Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miłosz Alberski (8984 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
buu napisał:
[quote]Wacek1 napisał:
buu napisał:
Pociągnijmy to dłużej

Oczywiscie, ze mozecie pociagnac...Kazdy robi to w czym jest dobry. Kierunek wybralas wlasciwy buu.

Skojarzenia adekwatne do doświadczenia?
Zawiodłeś mnie, spodziewałam się bardziej błyskotliwej riposty. Nijak się nie odnosisz do tego, co napisaliśmy, a sam innym to zarzucasz.

Jezeli wychwycilas jakies dwuznacznosci to pytanie jest takie - kto tu ma skojarzenia?( sama zapedzilas sie do mysiej dziury) Nie bylo moja intencja pisac w sposob zbyt skomplikowany. To mozg narzuca ci ograniczenia ...mozg?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
bajaga napisał:
Czego Karolu spodziewałeś się po Wacku? Kultury słowa czy w zachowaniu ? Jakoś jej nie dostrzegałam nigdy. Poza posługiwaniem się wyszukanym słownictwem mało zawsze wnosił.
Czasem takie osoby budzą we mnie by nie powiedzieć awersję napisze wstręt. staram się nie dyskutować z kimś takim.
Kiedyś już to przerabiałam ...

W zasadzie na forum slowo obrazuje zachowanie, dziwie sie ze te dwie rzeczy stawiasz oddzielnie.
Jak inaczej zobrazowac zachowanie? Nie wiem, ale madrze brzmi w takim zestawieniu jak u ciebie.

Co do zachowania: Emler twierdzi, ze uzywanie jezyka sluzy administrowaniu reputacja. Ja reputacje na forum ma za nic, wiec nastepstwem jest jezyk, ktorego jedynym ograniczeniem jest narwany admin
Co do twoich wnioskow na temat wartosci moich tresci- pozwolisz, ze opuszcze ten temat .Wywolany do tablicy, przez kogos, kto jedynie rysuje czuje sie niezrecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:
[quote]Purii_id napisał:
Karol.Ky napisał:

Przewaga w tym, ze kogos obraza i poniza?
/quote]

... i to jeszcze "intelektualna".

wg. Waclawa nie wiemy co to jest intelekt itp.

Pozwole sie z toba nie zgodzic.

Ty wiesz, Lalka wierzy, ze wie, fizyk twierdzi, ze wie, glab nie wie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
baja jaga
(bajaga)
Stały Bywalec
tylko rysuje Wacku
ale wiesz że bardzo ale na prawdę bardzo nie znoszę niektórych zachowań

Inteligent
Się tu trafił.
Zdawać by się mogło tak,
Aparycja niby mila,
Lecz kultury jest mu brak.

i tak patrząc i milcząc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
[quote]bajaga napisał:
tylko rysuje Wacku
ale wiesz że bardzo ale na prawdę bardzo nie znoszę niektórych zachowań

Inteligent
Się tu trafił.
Zdawać by się mogło tak,
Aparycja niby mila,
Lecz kultury jest mu brak.

i tak patrząc i milcząc

Pewnie nie wiem, bo niezbyt sie toba interesuje. Co do inteligencji i kultury:Nie zestawialbym ze soba tych dwoch pojec, bo choc moga wspolistniec, to sa jednak od siebie niezalezne. Zadne z nich nie determinuje drugiego.
To co dzieje sie na forum to rodzaj kontraktu spolecznego,Leda Cosmides twierdzi, ze nasze mozgi wyposazone sa przez ewolucje w mechanizm pozwalajacy rozpoznawac sytuacje zwiazane z takimi kontraktami i wykrywac osobnikow gwalcacych te umowy. Inaczej ludzkosc zapadlaby sie w egoizm.

Stad te wasze wewnetrzne sprzeciwy wobec osobnikow podobnych do mnie i nie jest wasza zasluga, ze tak sie dzieje, tylko ewolucji. Sam mam podobnie, co nie znaczy, ze nie moge przybrac pozy biegunowo odmiennej.
Co tez niniejszym czynie.

PS To nie do ciebie bajago, choc budze w tobie wstret, to zarzucic ci nic nie moge, a prawo do subiektywnej opinii ma kazdy( oprocz psa z tematu - w koncu to pies)
Mowisz o kulturze, wiec przyszedl mi do glowy tekst Leszka Goreckiego. " Jak sie ma takie sztuki przed soba to trudno zachowac kulture"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Mistrz konsekwencji .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Wacek1 napisał:
[quote]Karol.Ky napisał:
Purii_id napisał:
Karol.Ky napisał:

Przewaga w tym, ze kogos obraza i poniza?
/quote]

... i to jeszcze "intelektualna".

wg. Waclawa nie wiemy co to jest intelekt itp.

Pozwole sie z toba nie zgodzic.

Ty wiesz, Lalka wierzy, ze wie, fizyk twierdzi, ze wie, glab nie wie.

Mnie zastanawia skad u Ciebie takie przedmiotowe traktowanie kobiet?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
buu napisał:
Mistrz konsekwencji .

Wypada raczej napisac mistrz niekonsekwencji, jezeli masz na mysli, ze wciaz pisze mimo obietnic. No chyba, ze napsals to " żartobliwie, ironicznie, ze stosunkiem jakimś takim żartobliwym do tematu i do samej siebie"? A slyniesz z ironii na 7 odslon.
Moglas miec na mysli blizej nieokreslone konsekwencje jakie poniose, piszac dalej.
Moglas miec...wiele, a wyszlo jak zwykle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
[quote]Karol.Ky napisał:
[quote]Wacek1 napisał:
[quote]Karol.Ky napisał:
[quote]Purii_id napisał:
Karol.Ky napisał:

Mnie zastanawia skad u Ciebie takie przedmiotowe traktowanie kobiet?

Napisales w liczbie mnogiej Karolu, wiec nalegam na rozwiniecie, poniewaz nie widze nawet jednej

Jaki mam "stosunek" do kobiet jest moja prywatna sprawa. Obnażono moj homoseksualizm w tym temacie, oraz wrodzone badz nabyte zidiocenie, dlatego piszac tak zawile nie otrzymasz satysfakcjonujacej odp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Nadinterpretacja, dopowiedzenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok