Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mateusz Woźniak pawel piotr (2738 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no to wszystko z oszczędności
słoiki z bigosem z Polszy
tania polska wódka na ciepło, żeby na prąd do chłodzenia nie zapłacić
napoje z napisem piwo na ciepło z tych samych powodów
no i na prostytutkę wydać nie trzeba, ani dziewczyny do restauracji zaprowadzić
trochę siana owcy na kark rzuci i chlastu chlastu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Anna Urbaniak
(PrzystanekSkandynawia)
Wiking
Z jednej strony naśmiałam się z tej informacji, ale z drugiej... jest to co najmniej żenujące, że tacy ludzie wystawiają między innymi mi - Polce - opinię za granicą. Kiepska opcja :/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
PrzystanekSkandynawia napisał:
Z jednej strony naśmiałam się z tej informacji, ale z drugiej... jest to co najmniej żenujące, że tacy ludzie wystawiają między innymi mi - Polce - opinię za granicą. Kiepska opcja :/
Nie rozumiem twojego toku postępowania !
---

Czy to ty biegałaś nago po Polu !? . - skoro nie , to jaką możesz odbierać personalnie opinię , bez względu na gatunek pozytywności .
---
Media opisuje ten przypadek z lubością , ponieważ chcą choć trochę pokazać iż nie tylko Norwedzy mają skłonności do Zoofili -
--
Pamiętaj znawczyni Skandynawii iż jeszcze do niedawna , w Szwecji , takie zachowanie było Normalnością i dopuszczalne społecznie , a i do dzisiaj Zoofilia , nie jest Karalna o ile , nie gorszy Dzieci i nie wychodzi poza ramy domostwa -/ Info w Mediach /- .
---

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
---

Czy to ty biegałaś nago po Polu !? . - skoro nie , to jaką możesz odbierać personalnie opinię , bez względu na gatunek pozytywności .
---
Media opisuje ten przypadek z lubością , ponieważ chcą choć trochę pokazać iż nie tylko Norwedzy mają skłonności do Zoofili -
--
Pamiętaj znawczyni Skandynawii iż jeszcze do niedawna , w Szwecji , takie zachowanie było Normalnością i dopuszczalne społecznie , a i do dzisiaj Zoofilia , nie jest Karalna o ile , nie gorszy Dzieci i nie wychodzi poza ramy domostwa -/ Info w Mediach /- .
---

Ciekawi mnie, co to za cudo ten "gatunek pozytywnosci" Kie licho?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
---

---
--
---

te denaturat
gdyby to była normalność w tej krainie
to , kto w takim razie dzwonił po policję ??
aaaaaaaaa już wiem
to zbulwersowane Polacky co przypadkiem w pobliżu na hali robili grila
z dobrej polskiej karkówki
siedzieli sobie w ciszy wsłuchani w trzask węgla drzewnego i skowronków
wąchając lelije zauważyli golasa posuwającego owcę
pomyśleli sobie zatem
coś trzeba w końcu z tymi norweskim zoofilami zrobić i zadzwonili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
www.rb.no/lokale_nyheter/article6654166.ece

zadwonil norweg bo oni to robia za dnia a nie wciagu nocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:
www.rb.no/lokale_nyheter/article6654166.ece

zadwonil norweg bo oni to robia za dnia a nie wciagu nocy

te baranie
a ty widzisz na tych fotkach jakąś owcę??
może chociaż kozę
no co innego, z czym by się dało odbyć stosunek płciowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok