1 NOK
Hello, czy któraś z Was posłała gdzieś pociechę do szkoły, kółka tanecznego? Mój 5latek ma smykałkę do wygibasów, możecie coś polecić w Oslo lub okolicach?
witam mam pytanie czy którasz mam załatwiała łaczenie rodzin dziecku,i czy musiałyscie za to płacic.
mam wrażenie,że jestem jedyną Polką w w Arendal....jeśli się mylę,czekam na znak.Pozdrawiam
Czy sa jakies przyszle mamy w Aurskog i okolicach?
Nazywam sie Jolanta pilnie poszukuje niani do dziecka w Sperreboton ,Våler najlepiej osoby ktra ma dzieci albo wychowuje dzieci w domu.Praca od 1 marca do 15 lipca .wynagrodzenie 3.300kr za miesiac ...
mama szuka mamy!!!!! spacer z dziecmi ,wspolna zabawa , pogaduszki
Pilnnie poszukuje mamy na 3 dni w tygodniu od 9:00 do 17:00, Kacperek ma teraz 9,5 miesiąca. Stawka do uzgodnienia.
wioleta osetek
19-01-2012 11:50
witam czy ktoś orientuje sie gdzie mozna zrobic usg ciazowe w okolicach Steinkjer lub w centrum? i jakie sa ceny takiego badania prywatnie? dziekuje za odp
Witam, moje pytanie jak w temacie, czy w ogole istnieja takie placowki, jak nie domowe przedszkola, to cos w tym rodzaju?? Chodzi mi dokladnie o miejsce cos na styl przedszkola (ale nie chodzi mi tu ...
Ali S
19-01-2012 10:59
WITAM, jestem mamą 6/miesięcznego chłopca, chętnie poznam mamy z okolic Sandviki i nietylko (Baerum). Moje zainteresowania to muzyka, medycyna, psychologia, czytanie książek, itd Czekam na ...
Witam, mam 6/miesięcznego synka, poznam chętnie mamy z okolic Sandviki (Baerum). Pozdrawiam Aga Mój e/mail >agniecha1981@o2.pl
witam mam pytanie czy jakas maa była z dzieckiem u KIROPRAKTORA?niewiem to chyba taki nasz polski kręgarz?
Hejka , moze ktoras z " mamusiek" bywajacych na forum orientuje sie czy tez zna pediatre okolice Drammen , moze byc nawet Oslo . Dobrego pediatre przyjmujacego prywatnie . Moj synek ma ...
witam was serdecznie Wielka prośba o pomoc, co , jak i gdzie mam ubiegać się o miejsce w przedszkolu. Córeczka ma skonczone 3 lata, więc pewnie miejsce się znajdzie. Czy podanie składać w jednym ...
witam czy kupiew norwegi herbatke koperkowa
Witam, mam do Was mamy parę pytań odnośnie zasiłku. Ponieważ słyszałam wiele opinii na temat wymaganych dokumentów może jest tu jakaś mama, która ostatnio załatwiała taki zasiłek. Tak więc potrzebne ...
Dorota e-mail:db306@wp.pl tel.92564218 Dojazd na terenie Klofta Mobilne Studio Urody Powstało z myślą o osobach, które cenią sobie czas i wygodę. Często ze względu na obowiązki domowe, ...
Niedlugo zostane mama i zastanawiam sie jakie nazwisko dac mojemu dziecku?Jestem w zwiasku ale na razie z partnerem nie zamierzamy go legalizowac,chce zeby nasze dziecko nosilo nazwisko ojca,czy to ...
witam czy w Stavanger jest oddział ambasady RP?
witam czy w Norwegii dostane cos na plesniawki u dziecka
Witam mam do sprzedania sztangę malboro gold oraz 10 paczek L^M z filtrem mięta
Witam. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z przedszkolami w tym mieście? Może coś polecić, doradzić. Moja córa mówi tylko po polsku i w PL nie chodziła do przedszkola, więc się trochę obawiam ...
www.lagata.pl/topic/19139-faszyzm-norweski/ www.himavanti.org/pl/c/artykularnia/norw...eci-polskim-rodzicom forum-norwegia.net/viewtopic.php?f=3&...p;sd=a&start=120 ...
hej poszukuje polskiego ginekologa w drammen przyjmujacego prywatnie oczywiście i może macie również namiary na polskiego pediatrę czy rodzinnego (pryw) rownież w drammen przeprowadzilam się ...
Mam 15 miesięcznego synka i poszukuje mam na spacerki i pogaduchy przy kawce.
witam jesstem tuz przed porodem,mam termin na poczatek lutego i nie bardzo wiem kiedy mam sie udac do szpitala,wiadomo jak bede miala skurcze to jest oczywiste,ale jesli do mojego wyznaczonego ...
Witam. Czy moze ktos ma namiary na polskiego albo norweskiego pediatre??? Nie mam juz sily na tutejszych rodzinnych lekarzy co nie maja pojecia jak leczyc dzieci... Bardzo bylabym wdzieczna za ...
Witam. Mój facet pracuje w Norwegii. Jestem w ostatnim miesiącu ciąży i zdecydowałam że chcę tutaj urodzić. Ale jest ten problem że on formalnie ma wciąż żonę. Czy jest możliwe żebym tutaj urodziła? ...
Witam! Jestem w 33 tygodniu ciąży i zaczęłam się zastanawiać co z miejscem w szpitalu? Położna nic na ten temat nie wspominała i nie wiem czy czasami nie powinnam sama się zainteresować. Kiedyś ...
witam mam pytanie urosdziłam dziecko w norwegii akt urodzenia juz mam,dziecko numer personalny tez juz ma co dlej prosze o pomoc
Mam nietypowy dla mnie problem. Moj narzeczony pracuje obecnie w Norwegii od wrzesnia. Prace ma legalna. Ja mieszkam w Irlandii od kilku lat. Jestem w 4 miesciacu ciazy i chcialabym urodzic w ...
Witam pania na poczatku chciala bym powiedziec,ze bardzo pani wspolczuje i w pewien sposob rozumiem pani bol.jESTEM W norwegii juz 7 lat i zauwazylam juz jak norwedzy sa falszywi,usmiechaja sie a ...
hej .Na imię mam Basia .....poroniłam w szóstym miesiącu ciąży ....czy w mojej sytuacji należy mnie sie z NAV -u jakikolwiek zasiłek? Pytam bo wszyscy mówią że tak a ja nie wiem co ...
Katarzyna Pamula
10-12-2011 22:50
Witam, chętnie podejme sie opieki nad Waszą pociechą. Mam synka 14-miesiecznego i wraz z męzem mieszkamy w Jorpeland (obok Stavanger). Posiadam własny samochód więc chętnie zaopiekuje sie dzieckiem w ...
Witam, Jestem w 5 miesiącu ciąży. Chciałabym się dowiedzieć czy jeżeli urodze w Polsce becikowe Norweskie mi przysługuje. Jestem narazie zameldowana w Polsce. Ale nie wiem czy nie lepiej byłoby się ...
Hej, witam wszystkie Mamy. Tak sie zlozylo ze chwilowo mieszkamy z Mezem i nasza Coreczka (4 latka) w Sandvika, i super by bylo poznac kogos kto chetnie sie spotkac na kawke i zeby dzieci ...
Czy sa jakies mamy w okolicach Haugesund?? Chetnie bym sie spotkala, jestem mama 5 miesiecznej Zuzi
oddam darmo naroznik(rozkladany)
oddam naroznik darmo (rozkladany z mozliwoscia spania). Hønefoss (Buskerud)
Witam, Tak jak w temacie mam pytanie ? Czy ktoś z Was wybiera się ze swoja pociecha na spotkanie mikołajkowe organizowane przez polski kościół 6 grudnia o godz. 18.00 w parafii św.Hallvarda ...
witam czy ktoras mama moze mi powiedziec jak norwedzy reaguja na malych lobuziakow mam 5 letniego synka i chcemy dojechac do meza ale boje sie o malego jako jedynak jest troche rozwydrzony wychodzi z ...
Witam serdecznie jestem w 15 tygodniu ciazy i nie bylam jeszcze u lekarza ze wzgledu na to ze nie znam jezyka norweskiego ani angielskiego. czy moze jest jakas mama bać przyszla mama ktora korzysta z ...
Drogie mamy Moja trzyletnia coreczka w styczniu idzie do przedszkola w sandvice. Tak jak kazda mama mam taka nadzieje, oczywiscie juz panikuje. Bardzo prosze mamy przedszkolakow o pomoc. ...
witam dziewczyny chciała bym sie dowiedzieć czy ktoś z was rodził w Dramen jak jest czy jest jakas Polska położna pielęgniarka jaka jest opieka ja mam termin na 6 listopada bede miała cięcie ...
Czy kos moglby mi pomoc i podac link do Nav jakie papiery musiala bym wypelnic starajac sie o macierzynskie,ale nie jednorazowa wplata tylko na 11 lub 13 miesiecy,prosze opomoc i z gory dziekuje,i ...
Kasia Nowak
25-11-2011 12:47
Witajciemamusie! My mamy ten sam problem jesteśmy tu od miesiąca troszkę parków i placów zabaw już zwiedziliśmy więc nie jest tak źle bo chodzić to tu jest gdzie Ale samym tak nudno)) Czy są mamy ...
Mam prośbe,czy może mi ktoś udzielić informacji na temat paszportu dla niemowlaka,gdzie trzeba sie udać aby załatwić formalnosci zwiazane z załatwieniem paszportu,z tego co wiem trzeba leciec do Oslo ...
Witam, Serdecznie zapraszam wszystkie chętne Mamy, te obecne i przyszłe do zadbania o siebie i zafundowania sobie kilku chwil przyjemności! Wykonuje profesjonalne zabiegi ...
sprzedam stolik interaktywny j,angielski cena 100 kr,zabawka jest sprawna tel 96871945
Hej!Jestem mama 7 miesiecznego Szkraba i chyba juz najwyzszy czas zeby w koncu wyjsc z domu i poznac kogos nowego.Mieszkam w okolicach Sarpsborg-Fredrikstad.Jesli jest ktos chetny(jakas mama) na ...
Witam Mieszkam w Horten, mam rocznego synka Michała.Czy mógłby mi ktoś napisać gdzie tu są jakieś place zabaw lub miejsca gdzie z dzieckiem można miło spędzić czas. Z chęcią poznam jakieś mamy z ...
mamuski z mariero lub vaulen odezwijcie sie)
WITAM, MAM 27 LAT, UKOŃCZONE STUDIA MAGISTERSKIE W ZAKRESIE PEDAGOGIKA PRZEDSZKOLNA I WCZESNOSZKOLNA ORAZ DOŚWIADCZENIE W OPIECE NAD DZIEĆMI. BARDZO LUBIĘ DZIECI, A ONE LUBIĄ MNIE OPIEKOWAŁAM ...
Witam serdecznie! Nazywam się Dorota a mój 18-miesięczny synek to Ignaś.Od lipca br. mieszkamy w Tønsberg. Szukamy koleżanek i kolegów z Tønsberg i okolic, do zabawy i wspólnego spędzania czasu . ...
witam wszystkie mamy i przyszłe mamy. Mam pytanie w sprawie porodowego czy becikowego, dokładnie nie wiem jak to się nazywa w Norwegii. Słyszałam, że można starać się o te świadczenie już od 6 ...
Witam serdecznie wszystkie mamy pisze do was bo mam nadzieje ze któras z was mi pomoze. Chodzi o sprowadzenie sie na pobyt do norwegii cała rodziną...... Mąż jest tu 2 lata i ma pozwolenie na pobyt ...
jest tutaj wiele mam , może stworzymy wspólnie jakiś bank wymiany usług każda z nas potrafi coś innego jedna jest kosmetyczką, inna piecze ciasta. Może jakieś propozycje????