Wszystkim Jankom radze zmiane imienia na Johnny, brzmi to imie tak uwodzicielsko. Natomiast nazwiska mozna wybierac z puli: Hansen, Jensen, Olsen itp. Bedzie wtedy gwarantowane szczescie i spelnienie. To mowie ja, Angelina Almost Jolie. Obiecuje wam wszystkim kochani, ze niedlugo dokonam reinkarnacji.....
Buziaki dla moich wielbicieli - nie placzcie po mine. Ida swieta....
PS. Kto przejmie paleczke po mnie? Moze Jasta?
Jasta, yo bro...I love you
Ja go kocham z calego mojego dziewczecego serca. On wie czego chce i uwielbia was prowokowac. A wy jak te barany, albo owieczki do wyboru...
Cysio i Sentex: pomimo, ze sie roznimy w pogladach, to stoicie tam gdzie stoicie i szacunek za upartosc! Cysia prawie juz kocham miloscia niepierwsza, ale i nie ostatnia. Buzia dla ciebie chlopie!
Sentex, jestes prawie ok - tylko nie pien sie tak. Mala buzia, ty moja mala swinko
Jasiu madrasiu optymusek...dla niego nie ma natomiast ratunku. Dziwie sie ze tacy ludzie nie stoja na liscie odstrzalu w czasie polowania na losie.
jasiu spedza zycie przy klawiaturze jako samozwany fuhrer, przewodnik stada, slonce tego forum. Ojczulek Rydzyk i watazka w jednym. Te slowa, te cyzelowanie, te przeklenstwa, ta pogarda. Fuj, fuj..kysz, kysz....vik fra meg satan!
Pamietajcie, ze niedlugo wroce....zachowujcie sie ladnie i nie przeklinajcie.