Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Narty,Deska. Wyjazd do Hemsedal na 1-2 dni - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Kozioł MAREK MAREK krzysztof kita Tomasz Chachiel (975 niezalogowanych)
29 Postów
Slawek Slawko
(kozzy9)
Wiking
Witam takie czasy nastaly iz wszyscy na swieta powyjezdzali i niema z kim jechac na jakis dobry stok. Proponuje wyjazd do Hemsedal w sobote, niedziele lub na weekend. Mieszkam w Kongsberg wiec mozna by wyruszyc z Drammen tak zeby wrazie W ktos z oslo nie mial daleko. Autem mozna jechac moim nie jest duze bo golfik v ale w 3-4 osoby nie powinno byc problemu. Mam 25 lat i zachecam raczej ludzi z luzem i poczuciem humoru i mysle ze damy rade nie wazne ktory to bedzie weekend, byle sie dogadac na spokojnie i bez wystawek. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Slawek Slawko
(kozzy9)
Wiking
Ponawiam temacik poniewaz chetnych jak na lekarstwo Jesli ktos by byl chetny na ten wyjazd miedzy 1-4 stycznia to bylo by elegancko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ROBERT SIGØYNER
(dresler81)
Stały Bywalec
Kolego Ja zawsze chętnie, ale - zawsze jest jakieś ALE - po nowym roku. Teraz jadę do PL i zabieram cały swój sprzęt narciarski, więc będę "kompletny". Jak coś to aut też mam, Corolla kombi z uchwytami narciarskimi na dachu, wiec jak będzie ok 4-8 osób, to możnaby nawet Hytte wynająć.
Pozdrawiam i do usłyszenia po nowym roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Oskar xxx
(oskarn20)
Wiking
siema siema ja tez się pisze na taki wypad możecie śmiało pisać na priva to coś ogarniemy.... byłem ostatnio na Hafjell 25 km za Lillehammer i powiem Wam ze rewelacyjne miejsce i naprawdę dobre warunki. koszt hytty dla 6-8 osób 7.500nok na tydzień. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok