Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

praca - Norwegia

Czytali temat:
(3229 niezalogowanych)
1 Post
Jacek Danecki
(jacol0408)
Wiking
Witam serdecznie.
Obecnie przebywam w Oslo.Pilnie poszukuje pracy w budowlance lub w gospodarstwie rolnym.
Zostawiłem w Polsce całą swoją rodzinę w ciężkiej sytuacji materialnej,jeśli Ktoś może dać mi prace to proszę o telefon 40957118

pozdrawiam Jacek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów

(Atom)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
jacol0408 napisał:
Witam serdecznie.
Obecnie przebywam w Oslo.Pilnie poszukuje pracy w budowlance lub w gospodarstwie rolnym.
Zostawiłem w Polsce całą swoją rodzinę w ciężkiej sytuacji materialnej,jeśli Ktoś może dać mi prace to proszę o telefon 40957118

pozdrawiam Jacek

mam zawod....
znam jezyk....

tylko dajcie i dajcie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:mam zawod..
znam jezyk....
tylko dajcie i dajcie....

Tak delikatnie ...? ,pewnie dlatego , że Imiennik .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Czemu wy tak po tych ludziach lubicie jezdzic? Niech przyjezdzaja bedzie fajnie mniej nudno chociaz i tak nikt na koniec swiata nieprzyjedzie. No chyba ze abstynenci ktorzy niechca pic.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
gabriel napisał:
Tak delikatnie ...? ,pewnie dlatego , że Imiennik .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
(Yatsek)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Czemu wy tak po tych ludziach lubicie jezdzic? Niech przyjezdzaja bedzie fajnie mniej nudno chociaz i tak nikt na koniec swiata nieprzyjedzie. No chyba ze abstynenci ktorzy niechca pic.
Ty jestes oderwany od rzeczywistosci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Moze i jestem ale przeciez wiem ze nie dostana pracy chyba ze sa a) inzynierem b) hydraulikiem c) elektrykiem d) znaja kazka ktory zalatwia prace na gospodarstwach i mu zaplaca e) znaja norwega ktory ma firme f) sa ladna dziewczyna to pracy niepotrzebuja

Ale nienajezdzajcie na nich tak powiedzcie ze wszystko da rade ze na polnocy duzo wolnych miejsc pracy to chociaz bedzie zabawnie jak Polacy przyajda a ze za chwile wroca to czy to wazne haha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Moze i jestem ale przeciez wiem ze nie dostana pracy chyba ze sa a) inzynierem b) hydraulikiem c) elektrykiem d) znaja kazka ktory zalatwia prace na gospodarstwach i mu zaplaca e) znaja norwega ktory ma firme f) sa ladna dziewczyna to pracy niepotrzebuja

Ale nienajezdzajcie na nich tak powiedzcie ze wszystko da rade ze na polnocy duzo wolnych miejsc pracy to chociaz bedzie zabawnie jak Polacy przyajda a ze za chwile wroca to czy to wazne haha

I Ty probujesz krytykowac innych za ostre wypowiedzi ? Dla Ciebie to smieszne i zabawne, jak ktos sie wladuje w "ciemna dupe" i potezne koszty ? Widzis z w tym cos zabawnego?
Po kazdej Twojej kolejnej wypowiedzi mam coraz wieksza pewnosc, ze jestes pusty jak beben i zdrowo stukniety
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:
Jakie Jeżdżenie ... ! ? .
Tylko zwyczajne i twarde uzmysławianie , już na samym Początku iż Norge to nie Gebelsowo , gdzie jak nie po drodze ... to siadasz w Hamburgu do busa i za parę groszy , jesteś z powrotem w Poznaniu .
---
Widocznie nie widziałeś w Oslo , Jak brudni Polacy żebrzą , już nie tyle o forsę , co o zwykłe żarcie ... tak kobiety jak i chłopy ...
---
O polskich ćpunach pod Karmikiem , przy dworcu , to nawet nie ma co i gadać .
---
Wiem , że tamten element nie ma dostępu do netu i jechał tutaj totalnie w ciemno .
Niemniej to naprawdę nie jest zabawne , jak ktoś kto myśli iż jest Mundry , bo po liceum , a zadawane pytania jak naćpanego Kazia z bramy , lub spod budki piwnej ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok