Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ludzie czy wy nie rozumiecie ze... - Norwegia

Czytali temat:
(1401 niezalogowanych)
54 Posty
Monika Brożek
(Monia697)
Nowicjusz
Dostałam taka wiad:
"Dzień dobry, przepraszam, ze ośmieliłem się do Pani napisać, ale mam pytanie czy byłaby Pani zainteresowana zatrudnieniem mnie jako pomoc domowe, dobrze sprzątam, prasuje, gotuje, albo do opieki nad dzieckiem, szukam pracy za 30 koron na godzinę, to nie żart, pisze poważnie, proszę o odpowiedz, pozdrawiam"

Ludzie czy wy nie rozumiecie ze robicie sobie w ten sposób krzywdę. Przy okazji również nam, mieszkającym w NO, niszcząc rynek pracy takimi stawkami!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Ewa Żółtowska
(Ewula123)
Początkujący
Amoże za 10 koron na godzinę bez pojęcia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Nie wierze!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Kapitalizm powraca i tak wlasnie ma byc Tym razem juz nie bedzie "Lenina" bo swiadomym historii szybko zniknie zanim czerwona flage dobrze zdazy wywiesic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Kapitalizm powraca i tak wlasnie ma byc Tym razem juz nie bedzie "Lenina" bo swiadomym historii szybko zniknie zanim czerwona flage dobrze zdazy wywiesic
pierolisz farmazony... znowu....
FRP to rozwoj... sam na nich glosowalem w ostatnich samorzadowych...
prawa rynku, obnizone podatki, wiecej wyboru dac ludziom i pracodawcom..
nikt nie wspomina nawet jednym slowem o dumpingu!!! nagle ceny spadna i wartosc waluty obnizy sie do poziomu wegierskiego forinta???
Ty masz niezle najebane w glowie.... za duzo star Wars i sim city... a za malo swiezego powietrza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
I dobrze na partimøte prawie kazdy marzy o nowym USA. Ale trzeba dopasowac tekst kampani wyborczej do spoleczenstwa zahukanego przez socjalistow i innych czerwonych "zbokow".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
niedobory witamin y D?

jak u Polaka w domu robi za 30kr to nie najgorzej au pur ma tyle i norweska dagmamma
gorzej jak Norwegom swiadcza uslugi za marne stawki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Przykre, że ludzie chcą/potrzebują pracować za taką stawkę, ale mnie też to wkurza, że zaniżają nam wszystkim stawkę i powoli zaczyna się robić gnój..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(Trollica)
Nowicjusz
Ja dostałam kilka dni temu taką wiadomość "witam, czy mogłabyś mi pomóc znaleźć pracę.odwdzieczę się". Nigdy wczesniej z tym Panem do czynienia nie mialam. Wiadomosc zignorowałam, po czym dostaję ponowną wiadomość od tego samego osobnika o treści " wielkie dzięki za znalezienie mi pracy...jesteś egoistka. Nie pozdrawiam" . Jak reagować na takie wiadomosci??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Jak reagować na takie wiadomosci??
witam w klubie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj