Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol NieWażne ;) (4314 niezalogowanych)
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Imperator1988 napisał:
Moze i zasadniczne mam przekonania ale fakt faktem w Europie AIDSu by nie bylo gdyby biali nie przywiezli go z Afryki....

A pozatym to moje przekonania lacza sie u mnie akurat z gustem bo podobaja mi sie dziewczyny o niebieskich oczach i jasnej karnacji. Ba jestem nawet takim konserwatysta ze podobaja mi sie te dlugowlose dziewczyny nielubie nowoczesnych fryzur "na faceta", piercingow tez nielubie

Zawsze ci cholerni biali!! Zyli sobie czarni w Afryce ze zwoim aidsem, a tu biali im podkradli i przywlekli do Europy.
cholerne bialasy, a czarni to pewnie od malp wzieli? Jak myslisz Imperatorze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
marecki ktos musi byc winien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Ci co przywiezli AIDSa z Afryki to rzeczywiscie "cholerne bialasy".

A co do tego skad sie AIDS wzial to udowodnione na 100% jest tylko to ze z Afryki wiec tego sie mozna trzymac. Lecz oczywiscie istnieje teoria ze w Afryce zdobyli to od malp (poniewaz malpy rowniez maja HIV i AIDS) lecz nie jest na 100 % udowodniona wiec moge tylko powiedziec ze mnie osobiscie wydaje sie najprawdopodobniejsza (chociaz niektorzy maja teorie spiskowa ze to w USA wynalezli naukowcy i testowali w Afryce.....) w koncu "sa te rozne gusta" skoro jeden raz czarna posuwa a raz biala, inny jest homo, inny lubi dzieci a jeszcze inny trupy to ktos tez moze raz malpe a raz kobiete (tez nie informujac kobiety). W koncu w dzisiejszym swiecie zoofilia, nekrofilia, pedofilia to jest cacy a jak ktos nielubi to jest "beee zly rasista".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Ci co przywiezli AIDSa z Afryki to rzeczywiscie "cholerne bialasy".

A co do tego skad sie AIDS wzial to udowodnione na 100% jest tylko to ze z Afryki wiec tego sie mozna trzymac. Lecz oczywiscie istnieje teoria ze w Afryce zdobyli to od malp (poniewaz malpy rowniez maja HIV i AIDS) lecz nie jest na 100 % udowodniona wiec moge tylko powiedziec ze mnie osobiscie wydaje sie najprawdopodobniejsza (chociaz niektorzy maja teorie spiskowa ze to w USA wynalezli naukowcy i testowali w Afryce.....) w koncu "sa te rozne gusta" skoro jeden raz czarna posuwa a raz biala, inny jest homo, inny lubi dzieci a jeszcze inny trupy to ktos tez moze raz malpe a raz kobiete (tez nie informujac kobiety). W koncu w dzisiejszym swiecie zoofilia, nekrofilia, pedofilia to jest cacy a jak ktos nielubi to jest "beee zly rasista".

Jeszcze mozna dodac, ze epidemia AIDS zaczela sie wsrod homoseksualistow w Stanach Zjednoczonych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
gorol gorol
(gorol1608)
Nowicjusz
Imperator A tarzan i jego małpki .2 goryle w mgle kreciła należała do stada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów