Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam pracy - Norwegia

Czytali temat:
Zbysze-k (1096 niezalogowanych)
9 Postów
Pawel M
(landryna)
Wiking
Witajcie wszyscy poszukuje pracy na budowie. Mam na imię Pawel 33 lata .Szukam pracy z zakwaterowaniem.Szpachluję,maluję,drobne naprawy elektryczno-hydrauliczne,układam tarakotę,panele podłogowe.Pracowalem również w zakładzie kamieniarskim.Jestm silny,chętny do pracy i gotowy do wyjazdu od zaraz.Posiadam swoje narzędzia i kolęgę glazurnika z własnym samochodem.Za wszystkie oferty z góry dziękuję,pozdrawiam Paweł.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a ile byś chciał zarabiać na godzinę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
a ile byś chciał zarabiać na godzinę?

Co najmniej 300 bo wszystkoumiący i w Polsce mówili że tyle dają na początek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Pawel M
(landryna)
Wiking
To zależy od oceny moich umiętności i pracy mi powieżonej,ale pieniądze realne na te czasy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Nie napisałeś nic o znajomości języków obcych?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiola M
(MyWayOfNorway)
Wiking
landryna napisał:
Witajcie wszyscy poszukuje pracy na budowie. Mam na imię Pawel 33 lata .Szukam pracy z zakwaterowaniem.Szpachluję,maluję,drobne naprawy elektryczno-hydrauliczne,układam tarakotę,panele podłogowe.Pracowalem również w zakładzie kamieniarskim.Jestm silny,chętny do pracy i gotowy do wyjazdu od zaraz.Posiadam swoje narzędzia i kolęgę glazurnika z własnym samochodem.Za wszystkie oferty z góry dziękuję,pozdrawiam Paweł.

Paweł różne wskazówki w szukaniu pracy i pisaniu CV znajdziesz tutaj: mywayofnorway.blogspot.com/

Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Pawel M
(landryna)
Wiking
dobrze grecki i troche angielski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Pawel M
(landryna)
Wiking
to moze byc jakakolwiek praca byle by praca bardzo jej poczebuje jestem w oplakanej sytulacji finansowej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Pawel M
(landryna)
Wiking
jasta102 napisał:
a ile byś chciał zarabiać na godzinę? potrafie wiele szybko sie ucze jesli ktos pomoze mi w zalatwienu pracy i zakwaterowaniem i pomoze pozalatwiac wszystkie niezbedne papiery to mysle ze jestem wstanie sie dogadac jestem elastyczny powot determinacja do dzialania trudna sytulacja finasowa i brak perspektywy na znalezienie pracy w polsce jestem ojcem dwujki dzieciakow zona niepracuje zostala zwolniona miesiac temu ja za tydzien koncze remont mieszkania w gdansku i dalej sam niewiem niemam gdzie sie zalapac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
landryna napisał:... ja za tydzien koncze remont mieszkania w gdansku i dalej sam niewiem niemam gdzie sie zalapac
To do WARSIAWY ... szoruj ...
Szlak masz już przetarty przez polityków z Donkiem na czele ...
Właśnie zaczął się Letni sezon budowlany ... ludzi pewnie na pniu będą zgarniać ...
---
Do Dzieci i starej Blisko ...
A i koszty utrzymania na Delegacji niewspółmiernie mniejsze ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok