Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
PIOTR TRYTKO Agnieszka Rychlak Piotrus Pan Tiesto Tiesto Grażyna 8 (2385 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Jkl -slowo tylko przypadkiem jest zbiezne z twoja wypowiedzia. Wyraziles co myslisz i czujesz tak jak chciales. Ja nie odcinam sie od tego ze w naszym slowniku(mowie potocznej i nie tylko) sa wulgaryzmy.Osobiscie wybralem inna forme wyrazenia mojej opini o watku.
A tak na marginesie to chyba naprawde zastanowie sie nad gosposia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
ufff Sztygar,strasznie dlugi post,z ledwoscia dobrnelam do konca...
powiem krotko
pani,ktora zalozyla watek juz sie wiecej nie odezwala,nie wyjasnila swojej sytuacji,wiec nie wiemy tak naprawde jak sprawa wyglada i co chciala przez to ogloszenie osiagnac
jak przejzysz dokladniej forum,to zauwazysz,ze byly juz takie sytuacje,ze pisali ludzie prosbe o pomoc,ale wprost-przyjechalismy,nie mamy pracy,jest ciezko-i ktos sie znalazl,kto od razu dal namiar dzwoncie,pomoge
czekalam jakis czas,czy dziewczyna sie odezwie i cos powie,moze poprawi swoja niefortunna wypowiedz,ale cisza
niestety jest wielce prawdopodobne,a nawet wedlug mnie pewne(o ile jest w ciezkiej sytuacji),ze jej post,wlasciwie forma w jakiej go napisala, przyciagnie jakiegos oszusta,ktory kaze jej tyrac 3 miesiace za jedzenie i spanie obiecujac wyplate,a potem zwyczajnie wywali na ulice
ona po prostu chce byc oszukana i jawnie o tym informuje

co do koncowki Twojej mowy...ja juz to mowilam,ale powtorze raz jeszcze...i to jest widac tu na forum jak na dloni....ci,ktorzy wciaz mowia o pomaganiu i soladarnosci niestety tylko mowia,a pomagaja ci,ktorych sie najbardziej tu krytykuje
latwo jest zasiasc przed monitorem i produkowac okragle zdanka ku zadowoleniu profesora Miodka...a moze by tak zamiast ogolnej krytyki cos zrobic konstruktywnego i zaswiecic przykladem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Brawo Truskawkowa!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Brawo Truskawkowa!!!!!I ZNOWU TWORZY SIĘ KLIKA WZAJEMNEJ ADORACJI...
JAK BY TO UJĄŁ NIEJAKI GRAMATYCZNIE I STYLISTYCZNIE UŁOŻONY...
>SZTYGAR<
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Pponuje zalozyc stowarzyszenie, wszelkie pomysly mile widziane.Co powiecie szanowni formulowicze na doradztwo,pomoc psychologiczna,pomoc w znalezieniu szkoly jezykowej. Jak ogolnie wiadomo stowarzyszenie ma prawa ktore moze egzekwowac od panstwa w ktorym zostaje zalozone.Pamietam pania oferujaca pomoc tego typu,moze ludzie z predyspozycjami lub kwalifikacjami chcacy sie podzielic wiedza?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
KIEDY KLIKAM KCIUKAMI ,KTORA KIEDYS KUPILEM-TO TERAZ TAJNE TOWARZYSTWO TWORZE-SPOLKA SPLATALA SIE STANOWCZA, SROGIE STWARZAJAC STANOWISKO,SITWA SIECIOWA- SLOWO STARSZE, SZTYGARA SZKALUJAC.
PIERWSZY PRZEPRASZAM,POZWAC PROSZE!PROCES! PROCES PRZEGRANY - PLACZE I PLACE!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
mdpsycholog napisał:
Pponuje zalozyc stowarzyszenie, M O C H E R E K !!!
Jaki masz problem ...?
Skrzyknij pare podobnych Tobie ... Najlepiej Tych biegle władających englisz i Bokmal i powołaj takowe ....Możesz je nazwać..
" MOCHEROWE STOWARZYSZENIE POMOCY , POMOCOM DOMOWYM..."
SAMA zostaniesz PREZESOWĄ a "Sztygar" będzie Vice Prezes .
I Będziecie mieli wreszcie własną klikę wzajemnej mocherowej adoracji ...
Łon Ślunzok se Rudy to je na topie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Analizujac Wasze zachowanie, doszedlem do pewnej konkluzji, mianowicie: ''B.K.'', ''JLK21'', ''DORA348'', ''giovi2'' posiadacie ogromne kompleksy, ktore chcecie zaleczyc prowadzac dialogi w takich forach, krytykujac siebie nawzajem. Posiadacie bardzo duzo wolnego czasu i nie wiecie co z nim zrobic, dlatego zamiast tracic czas na bezowocne i przykre dialogi, proponuje Wam, zapisac sie do organizacji charytatywnej i zajac sie tam praca jako wolontariusz.

Ale mnie zaszczyt kopnął jestem na pierwszym miejscu pozatym
ludzie,którzy chca uchodzic za ideały i chodząca dobroc z reguły maja coś do ukrycia...więc radziłabym najpierw wziąść lusterko i przyjrzeć sie samemu sobie a później krytykowac innych i wymyslać jakies bzdury o kompleksach...jeslibym takowe posiadała to nie osiągnęłabym tego co mam i nie byłoby mnie tu gdzie jestem...więc daruj sobie te załosne komentarze pod czyims adresem bo my cie nie oceniamy...a napewno znalazło by sie w tak kryształowym charakterze sporo rys...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jeśli masz problemy z pamięcią królestwo za konia to proponuję bilobil ewentualnie królestwo za głowę.O co mi chodzi? Chodzi mi o to że nie potrafimy się szanować,nie tylko na tym forum.Nikt nie potrafi nikogo spokojnie wysłuchać,każdy jest mądrzejszy od drugiego,malo który potrafi ustąpić,a zwłaszcza młodsza część tego forum.Pytam się tylko,czy musimy to tolerować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Jeśli masz problemy z pamięcią królestwo za konia to proponuję bilobil ewentualnie królestwo za głowę.O co mi chodzi? Chodzi mi o to że nie potrafimy się szanować,nie tylko na tym forum.Nikt nie potrafi nikogo spokojnie wysłuchać,każdy jest mądrzejszy od drugiego,malo który potrafi ustąpić,a zwłaszcza młodsza część tego forum.Pytam się tylko,czy musimy to tolerować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok