Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1927 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Kryspina napisał:
AndersB napisał:
Kastracja dla wszystkich którzy godzą sie żyć w celibacie, posłuchajcie "mądrego wykształconego kapucyna":
wiadomsci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14742181.html

AndersB jest taka prosba. Zmien swoj awatar, bo ma w sobie tresci pedofilskie. Chyba, że wykażesz, ze ta naga osoba na twoim awatarze nie jest nastolatką. Prosba taka do ciebie.
Ok zmienie pod warunkiem że mnie przekonasz co jest nie tak z tą dupą, przyjrzyj sie tej dupie czy ta dupa wyglada na dupe nastolatki twoim zdaniem? Jeśli tak to z Tobą jest coś nie tak Ty głupia dupo Jak dla mnie to jest fajna dupa, a ja lubie fajne dupy
p.s. czyli że niby jak, mam dowód osobisty zeskanować i wrzucic tu tej dupy z datą urodzenia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(Kryspina)
Wiking
AndersB napisał:
Kryspina napisał:
AndersB napisał:
Kastracja dla wszystkich którzy godzą sie żyć w celibacie, posłuchajcie "mądrego wykształconego kapucyna":

AndersB jest taka prosba. Zmien swoj awatar, bo ma w sobie tresci pedofilskie. Chyba, że wykażesz, ze ta naga osoba na twoim awatarze nie jest nastolatką. Prosba taka do ciebie.
Ok zmienie pod warunkiem że mnie przekonasz co jest nie tak z tą dupą, przyjrzyj sie tej dupie czy ta dupa wyglada na dupe nastolatki twoim zdaniem? Jeśli tak to z Tobą jest coś nie tak Ty głupia dupo Jak dla mnie to jest fajna dupa, a ja lubie fajne dupy
p.s. czyli że niby jak, mam dowód osobisty zeskanować i wrzucic tu tej dupy z datą urodzenia?

Póki co dwa linki o twoim problemie?

Dzieci padają ofiarami internetowej przemocy: goo.gl/6Q2P3K
Organizacja doradztwa dla rodzin Pro Familia popierała pedofilię: goo.gl/G1SPmc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wiadomosci.wp.pl/kat,36474,title,Marek-S...67444,wiadomosc.html
kłonności ks. Grzegorza z parafii na Tarchominie były znane innym księżom
Zaraz po wyroku poszedł sobie na plebanię i odprawiał mszę
wiadomosci.onet.pl/kraj/prymas-polski-ni...iska-pedofilow/3zh65
Prymas podkreślił jednak, że nie można traktować Kościoła jako wylęgarni i siedliska pedofilów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Kryspina napisał:
AndersB napisał:
Kryspina napisał:
AndersB napisał:

Póki co dwa linki o twoim problemie?

Dzieci padają ofiarami internetowej przemocy: goo.gl/6Q2P3K
Organizacja doradztwa dla rodzin Pro Familia popierała pedofilię: goo.gl/G1SPmc
o jakim moim problemie? Jestem od zawsze i bede przeciwko pedofilii. Więc o jakim moim problemie tu piszesz? Rozumie ktoś coś z tego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
o jakim moim problemie? Jestem od zawsze i bede przeciwko pedofilii. Więc o jakim moim problemie tu piszesz? Rozumie ktoś coś z tego?
to juz nie tylko o pedalach ale i o poedofilach nie mozna mowic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Jak jest sie w no. to trzeba ich lubic!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
wcale nie trzeba ich lubic
wystarczy tolerowac co nie jest trudne ,bo nie obnosza sie z tym publicznie
akurat w No nie robia propagandy na ulicach i nie deprawuja dzieci w przedszkolach

niezalezna.pl/47066-dzis-o-1200-protest-...ko-deprawacji-dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Gowno prawda!
Kto nie lubi pedalow i pedofilow - musi wracac do Polski!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Poza tym,chyba gdzies cie izoluja (w piwnicy?) i przewoza zamknieta furgonetka,z i do pracy,skoro nie widzisz pedalstwa na ulicach no.
O pedofilskich przyczolkach,w norweskich przedszkolach,nie wspomne!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
patim napisał:
to juz nie tylko o pedalach ale i o poedofilach nie mozna mowic?
Mówić to za mało, trzeba ich kastrować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok