Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Tynki ozdobne,cegła dekoracyjna - Norwegia

Czytali temat:
Krystian Wojtala K G Cezary Jeż (3170 niezalogowanych)
14 Posty
Paweł Szczesniak
(szczesny)
Wiking
Witam mam pytanie do budowlańców mieszkających w Oslo ,jak wygląda sytuacja i czy spotkaliscie sie z tynkami dekoracyjnymi .Czy są tam specjalistyczne firmy ?Mieszkałem kilka lat w Holandi i Londynie ,po angielsku radze sobie całkiem niezle,posiadam uprawnienia UDT na podnośniki i żurawie, certyfikaty czeladnicze malarz tapeciarz i glazurnik.Pod koniec miesiąca wybieram się i do was coś poszukać ,może Ktoś kogoś poleci Dzięki i Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Paweł Szczesniak
(szczesny)
Wiking
I jak ktoś coś może słyszał na ten temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
szczesny napisał:
I jak ktoś coś może słyszał na ten temat

Bardzo rzadko na zewnatrz, w srodku jeszcze nigdy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Wacek z jajami wrócił wielkanocnymi of course

Zewnętrzne... oni tu mają cos tańszego... www.stenikampanje.no/no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
factorytka napisał:Wacek z jajami wrócił wielkanocnymi of course
He...he ... Boi się Malarskiej Konkurencji ... to dopiero JAJA ...
---
Zamiast przyjąć Kolegę po fachu z otwartymi ramionami i wprowadzić w Norweskie arkana , to stawia subtelne kłody ...
ŻENADA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Paweł Szczesniak
(szczesny)
Wiking
Jakiej konkurencji solidny chłopak ze mnie i znam się na robocie Maniuś może ty cos napiszesz bo w branży chyba jesteś?jak tam z robotą dla fachowców w branży ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
factorytka napisał:
Wacek z jajami wrócił wielkanocnymi of course

Zewnętrzne... oni tu mają cos tańszego... www.stenikampanje.no/no/

Fakt, coraz wiecej plyt, ale mialem na mysli elewacje z podlozem mineralnym. Zastosowanie np. Keim Indusil lub Brillantputz albo produktu Weber lub STO.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
szczesny napisał:
Jakiej konkurencji solidny chłopak ze mnie i znam się na robocie Maniuś może ty cos napiszesz bo w branży chyba jesteś?jak tam z robotą dla fachowców w branży ?

On jest w branzy moonshiners

Zaraz ci napisze, ze tynki deko, to produkt SPECJALNY! i musisz sie zglosic przez agencje i miec 600 lat doswiadczenia. To najwiekszy dyletant i ignorant na forum, a kazdy jego post to stek bzdur. nie marnuj na niego czasu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
gabriel napisał:
factorytka napisał:Wacek z jajami wrócił wielkanocnymi of course
He...he ... Boi się Malarskiej Konkurencji ... to dopiero JAJA ...
---
Zamiast przyjąć Kolegę po fachu z otwartymi ramionami i wprowadzić w Norweskie arkana , to stawia subtelne kłody ...
ŻENADA

Beka z ciebie pajacu na gumce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
szczesny napisał:
Owszem i siedzę w Budownictwie , jednak Moja Firma nie zajmuje się Malarstwem a jedynie remontami konstrukcyjnymi , resztę wykonują inne firmy , tu jest naprawdę pełna kooperatywa między firmami ...
---
Z problemem malarskim to jedynie do elokwentnego wackagacka od megalomańskiej wyższości , nad innymi ułomnymi
---
A ten tekst ... to rozbawił Mnie do łez ...

..."Zastosowanie np. Keim Indusil lub Brillantputz albo produktu Weber lub STO." ...
---
To już trzeba mieć dobrze z deklem , by w taki sposób , eksponować pogardę dla innych .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok