Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

więzienie Oslo - Norwegia

4 Posty
Natalia kowalska
(nata1114)
Wiking
Witam. Moj znajomy związany jest z akcja przemytnicza, o której było głośno w na początku lutego. Wiem tyle, że jest on w więzieniu w Oslo (być moze jakieś okolice)
czy ktos jest w stanie podać mi adres tego zakładu ?
z góry dziekuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
A jak chcesz sie przyznać do wspól. To wystarczy na najbliższy posterunek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Natalia kowalska
(nata1114)
Wiking
hehe bardzo śmieszne... po prostu chciałabym się z nim spontaktować. Jeśli masz odpisywać jakimiś głupimi odpowiedziami to dziękuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
nata1114 napisał:
Witam. Moj znajomy związany jest z akcja przemytnicza, o której było głośno w na początku lutego. Wiem tyle, że jest on w więzieniu w Oslo (być moze jakieś okolice)
z góry dziekuje

Jesli w Oslo to na Toyen,nie wiem na jakiej to ulicy...zgoogluj sobie...jesli tam pójdziesz,a nie będzie tam siedział to spytaj na miejscu podając jego całe dane,gdzie moze byc,tak najlepiej otrzymasz 100% odp...pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Natalia kowalska
(nata1114)
Wiking
dzieki bardzo za info bo juz mam chociaz punkt zaczepienia. iśc tam nie będe, ponieważ jestem w Polsce. Chce wysłać list czy jakąs paczkę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
nata1114 napisał:
dzieki bardzo za info bo juz mam chociaz punkt zaczepienia. iśc tam nie będe, ponieważ jestem w Polsce. Chce wysłać list czy jakąs paczkę.
www.oslofengsel.no/ zadzwoń tam,lub popros kogos jak zna ang i dowiedz się gdzie,co i jak...zamiast paczki to lepiej kasę wyslij...ja nawet nie wiem czy tu podaje się paczki...tu jest trochę inny system...zresztą mase kasy wydasz na wysłanie a nie wiadomo czy ją przyjmą,a tak to z kasy na pewno skorzysta i nawet mniej ty jej stracisz,bo policz koszt paczki i jej wysłania,to lepiej to jemu wysłać...tak ci radzę,zresztą wypytaj tez o tę kwestję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
nata1114 napisał:
z góry dziekuje

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nata1114 napisał:
Chce wysłać list czy jakąs paczkę.
przemyć mu coś
będzie taniej
a może się jeszcze uda na tym zarobić