Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

najpiękniejsze kobiety na świecie - Norwegia

Czytali temat:
Karol NieWażne ;) (4317 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dla tych co im smakuje ciepła polska wódka
napój z napisem piwo
polski chleb i wędliny
wiadomosci.onet.pl/swiat/zobacz-gdzie-mi...toreportaz-maly.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Smieszne zwlaszcza ze jakies pol czarne (Brazylia czy Kolumbia) niby maja byc ladne. Jedynie Rosja i Szwecja sie zgadza.

Powinno byc tak:

1.Polska
2.Rosja/Bialorus
3.Ukraina
4.Czechy/Slowacja
5.Serbia
6.Chorwacja
7.Finlandia/Estonia
8.Islandia
9.Szwecja
10.USA (tylko te biale)

A jakichs czarnych/zoltych/arabskich to kijem by czlowiek niechcial ruszyc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
Jacek Skuła
(rulekkk)
Nowicjusz
Polki są zdecydowanie najładniejsze. Szeroki uśmiech, świetna sylwetka, wcięcia na swoim miejscu, długie nogi, fajny biust ( nie liczy się rozmiar).... i mógłbym tak jeszcze długo wymieniać, aż w końcu brakło by mi określeń... !!!

A teraz coś dla dziewczyn, które mają jakiekolwiek wątpliwości co do swojej urody:

"Kochanie wiem, że masz dziesiątki kompleksów
Słyszę te tony wątpliwości prosto z Twoich ust
Gdy mówię Ci, że jestem fanem Twoich wdzięków
Nigdy nie miej wątpliwości co do moich słów
Olej to, co chce Ci sprzedać Vogue i Cosmo
Kanony, które tworzą wybiegi mody i Photoshop
Dla mnie jesteś piękną doskonałością
I nie powinno Cię obchodzić to, co woli ktoś"

pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
Każda kobieta jest piękna nie zależnie od wieku, pochodzenia, koloru skóry czy wyznnia... Każda kobieta jest piękna tylko gusta są różne, więc czasem te piękno trzeba umiećć dostrzec i pomóc je wydobyć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
KGGAP napisał:
Każda kobieta jest piękna nie zależnie od wieku, pochodzenia, koloru skóry czy wyznnia... Każda kobieta jest piękna tylko gusta są różne, więc czasem te piękno trzeba umiećć dostrzec i pomóc je wydobyć...

Z tym "kazda" to bym mial spore watpliwosci. Wydobywaj wiec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:
Smieszne zwlaszcza ze jakies pol czarne (Brazylia czy Kolumbia) niby maja byc ladne. Jedynie Rosja i Szwecja sie zgadza.

Powinno byc tak:

1.Polska
2.Rosja/Bialorus
3.Ukraina
4.Czechy/Slowacja
5.Serbia
6.Chorwacja
7.Finlandia/Estonia
8.Islandia
9.Szwecja
10.USA (tylko te biale)

A jakichs czarnych/zoltych/arabskich to kijem by czlowiek niechcial ruszyc.

Ja na przyklad bardzo lubie azjatki, szczegolnie tajki (Polecam wakacje) Czarne kobiety rowniez, choc moim skromnym zdaniem rzadko zdarzaja sie perelki. Z arabkami z przyczyn obiektywnych nie mialem przyjemnosci.

Ranking z polkami na szczycie uwazam za przesadzony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
slowianska uroda naturalnie jest najblisza naszym gusta choc egzotyczne gusta hmmm urozmaicenie wskazane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Jak dla mnie "egzotyczne" typu czarne/zolte/brazowe jest obrzydliwe. A ten co pisal o czarnych kobietach ze sie z takimi zadawal to niech niezapomina poinformowac tych bialych o tym zanim sie z nimi zada.

Bo niekazda chce sie narazac na AIDS ktory od czarnych mogles zdobyc, nie mowiac juz o tym ze pewnie wiele bialych kobiet bierze takie obrzydzenie na mysl o facecie ktory cos robil z czarna. Jak nas facetow bierze na mysl o dziewczynie ktora czarny po***al. I to pomijajac kwestie zdrowotne.

A pozatym to normalne ze dla Slowian slowianki sa najladniejsze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
marecki00 napisał:
KGGAP napisał:

Z tym "kazda" to bym mial spore watpliwosci. Wydobywaj wiec.

Oj fuu, co to za "Lachon". To jakas następczyni Grodzkiej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:
Jak dla mnie "egzotyczne" typu czarne/zolte/brazowe jest obrzydliwe. A ten co pisal o czarnych kobietach ze sie z takimi zadawal to niech niezapomina poinformowac tych bialych o tym zanim sie z nimi zada.

Bo niekazda chce sie narazac na AIDS ktory od czarnych mogles zdobyc, nie mowiac juz o tym ze pewnie wiele bialych kobiet bierze takie obrzydzenie na mysl o facecie ktory cos robil z czarna. Jak nas facetow bierze na mysl o dziewczynie ktora czarny po***al. I to pomijajac kwestie zdrowotne.

A pozatym to normalne ze dla Slowian slowianki sa najladniejsze.

Dzieki bogu Polska jest wolna od HIV i AIDS. A proponuje zapytac tych wysnionych polek, czy wyrzuca z lozka jakiegos czarnego koszykarza NBA.( pewnie niektore tak, ale odsetek ciekawskich bedzie wiekszy)

Bys sie zdziwil kolego. Mnie tam nie bierze obrzydzenie na mysl o kobiecie, ktora czarny jak sie wytaziles po***al.

Masz ciekawe wnioski na temat normalnosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok