proszę o kontakt 96 66 95 ...
po czarnych okularach Brytyjski sąd skazał w poniedziałek troje Polaków na kary dożywotniego więzienia za brutalne zabójstwo 23-letniej Angielki Catherine Wells-Burr. Motywem zbrodni była chęć ...
SUMMER PARTY CAMP - Bułgaria, Grecja, Eurotrip, Chorwacja, Hiszpania - wakacje studenckie 2013! Organizatorzy największych wyjazdów studenckich w Polsce zapraszają do zapoznania się z ofertą ...
Witam! Chce się dowiedzieć jak wygląda życie w Lillestrom? A konkretnie czy jest tam dużo sklepów, czy jest przedszkole i ogólnie jak się tam żyje? Jak wyglądają dojazdy do Oslo komunikacją miejską i ...
wiadomosci.onet.pl/kiosk/zderzenie-z-pol...33357,wiadomosc.html Porownanie zycia za 2 minimalne pensje we Francji i w Polsce, czyli jak zderzyc sie ze sciana ...
Ciekawe czy marjankka merc potrafi pływać?
Wiem, że takich w Norwegii nie brakuje Chciałbym abyście podkręcili mi parę konkretnych. Tak fantastycznych jak Trolltunga chociażby Pozdro.
3 dorosłe osoby dołożą się na benzynę komuś kto będzie tak miły i nas zabierze w dniu 03.07.13 z Oslo do Kristiansand około godziny 12 ewentualnie w druga stronę w dniu 09.07.13 w godzinach ...
Proponuje aby nie robic raju dlaoszustow motoryzacyjnych,wszelkie wykroczenia naglasniac np www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/motoryzac...imy.html?adspage=box cofnij se licznik ale w polskim ...
Witam, potrzebuję kupić rower do dojeżdżania do pracy 3km, nie jestem wymagający więc jeśli ktoś ma to mój nr. tel 883690065 lub mailem, na pewno się odezwę...
witam, jest ktoś chętny na wspólny wynajem mieszkania w honefoss lub okolicy
witam. Mam pewien problem przeszukałam cały internet i nie znalazłam 2 jednakowych odpowiedzi na moje pytanie. mianowicie chodzi mi o wynagrodzenie za nadgodziny.Mój szef uważa że ono mi się nie ...
Magda Prekop
08-06-2013 13:21
zydowstwo dalej skaluje Polske niezalezna.pl/42071-skandal-daily-mirror...e-o-polskich-obozach wlasciciel to Robert Maxwell urodził się w karpacko-ukraińskiej wsi Slatinske Doly należącej ...
Witam Poszukuję reproduktora, pieska Shih-Tzu (nie mieszańca) dla 3 leniej suczki. Okolice Skien, Porsgrunn. Suczka będzie gotowa pod koniec lipca-na początku sierpnia. Proszę o kontakt, jeśli ktoś z ...
Jak w temacie poznam wędkarza najlepiej takiego wyznającego metodę CATCH&RELEASE do wspólnych wypadów na ryby z Oslo .Mam fajne miejscówki na duże piękne medalowe liny i nie tylko .Najlepiej ...
witam jestem technikiem dentystycznym składam wniosek o wydanie autoryzacji na wykonywanie zawodu W SAK proszą mnie o dołaczenie certyfikatu aktualnego statusu zawodowego Certificate of Current ...
Witam Mam pytanie jeśli chodzi o uprawnienia DSB. Czy adres na który wysyła się przetłumaczone dokumenty jest nadal aktualny? Ja znalazłem taki: Directorate for civil protection and emergency ...
witam, kiedy b,edzie najblizsze spotakanie Polaów w Oslo????? pozdrawiam
Rodacy dość już robienia w pięknej Norge drugiej Polszy i UK APELUJĘ zacznijmy pisać apele do władz Królestwa Norwegii o wyjście ze strefy Schengen i o natychmiastowe usuniecie wszystkich tych co ...
Witam wszystkich uzytkownikow. Wlasnie sie zarejestrowalem na stronie. W Norwegii jestem drugi raz, obecnie przebywam w Trondheim, gdzie pracuje. Zycze wszystkim udanego wieczoru, a sa one ...
Witam Słyszałam, że w Szwecji, niedaleko Svinesundu można kupić tanio artykuły spożywcze, podobno wszystko jest dużo tańsze niż w Oslo? Czy wiecie coś na ten temat? Będę wdzięczna za wyczerpujacą ...
Witajcie Jakim cudem można się dostać z lotniska w Rygge do Hemnes, albo Trøgstad. Busy jeżdżą bezpośrednio do Oslo. Znacie jakieś linie które "zbaczają" z trasy?
W związku ze zdobyciem mistrzostwa Polski przez najwspanialszy klub na swiecie, składam serdeczne gratulacje wszystkim fanom warszawskiej Legii! A wszystkim zakompleksionym i przegranym mówie > ...
Witam, szukam pracy jako "pani sprzątająca". Może ktoś z Was ma jakieś info albo ofertę, chętnie ją "sprzątnę". Będę zobowiązana. Mój mail: monique_k@op.pl
Dostałam taka wiad: "Dzień dobry, przepraszam, ze ośmieliłem się do Pani napisać, ale mam pytanie czy byłaby Pani zainteresowana zatrudnieniem mnie jako pomoc domowe, dobrze sprzątam, prasuje, ...
Szukam dobrego sprawdzone mechanika i elektryka / warsztatu z okolic Oslo i Akershus. Macie kogos sprawdzonego kogo mozna polecic ? Z góry dziękuję za informacje.
Witam Serdecznie.Mam do Was pytanie bo przebywacie aktualnie lub byliście w Norwegii.Jak tam jest z pracą,znajdę coś przy zbiorach warzyw,owoców lub pracy na magazynie?Polecicie jakieś Agencje Pracy ...
Czy orientuje sie Ktos ile dni wolnych oczywiscie platnych nalezy sie po smierci Taty?
Chodzi o działalność gospodarczą w Norge i opłaty. Bardzo dobrze wiem, jak to wygląda z polskie strony /podatki, vat, zus/, natomiast proszę o wytłumaczenie mi tego z norweskiej strony....., jeśli ...
pati muzia
02-06-2013 15:19
Mam pytanko są w Norwegii jakies serwisy spolecznosciowe dla młodziezy ? Tak jak w Polsce fotka.pl, photoblog.pl. Oczywiscie oprocz Facebook-a i twitter-a. Znam takze nettby. Jezeli znacie takie , ...
Witam serdecznie. Chciałabym zapytać czy ktoś miaal do czynienia z tą firmą w Alesund. Dostałam propozycję pracy z polskiej firmy, która współpracuje z rett bemanning.Praca ma być w charakterze ...
O popularności Niemiec zdecydowały otwarcie ich rynku pracy oraz bliskość geograficzna, która nie wymaga łączenia rodziny i sprowadzania jej do tego kraju - wskazuje Krystyna Iglicka. Dodaje, że ...
BARDZO ŁADNE UMEBLOWANE MIESZKANIE W KRISTIANSAND 4 KM OD CENTRUM ! 3 SYPIALNIE I SALON NA PIĘTERKU !JEŚLI KTOŚ ZAINTERESOWANY PROSZĘ PISAĆ NA PRIV
czesc gdzie w oslo mozna kupic tanio auto czesci najchetniej uzywane chodzi mi o alternator do vw transportera
Witajcie. Wiem , ze pewnie juz bylo tutaj kilka takich watkow, ale nie mam czasu szukac niestety, więc jesli ktokolwiek widział-ktokolwiek wie to nie zaszkodzi... A więc chodzi o to , ze mam duzo ...
witajcie tak z ciekawosci pytam sie. ja tam bede generalnie to polakow mozna teraz spotkac praktycznie wszedzie i na pewno tam tez beda, ale jestem ciekawa czy ktos z norweskich polakow sie wybiera ...
witajcie poszukuje osoby ktora moze przypadkiem, moze ma zaplanowane dotrzec do kristiansand na prom ktory odplywa o 8.30 rano z kristiansand do hirtshals 14 czerwca 2013. jestem ze stavanger, ...
Dla tych co nie wiedzieli, to niech teraz wiedzą ile w Polszy ludzi coś tam produkuje Przeciętne wynagrodzenie brutto w styczniu 2013 roku wyniosło 3680,3 zł; rok do roku wzrosło o 0,4 proc., a w ...
hej,czy może już z Was ktoś korzystał z usług stomatologa tutaj w Oslo?czy mogę znac ceny i jakość....? słyszałam że lepiej wyleczyć prosty ubytek w zębie w Polsce ze względu na ceny i sposób ...
jak doładować t:kort przez internet..... wie ktoś może?
przepisze umowe na internet z netcom (koniec umowy w listopadzie)pozniej mozliwosc rezygnacji z miesiaca na miesiac , 270 nok mies, internet 10GB z modemem 4G
Pomoże może ktoś w zamówieniu przez internet karty podatkowej lub może wytłumaczy jak to zrobić bo nie mam pojęcia a słyszałem od kolegi że można przez internet zamówić .
Witam Szukam kogoś życzliwego, kto da mi dach nad głową i wyżywienie do czasu, kiedy nie znajdę pracy w Norwegii . W zamian mam do zaoferowania swoją pomoc - prace domowe (pranie, sprzątanie, ...
www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/art...l.php?artid=10116978 W nocy z piatku na sobote zawiadomiono policje o człowieku, który biegł nago po polu w Furnes w Ringsaker. - To byl meldunek od ...
Mam krótkie pytanko? Był może ktoś na TROLLTUNDZE? Ile się idzie na ww atrakcje z najbliższego parkingu samochodowego? Słyszałem, że 6 godzin piechotą w jedną strone? Prawda to? Wie ktoś ...
Kto to powiedzial : Nie wazne kto i jak glosuje.Wazne kto liczy glosy. fakty.interia.pl/polska/news-rmf24-czlon...do-moskwy,nId,973069
sie ma: jeśli lubisz jazde na rowerze i chcesz mile spedzic czas prosze o kontakt.mieszkam w sem, nie znam jeszcze tutejszych szlaków rowerowych wiec czas najwyzszy je poznac.pozdrawiam i prosze o ...
Siema, Mam pytanie, pracował może ktoś z Was w Fish Market w Bergen? Potrzebuje jakiś opinii na temat tego miejsca. Dzięki
Wyjazd 5-6 lipca powrot 26-27 lipca zabiore 1 osobe po trasie Bergen - Bialystok. Osoby zainteresowane prosze o kontakt 93934092
WITAM MAM POMYSŁ NA MAŁY BIZNES W BRANŻY GASTRONOMICZNEJ. POSZUKUJE OSOBY KTORA PROWADZI TEGO TYPU INTERES W NORWEGI. OSOBY ZAINTERESOWANE PROSZĘ O KONTAKT NA ADRES EMAIL LUB TEL. 93928652
witam mam pytanko czy wie ktoś na czym polega internet szerokopasmowy?zadzwoniłem do telenor i oni wysłali mi modem no ale ja nie mam gniazdek w domu żeby go podłączyć a kazali mi tylko włączyć modem ...
Witam, Mam pytanie czy jest ktoś w Bergen (okolicach) kto skacze/ chciałby skakać i jeździ/ będzie jeździł do skydive Voss w tym sezonie?? Jeżeli tak, proszę o kontakt. Chodzi oczywiście o ...
Kurwać,a ja wam mówię KRUCJATA nadchodzi www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/zoln...-sprawca,328336.html www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/atak...-zbrodni,327724.html ...