Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1020 niezalogowanych)
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Ja tam rozumiem wszystko, ale zeby whisky z kieliszka jak wodke?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
ha,ha..nie wymagaj za wiele,wczoraj jeszcze byli w zadupiu dolnym a dzis w Norway i jeszcze tv ...wiec chlopaki kupili cos co sie pije w ham-erykanskich filmach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:

Też się z tego śmiałam
Musieli się pokazać w mediach to i na trunek trzeba było się szarpnąć, a czy się wie jak to pić to już sprawa drugorzędna.
Popatrzmy na to jednak z tej pozytywnej strony, zawsze mogli spożywać z kubeczków jednorazowych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Najbardziej smieszne (smutne) jest to,ze ktos w ogole,te perfumy pije!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Znowu forumowe stroszenie piórek i udawania światowców. Można paść ze śmiechu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Vivid napisał:
ha,ha..nie wymagaj za wiele,wczoraj jeszcze byli w zadupiu dolnym a dzis w Norway i jeszcze tv ...wiec chlopaki kupili cos co sie pije w ham-erykanskich filmach

Przypomniala mi sie sytuacja ze sklepu w Polsce: mezczyzna podobny do tych w filmiku, najdrozsze whisky jakie macie, nie widzialem sie kumplem 2 lata trza sie narabac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
lena1 napisał:
Znowu forumowe stroszenie piórek i udawania światowców. Można paść ze śmiechu!

A dlaczego tak uwazasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
jakis kompleks
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Karol.Ky napisał:
A czyż whisky to nie wódka specjalnie spreparowana !.
Wszak to też alkohol , jak każdy inny tyle , że perfumowany jak zaznaczył ... Donno ...
---
Jedni piją Koniak w kieliszku a drudzy Whisky ... .
---
Też Mi jakieś wielkopańskie Maniery ... myślałby ktoś ... , że jest na durnych salonach .
---
Gdzie wysoko urodzona durnota , z nudów , potrafiła wcinać zwykłe Krowie Gówno , Przyrządzone w rozmarynie i innych ziołach zachwalając jego zalety kulinarne i smakowe .
---
To samo jest z alkoholami , obecnie wynoszonymi pod niebiosa smakoszów gdzie w początkach swojej produkcyjnej kariery były zwykłym płynnym "Gównem" dla Kryminalnego pospólstwa ...
---
Ech Ludziska ...
---
Gdy Ja Osobiście , w latach 70 ubiegłego wieku , dolewałem do Zwykłej z Czerwoną kartką , soku malinowego i to w musztardówce / innych nie było/ , to wszyscy Koledzy , śmieli się i kręcili kółka nad czołem . A jeszcze jak to spokojnie sączyłem to już dopiero mieli ubaw .
---
Tylko Ja po trzech takich Drinkach , byłem dalej na Nogach a Oni po trzech kielichach , Dawno pod stołem .
---
Ech Współcześni , Wielkopańscy Koneserzy , trunków Pseudo Gatunkowych ... !
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok