Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lekarz rodzinny - Norwegia

23 Posty
Madziaxxx
(Madziaxxx)
Wiking
Witam!mam takie pytanką nie mam lekarza rodzinnego bo panie w skat nie chca mi dac poniewaz mam za niskie dochody z ich poglądu widzenia.Pracowałam rok w restauracji jestem w 6 miesiacu ciazy,chce urodzic w Norwegii.Szef nie przedłużył mi umowy byłam niedawno złożyć papiery na zasiłek dla bezrobotnych lecz nadal nie mam lekarza czy ktoś moze mi pomóc co mam zrobić w mojej sytuacji???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Dabi
(Dabi)
Wiking
Jesteś w 6. miesiącu i nie masz lekarza? To gdzie chodzisz na kontrole? Ja pracowałam 5 miesięcy i mam lekarza, normalnie poszłam do przychodni i się u nich zarejestrowałam. Możesz też odwiedzić tą stronę i wybrać lekarza helsenorge.no/behandlere/bytte-av-fastlege
Mam nadzieję, że coś pomogłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Madziaxxx
(Madziaxxx)
Wiking
Hej jezdze do polski do lekarza tam zrobiłam wrzystkie potrzebne badania znam tez płeć dziecka lacz to był mój ostatni wyjazd teraz musze miec lekarza w noregii dlatego przejde sie do najbliższej przychodni i zobacze co mi powiedzą a wiesz może czy w przychodni tez jest osoba która mówi po polsku?mój angielski jest troche kulawy.Dzieki że napisałaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok