Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Bezplatny tlumacz pol-nor dla kobiety w ciazy - Norwegia

Czytali temat:
Kasiunia P Sylwia K tomasz.bednarek3 Ilona B (2386 niezalogowanych)
25 Postów
Sylwia Kosinska
(sylwusssska)
Wiking
Witam serdecznie jestem w 15 tygodniu ciazy i nie bylam jeszcze u lekarza ze wzgledu na to ze nie znam jezyka norweskiego ani angielskiego. czy moze jest jakas mama bać przyszla mama ktora korzysta z bezplatnego tłumacza norweskiego i mogla by mi pomoc w zalatwieniu takiej osoby. Z gory dziekuje i Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
Nie słyszałem o tłumaczach pracujących za darmo ale w Norwegii są lekarze z Polski. Na stronie Helfo możesz zmienić lekarza. Wybierz sobie Polaka.

Przy okazji... Szukam tatusiów na wychowawczym. Może ktoś z okolic Egersund. Moglibyśmy z dzieciakami pójść na "piwko" oczywiście bezalkoholowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
PeReZ jest możliwość korzystania z usług tłumacza wystarczy ten fakt zgłosić swojemu lekarzowi lub w przychodni w recepcji.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Antoni Perez
(PeReZ)
Stały Bywalec
za darmo?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Za darmo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
hmm 15 tydzien to juz sporo koniecznie musisz isc do lekarza sprawdzic czy wszystko jest ok.ja tez jestem w ciąży ale mysle ze to ok. 4 tydzien,tez tak jak ty nie znam ani norweskiego a angielski słabo dlatego również musze załatwic sobie tłumacza na wizyty i porod bo nic nie bede rozumiec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Dziewczyny uwierzcie w siebie. Do porodu macie jeszcze duzo czasu, zdazycie sie nauczyc przez ten czas norweskiego na tyle, aby zrozumiec co do was mowia i aby same mowic.
Tlumacz u lekarza jest darmowy. Warto wczesniej zglosic ze bedzie potrzebny na wizytach, nie musi byc na miejscu, moze tlumaczyc telefonicznie.
A w ogole to gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
hmm no chcialabym sie nauczyc norweskiego na tyle zeby rozumiec co do mnie mowia...ale szczerze dla mnie to gorszego jezyka to chyba nie ma heh no nic trzeba sie brac za nauke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ewelina Dorula
(ewela116)
Nowicjusz
Witajcie mój przypadek jest podobny jestem w 12 tyg ciąży i nie byłam jeszcze u lekarza w norwegi a wszystko przez ten język i tez nie wiem jak sie za to zabrać żeby poprosic o tego tłumacza, jak coś będziecie wiedzieć piszcie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Dziewczyny bylam we wtorek u lekarza nie mowie dobrze po angielsku ale jakos dalam rade nastepna wizyte mam za 2 tgodnie i teraz juz poprosilam o tłumacza z tym nie ma tu zadnego problemu poprostu w rejestracji przy zamawianiu terminu wizyty mowi sie ze potrzebuje tłumacza polsko-norweskiego nic sie za to nie placi bedac w ciąży.No ja płaciłam jedynie za wizyte 183kr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok