Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol NieWażne ;) (4314 niezalogowanych)
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
Zalozeniem posta bylo okreslenie kto jest piekny wizualnie. Nikt nie pytal w rankingu o "bogate wnetrze" .
Dlatego inne nacje czesto górują nad rodaczkami.

Abstrachujac od tematu - Fajnie jest spotkac sie na 1 do kilku razy. Nie trzeba od razu kupowac browaru, by sie napic piwa.

Wiem jakie miał zalożenie i o co chodzilo... ale to nie zmienia faktu ze jeden woli wieksze panie drugi mniejsza jeden kolorowe a jeden czyste wiec po co zaraz kogos wysmiewac jak pewien kolega... pisane było żecz gustu...
jak chcesz sie napic piwa to raczej musisz go kupic a jak nie ty no to ktos inny go kupi hahah... ale nie wazne moze i jeden raz jest fajny ale nie da ci nigdy czegos innego... i nie zapomnij ze czasem ten jeden raz przypomne ci moze wyjsc ci bokiem... hahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
kggap nie nasmiewam sie z kobiet prubuje je, zrozumiec, wiesz jestes piekna kobieta z zewnatrz ,teraz poznaje twoj harakterek, mowia ze jestem przystojny wiec wstawie foto mam 180cm wzr. moze niejestem siatkarzem ale z metra......... lekka przesada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
marecki00 napisał:
KGGAP napisał:
Uważasz sie za takiego zajebistego to wstaw swoje zdjecie... heh ale no tak pewnie jestes z metra ciety co... hahahah .... pozatym wiesz o tym ze ludzie posiadajacy kompleksy wysmiewaja innych bo bronia sie atakiem... wiec jesli chcesz sie kiedys popisac to zrob to w inteligetny sposob a nie wysmiewajac innych...

Gdybys jeszcze napisala do kogo adresujesz posta, to bedzie latwiej sie odniesc.

tamten post byl do tego pana "Marius13"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
Marius13 napisał:
kggap nie nasmiewam sie z kobiet prubuje je, zrozumiec, wiesz jestes piekna kobieta z zewnatrz ,teraz poznaje twoj harakterek, mowia ze jestem przystojny wiec wstawie foto mam 180cm wzr. moze niejestem siatkarzem ale z metra......... lekka przesada

nie widac zebys prubowal ich czy je zrozumiec okazujesz szyderczosc wiec jak chcesz zrozummiec to zmien podejscie heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Pawel x
(MikeP)
Początkujący
edyshion napisał:
Piekno jest w oczach patrzacego...

Pieknie powiedziane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
mysle ze jestes przewrazliwiona, pewnie spotyka cie nader czesto takie traktowanie ze strony facetow, hmmmm ja nic zlego nie napisalem, to jest nadinterpretacja z twojej strony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Bys sie zdziwil kolego. Mnie tam nie bierze obrzydzenie na mysl o kobiecie, ktora czarny jak sie wytaziles po***al.

Masz ciekawe wnioski na temat normalnosci.

Nie no trudno zeby cie bralo skoro mowisz ze sam sie z czarnymi (kobietami) lubisz zadawac. Dla "normalnego" aryjczyka (Slowianina, Germanca, Celta) to mysl o spolkowaniu z czarna jest "obrzydliwa" tak jak dla "normalnego" czarnego biale sa nieatrakcyjne.

A co do AIDS to wlasnie dzieki takim madrym ktorzy nie poinformowali ze sie zadawali z czarnymi AIDS do Europy i do Polski przybyl z Afryki. Cos aka "koles zadal sie z czarna w Afryce zdobyl AIDSA, niepowiedzial o zadawaniu sie z czarna polce z ktora sie pozniej zadawal i ja rowniez zarazil AIDSem, ta polka niewiedziala ze koles z ktorym sie zadala wczesniej byl z czarna i ze ja tez AIDSem zarazil wiec zarazila kolesia ktory pozniej z nia sie zadal a tamten koles kolejna itp."

Wlasnie dzieki takim ludzia ktorzy lubia egzotyke to z Afryki do Polski i Europy przyszedl AIDS.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
Marius13 napisał:
mysle ze jestes przewrazliwiona, pewnie spotyka cie nader czesto takie traktowanie ze strony facetow, hmmmm ja nic zlego nie napisalem, to jest nadinterpretacja z twojej strony

nie martw sie nie jestem przewrazliwiona i nie spotyka mnie z meskiej strony zle traktowanie.. bo niby czemu... pozatym ja nie daje powodow tez nikomu chociaby do tego... heh... poprostu nie lubie jak wysmiewa sie n np puszyste kobiety.. ze wzgledu na to ze sa puszyste... czy nie wiem bo maja inne rysy twarzy.. taka kobieta jest przez meszczyzn juz tak zakompleksiona ze po co te kapleksy jej poglebiac bardziej.. bez sensu... tak samo jak marecki czy jak mu tam.. wstawil zzdzjecie dziewczyny i hahah z niej... niech spojrzy na siebie... a nie hahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
imperator zasadniczy jestes w swoich przekonaniach wrecz ortodoksyjny ludzie sa rozni i to jest piekne, lekki rasizm no cuz tez mam takie zapedy nie lubie niektorych nacji, choc na mulatke .........bym sie moze skusil, hha hha przeciez toz ona w polowie biala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
kggap nie wysmiewalem sie z nikogo za kogos innego sie mi dostalo oj taka sprawiedliwosc swiata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok