Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

CV po norwesku - Norwegia

Czytali temat:
Kasiunia P MonikaM2 Magdalena9105 Tomasz M (1053 niezalogowanych)
19 Postów
Anna Hanna
(Liggea)
Wiking
Witam

Postanowiłam napisać Wam drobną radę - nie płaćcie tym cudakom z multinor za zrobienie cevauki. Niestety nie powala. Postanowiłam mieć "profesjonalne" CV i się do nich zgłosiłam. Niestety jestem w szoku i nie są to pozytywne odczucia.

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Z goovna bicza nie ukręcisz. Znaczy jak nie ma z czego ułożyć cv to żaden specjalista nie pomoże.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(andaluzja)
Wiking
Liggea napisał:Witam
Postanowiłam napisać Wam drobną radę - nie płaćcie tym cudakom z multinor za zrobienie cevauki. Niestety nie powala.
Postanowiłam mieć "profesjonalne" CV i się do nich zgłosiłam.
Niestety jestem w szoku i nie są to pozytywne odczucia.
Pozdrawiam

Puste słowa rzucone w przestrzeń netu.
Może coś więcej na ten konkretny temat ?.
Daj przykład z własnym komentarzem, kasując jedynie swoje dane osobowe.
W tedy dopiero, będzie można się jakoś odnieść do twojego zarzutu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
pamietam kiedy pojawil sie artykul promujacy usluge pisania CV-kow.... byly wstawione zdjecia CV z rzucajacymi sie z daleka bledami w pisowni... i tlumaczeniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
andaluzja napisał:
Liggea napisał:Witam
Postanowiłam napisać Wam drobną radę - nie płaćcie tym cudakom z multinor za zrobienie cevauki. Niestety nie powala.
Postanowiłam mieć "profesjonalne" CV i się do nich zgłosiłam.
Niestety jestem w szoku i nie są to pozytywne odczucia.
Pozdrawiam

Puste słowa rzucone w przestrzeń netu.
Może coś więcej na ten konkretny temat ?.
Daj przykład z własnym komentarzem, kasując jedynie swoje dane osobowe.
W tedy dopiero, będzie można się jakoś odnieść do twojego zarzutu.

gabryś trzecie konto z którego piszesz dziś na MN, łał.....

urwa, co może być trudnego w napisaniu CV?

Rozumiem chłop po zawodówce, który z językiem pisanym mało ma wspólnego,w akcie desperacji zleca komuś zrobienie CV, ale ktoś kto podobno studiuje, nie potrafi wstawić swoich danych do wzoru?
CV praktycznie wszędzie wygląda tak samo, sprawdzić w goglach wskazówki, napisać, dać komuś mądrzejszemu żeby rzucił okiem jak się nie jest pewnym i tyle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Marek Z
(MarekZ)
Początkujący
Zupełnie jak pieczenie chleba. Wystarczy zasadzić pszenice i ew. żyto, zebrać, zmielić na mąkę, dodać wodę, drożdże (lub zakwas w wersji dla ambitnych), upiec i już jest. Nie rozumiem, po co kupować pieczywo w piekarni/sklepie.

W następnym odcinku wytapianie stali na domowe potrzeby.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
to wez wyrzyc lodowke ,ekspres kuchenke zmywarke ,pralke, przeciez kawe sprzedaja na schellu a jesc mozna kebaby
po co gotowac prac jak zawsze mozna kupic nowe ciuchy

pewnie masz lokaja co ci buty wiaze

zenic sie tez nie musisz

za wszystko zaplacisz karta mastercard
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Marek Z
(MarekZ)
Początkujący
No ale nawet gdyby tak bylo, to jaki to problem dla kogokolwiek? Podmiotem postu jest opinia nt. usług świadczonych przez jakąś firmę, a nie dyskusja nad tym, czy chcąc zjeść jajecznice należy kupić jajka w REMA1000 czy też rozpocząć hodowlę kur?
Każdy powód, żeby kogoś ztrollować i poczuć się lepiej jest dobry, czyż nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
poczytaj jej posty
www.mojanorwegia.pl/forum/view/5/nasze_s...woja_przyszlosc.html
Nie patrz na nich... to jacyś andrzeje, którym w życiu się nie ułożyło. Ja bym baaardzo chciała mieć taką szansę jak Ty. Obecnie jestem na studiach. Do norwegii wyjechałam zaraz po maturze i teraz staram się znów jakoś osiedlić i organizować życie na stałe. Kwestia chęci... nie szukaj opinii na forum, gdzie w większości wypowiadają się robole, zazdrośni.
Ja jak najbardziej polecam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
MarekZubacz napisał:
Zupełnie jak pieczenie chleba. Wystarczy zasadzić pszenice i ew. żyto, zebrać, zmielić na mąkę, dodać wodę, drożdże (lub zakwas w wersji dla ambitnych), upiec i już jest. Nie rozumiem, po co kupować pieczywo w piekarni/sklepie.

W następnym odcinku wytapianie stali na domowe potrzeby.

nie, napisanie CV to jak zrobienie jajecznicy, każdy to potrafi....
Pisanie CV, życiorysu, każdy powinien mieć w szkole średniej, pani w innym poście wcześniej szczyciła się studiowaniem i gardziła ludźmi pracy fizycznej...

Sam fakt że ktoś taki zrobienie CV zleca firmie za kasę, dyskwalifikuję ją w moich oczach jako osobę wiarygodną..

No i tak jak lomo napisał, co takiego w CV może mieć osoba która jeszcze się uczy, szkoła podstawowa, średnia, kierunek studiów, i jakieś prace sezonowe no góra staż jakiś..... i bajki o hobby i cechach charakteru...

Mam w lodówce światło, stare jajka, margarynę, sól, zwietrzały pieprz i troche suchego chleba, zatrudnię kucharza który mi jajecznice zrobi..... no i chujowa wyszła, sama bym pewnie to lepiej zrobiła....

no i pszenice to się sieje...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok