Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Potwierdzenie zatrudnienia z Polski - Norwegia

Czytali temat:
(2703 niezalogowanych)
14 Posty
Błażej Naraz
(JurekOwsiak)
Wiking
Cześć,

Na rozmowie o pracę (oczywiście w Norwegii) mam przedstawić potwierdzenie dotychczasowego zatrudnienia z Polski. Jak przygotować takie coś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty

(Zmarznieta)
Wiking
Tez jestem ciekawa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
swiadectwa pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Zrób tak jak studenci z którymi robiłem. Kupowali w Polsce w hurtowni biurowej druczki świadectw pracy , oraz zamawiali dwa stemple . Wyimaginowanej firmy oraz wyimaginowanej kadrowej. I już w Norwegi byli tomrerami pełną gębą. Oczywiście zawód sobie możesz wpisać wg uznania. Z tym że pisani i pieczątkowani spece dawali dupy jak musieli robić w pojedynkę a nie w grupie. Tak że wskazane żeby sobie wpisać stanowisko w temacie z którego ma się jakieś pojęcie .Jak jesteś w Norwegi to niech ci rodzice zamówią stemple i druki i prześlą , a najlepiej gotowy papier.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Piotr Wdaka
(nyinorge)
Nowicjusz
Hej,

Chodzi o swiadectwo pracy lub list referencyjny od poprzednich pracodawcow. Jezyk angielski spokojnie wystarczy.
Norweg raczej nie bedzie dzwonic do poprzednich polskich pracodawcow - chce tylko miec podkladke na Twoje doswiadczenie zawodowe.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
instrukcja jest w ksiazce" POLACTWO"
Ziemkiewicza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
gargamel gargamelowaty
(gargammell)
Stały Bywalec
jasta typowy polocek z pod krakowskiej wsi zabitej dechami,oderwany granatem od pluga
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
gargammell napisał:
jasta typowy polocek z pod krakowskiej wsi zabitej dechami,oderwany granatem od pluga
Nie tylko jaste obrażasz parówo!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
Te gargamel gamoniowaty a z Ciebie co za figura kto Ciebie rzezbil? Mocny jestes ale tylko z za monitora.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Błażej Naraz
(JurekOwsiak)
Wiking
Dziękuję serdecznie za pomoc, w takim razie zdobędę same referencje (prawdziwe!).

Nie uznaję oszustw typu podrabianie pieczątek, legitymacji itp. Wkurza mnie, że ktoś kto tak robi ma większe szanse, że zostanie zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną niż ten który jest uczciwy i ma prawdziwe CV.

Pozdrawiam wszystkich, w tym forumowych hejterów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok