Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3113 niezalogowanych)
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
kryss napisał:
dzieci latwo podpuscic,szczegolnie jesli koledzy robia tak samo,i co zrobic jesli slowne tlumaczenia nie skutkuja,a wrecz nasilaja agresje,bo moze smark chce byc lepszy od kolegow w dziedzinie kopania ojca.....?

Nie wierze, zeby nieagresywni, konsekwentni w swiom wychowaniu rodzice nie potrafili sobie poradzic z napadem glupoty u swojego dziecka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Wróciłem sobie spokojnie spacerkiem z Zakładowego Juliebord-u...!!!
- I co widzę ... ?
---
-Ano ...zazdrosny ..."brzydal"... wylewa pomyje myśląc , że komuś zrobi przykrość ...!.
---
-Inny ktosik , stara się Mnie podpuścić ... , do pyskówki z powodu szambowatej wypowiedzi ..."brzydal"...-a.. .
---
-I tylko ..."barbara67"... Twardo broni Swojej Pozycji .... TAK TRZYMAJ...
---
..."brzydal"... napisał iż jestem ...NIERÓB...!!! .
---
I MA SŁUSZNĄ RACJĘ ...!!!
---
Przecież każdy POLAK , który w NORGE zapiernicza , jak w obozie Koncentracyjnym , ponieważ boi się utraty pracy w Norge ... . Widząc innych pracujących ...NORMALNIE i BEZSTRESOWO ... mówi wszem i wobec iż ...NORWEDZY...są TOTALNYMI... NIEROBAMI ... .
---
A ponieważ JA osobiście ...pracuję bezpośrednio z Norgami , to też jestem postrzegany przez innych Rodaków jako Nierób...!!! .
---
I bardzo dobrze ...!
Niech tak mówią ... bo cóż innego Im pozostało ...
---
I by podnieść Innym ciśnienie ... to Napiszę ...
---
IŻ JA , fizyczny pracownik , w firmie Norweskiej ... rozpoczynam pracę o godzinie ...ÓSMEJ...RANO ... od wypicia kubka kawy... , tak , tak... Panie ..."brzydal"...
---
Za wypicie Kawy , firma też Mi płaci pieniądze ...
---
Następnie jadę na dane zadanie i markuję pracę jak każdy szanujący się NIERÓB NORG... ponieważ nie mam innego wyjścia ... wszak pracuję w parze właśnie z Norgiem , a nie z przygłupim koncentracyjnym Polaczkiem...
---
Za 15 minut Jedenasta , wsiadam do auta i jadę do firmy na KAWĘ i śniadanie ... i siedzę tam ...CAŁE BITE PÓŁ GODZINY...!!! .
---
Ponieważ jest to MÓJ PRYWATNY CZAS na odpoczynek...i regenerację ...
---
O jedenastej wsiadam do auta i jadę dalej do "PSEUDO"...pracy ...
---
Za 15 minut 16 znowu wsiadam do auta i jadę na bazę ... by zakończyć zasłużoną służbę , na rzecz Mojej Macierzystej Firmy ... i tak prawie codziennie ...
---brzydal napisał:
...polski fjoletowy nierob i alkoholik ...

PO PRACY , TO JA MOGĘ OSOBIŚCIE...ROBIĆ , CO MNIE SIĘ ŻYWNIE PODOBA ...
... Ważne by dnia następnego , być TRZEŹWYM ... ponieważ w pracy przede wszystkim jestem ostatnio kierowcą .
---
Ot ... "brzydal"...ostatnio staczasz się na DNO ... i nie ważne co to słowo , akurat Innego znaczy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
a nie z przygłupim koncentracyjnym Polaczkiem... co to za cytat wez czlowieku nie obrazaj polakow bo sam nim byles bo teraz jestes nikim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
matyna napisał:
a nie z przygłupim koncentracyjnym Polaczkiem... co to za cytat wez czlowieku nie obrazaj polakow bo sam nim byles bo teraz jestes nikim
TO NIE JEST żaden cytat ...!
---
Tylko MOJE WŁASNE SŁOWA...
---
Nikogo nie obrażam ...MY SAMI SIEBIE OBRAŻAMY... pracując jak Przygłupi Niewolnicy ...
ponad potrzebę danej chwili ...
---
Jeżeli Tego Nie rozumiesz ...to już nie Moja Wina ...
---
UŻYŁEM słowa ...KONCENTRACYJNY... CAŁKIEM ŚWIADOMIE...jako ogólne znaczenie... dla zachowania się JEDNOSTKI ...w EKSTREMALNYCH dla NIEJ warunkach .../np. pracy za granicą / .
---
Jej Osobistego zachowania i postępowania w pracy ...
DONOSICIELSTWA ... pracując jako brygadziści ... zachowują się gorzej niż... KAPO.../dobrze , że nie mają pałek , bo walili by po zgarbionych plecach aż Miło/.
---
Ech szkoda sobie Nerwów psuć w tak miły Niedzielny poranek ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Artur Mikolaj
(TRUTKA)
Wiking
Panie Gabryiellll czy ty masz problemy z wlasnym poczuciem wartosci??? Dla mnie solidna i uczciwa praca jest czyms bardzo waznym, wlasnie przez takie norqe podejscie do pracy my mamy prace bo przyjechac do roboty i przebimbac do 15 kazdy potrafi.

Ja uwazam ze jak mam cos zrobic na odpierd... to wole w ogole nie robic taki moj maly POLSKI "pracocholizm". Czas pokaze co jest bardziej oplacalne norweski sciemnianie ( znam norwegow ktorzy zapiepszaja i naprawde robia porzadna robote czy zwykla normalna solidna POLSKA sumiennosc.

Fajnie masz Panie super wazny to ty pewnie we firmie zastepca prezesa nie do ruszenia. Ale widze ze kilka rzeczy Cie boli bo okazujesz agresje. Boisz sie ze przyjdzie ambitniejszy polak od Ciebie i wtedy Twoja pozycja oslabnie????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Nie ściemniaj już tak z tą solidnością polaków TRUTKA. Ten kto pracuje już pare lat zna ją na wylot......zwłaszcza u nas w Polsce.
Tutaj zaś większość pracuje w systemie koncentracyjnym jak to określił gabriel , z wiadomych powodów i nie ma sensu sie powtarzać.
Pewnie też ta polska solidność każe pracować tym ludziom w sobotę i niedzielę.......bo jest okazja,na dodatek większość z nich to "przykładni" chrześcijanie

Taki mały przykład POLACZKA z mojej firmy,przychodzą ludzie z wynajmu z adecco,Svanne a on do nich.....najpierw musicie jebać na firmę,potem na mnie a dopiero na siebie....tylko takiemu dać BATA
I chłopaki zapierdzielają....... a czemu,odpowiedź jest jedna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
TRUTKA napisał:...Fajnie masz Panie super wazny to ty pewnie we firmie zastepca prezesa nie do ruszenia. Ale widze ze kilka rzeczy Cie boli bo okazujesz agresje. Boisz sie ze przyjdzie ambitniejszy polak od Ciebie i wtedy Twoja pozycja oslabnie????
---
Śmieszny jesteś... i od razu widać iż czytasz tylko wybiórczo , w Mojej firmie jestem... MALUTKIM... pionkiem w trybiku ... .
---
Nie obawiam się JUŻ żadnego AMBITNIEJSZEGO ...!!!... MÓJ SZEF już takich przerabiał ...i jak na razie , innych speców ma dość ...
---
Do tego stopnia Iż w tym roku przyjął na wakacje BELGA / i zapłacił temu Belgowi normalną stawkę ... pomimo tego iż POLACZEK...Fachman ... oferował stawkę 110Nok/Brutto... za Swoje usługi .../...
---
Norwegowie zawsze pracowali spokojnie ... ponieważ praca , jest tylko ...JEDNYM Z DODATKÓW DO ŻYCIA ...a nie odwrotnie...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Artur Mikolaj
(TRUTKA)
Wiking
I dlatego sciagaja do roboty obcokrajawcow bo ich ludzie robia za spokojnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
TRUTKA napisał:I dlatego sciagaja do roboty obcokrajawcow bo ich ludzie robia za spokojnie
Ano właśnie ... do ROBOTY...!!! ,
... w systemie... KONCENTRACYJNYM...
---
Ponieważ w 90%... , ludzie przyjezdni , Tutaj Właśnie Stracą Większość Swojego ZDROWIA ... dostając Norweskie Ochłapy Finansowe ... a leczyć będą się w Swoich Krajach do których wracają ... wykończeni z rękami do ziemi jak Małpiszony...
---
A Norg do pracy przychodzi ..."wypoczęty i uśmiechnięty".../nie mylić ze zmęczeniem prywatnym/ i z pracy również taki wychodzi ...
---
I w żadnym przypadku nie obawia się iż straci swoją pracę ... .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
i tu masz racje gabriel. tu nie pracownik potrzebuje pracy tylko praca potrzebuje pracownika. Najlepiej wstapic do zwiazkow i totalnie nic nie robic,a to za duzo dymu,a to za zimno. Nalezy tylko dodac ze sa zaklady w ktorych naprawde trzeba zapierniczac. U mnie norek ma inne zdanie niz szef(czytaj klotnia) pakuje manatki i do domu.tydzien pochoruje i szef inaczej spiewa.kiedys czlowiek popelnil blad i bal sie konsekwencji,utraty pracy,dzis mowi "stalo sie" i pracuje dalej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok