Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Rafał Gadomski mariola kubaszewska Sandra Larsen Jolanta Gmurczyk Zołądkiewicz Mike Grzesik Ewelina Z-a Jędrzej M Aleksander Zdunek Nikodem NO XXX11 iksowski Damian windsurfing Lukasz Zaczkiewicz Mariusz Tabian MBMN (8488 niezalogowanych)
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
zostal swiadkiem koronnym i zmienili mu jeszcze twarz

norweskie nazwisko to tylko pierwsze wrazenie a potem jest gorzej
wszyscy norwedzy przy blizszym poznaniu traca
moze ona chce byc bardziej norweska od norwegow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
AgnieszkaJa napisał:
Nie mowie juz o tym jak sie poczuja twoi rodzice, gdy przyjedziesz na swieta i zamiast Zielinska bedziesz Larsen.

Na miejscu starych odeslalbym cie do twojej nowej norskiej rodziny.

Moze gdyby nazywala sie Zielinska to nie byloby problemu ale juz np. Ruchala i cale zycie z kompleksami z powodu nazwiska.. To chyba lepiej zmienic na Larsen

hahaha, no tak. Chyba, ze to połączy z zawodem, to wtedy moze ulatwic.

PS Z tym, ze Ruchala zmienia tez w Polsce bez problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
cysiek2 napisał:
zostal swiadkiem koronnym i zmienili mu jeszcze twarz

Chyba cos ci sie pomylilo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
opptymus napisał:
MalaCzarnaEwa napisał:
Spotkalam sie z opinia, ze warto zmienic nazwisko polskie na takie norwesko brzmiace lub typowo norweskie....ze to ulatwia wiele spraw urzedowych i tych zwiazanych z praca....jakie jest wasze zdanie, tak jestem ciekawa...

Imie tez zmien, na pinda - zalatwi to wiele spraw. Co to za kurewski koniunkturalizm. Skoro nie masz wlasnej tozsamosci to warto pomyslec nad nazwiskiem Ameba.

Skup sie i przeczytaj jeszcze raz...spotkalam sie z opinia....nie napisalam, uwazam ze....nie atakuj bez powodu. Chcesz, to wyraz opinie, o co prosilam, nie chcesz to nie gryz...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
MalaCzarnaEwa napisał:
opptymus napisał:
MalaCzarnaEwa napisał:
Spotkalam sie z opinia, ze warto zmienic nazwisko polskie na takie norwesko brzmiace lub typowo norweskie....ze to ulatwia wiele spraw urzedowych i tych zwiazanych z praca....jakie jest wasze zdanie, tak jestem ciekawa...

Imie tez zmien, na pinda - zalatwi to wiele spraw. Co to za kurewski koniunkturalizm. Skoro nie masz wlasnej tozsamosci to warto pomyslec nad nazwiskiem Ameba.

Skup sie i przeczytaj jeszcze raz...spotkalam sie z opinia....nie napisalam, uwazam ze....nie atakuj bez powodu. Chcesz, to wyraz opinie, o co prosilam, nie chcesz to nie gryz...

A ty co, pracujesz na tym portalu? Post spuentowany w stylu " a wy co sadzicie" "jakie jest wasze zdanie" itd to takie samo pierdolenie jak wpisuja zurnalistki na koncu arta.
Moze no nowa moda na rozhustanie zdychajacego forum. Wyglada to na ichni WOMM a ty na ubeka z MN.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz

Opinia np Ahmeda?

Jeżeli twój mąż ma tak na nazwisko to dlaczego nie, ale tylko z powodu rzekomych korzyści hmm no każdy się mierzy według własnej miary. Decyzja należy do Ciebie.

A nazwisko Ruchała też ładne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Modra)
Wiking
Ja chetnioe zmienie imie i nazwisko na Angelina Jolie jestem prawie tak samo piekna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Modra)
Wiking
a Almost to imie czy nazwisko?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Modra)
Wiking
Wszystkim Jankom radze zmiane imienia na Johnny, brzmi to imie tak uwodzicielsko. Natomiast nazwiska mozna wybierac z puli: Hansen, Jensen, Olsen itp. Bedzie wtedy gwarantowane szczescie i spelnienie. To mowie ja, Angelina Almost Jolie. Obiecuje wam wszystkim kochani, ze niedlugo dokonam reinkarnacji.....
Buziaki dla moich wielbicieli - nie placzcie po mine. Ida swieta....

PS. Kto przejmie paleczke po mnie? Moze Jasta?
Jasta, yo bro...I love you
Ja go kocham z calego mojego dziewczecego serca. On wie czego chce i uwielbia was prowokowac. A wy jak te barany, albo owieczki do wyboru...

Cysio i Sentex: pomimo, ze sie roznimy w pogladach, to stoicie tam gdzie stoicie i szacunek za upartosc! Cysia prawie juz kocham miloscia niepierwsza, ale i nie ostatnia. Buzia dla ciebie chlopie!

Sentex, jestes prawie ok - tylko nie pien sie tak. Mala buzia, ty moja mala swinko

Jasiu madrasiu optymusek...dla niego nie ma natomiast ratunku. Dziwie sie ze tacy ludzie nie stoja na liscie odstrzalu w czasie polowania na losie.
jasiu spedza zycie przy klawiaturze jako samozwany fuhrer, przewodnik stada, slonce tego forum. Ojczulek Rydzyk i watazka w jednym. Te slowa, te cyzelowanie, te przeklenstwa, ta pogarda. Fuj, fuj..kysz, kysz....vik fra meg satan!

Pamietajcie, ze niedlugo wroce....zachowujcie sie ladnie i nie przeklinajcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
ysio i Sentex: pomimo, ze sie roznimy w pogladach, to stoicie tam gdzie stoicie i szacunek za upartosc! Cysia prawie juz kocham miloscia niepierwsza, ale i nie ostatnia. Buzia dla ciebie chlopie!

a co ja dziwka do calowania ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok