1 NOK
Witam, ok kilku dni śledze fora i przeszukuje internet, ale nie znalazlam wszystkich odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Mam nadzieje, moge liczyc na pomoc bardziej doswiadczonych kolezanek ...
Witam jestem 4 tyg ciąży nie pracuje w norwegi i nie mam żadnych dokumentow norweskich mieszkam z mężem który tu pracuje czy musze zaplacić za wizyte u lekarza i jakie dokumenty są mi potrzebne ...
Witam. Czy, któraś z użytkowniczek zna dobrą kosmetyczkę i fryzjerkę w Kristiansand?
Chatnie wykonam zdjecia w plenerze dzieci lub przyszlym mam na zasadzie " pozowanie za zdjecia" zdjecia sa mi potrzebne do nowej strony i ogolnie do PF moja strona ...
Witam. Jestem mamą 3-letniej dziewczynki, która całe dnie spędza z mamusią. Szukam mam dziewczynek w podobnym wieku w celu spotkania się. Szukam towarzystwa dla mojej córki. I przy okazji dla ...
Czy jest ktoś w Porsgrunn/ Skien kto mógłby się zaopiekować moim niespełna 2- letnim synem w sierpniu i wrześniu u mnie w domu? Godziny pracy do uzgodnienia. Agnieszka
Hej,jestem tu nowa, chce pogratulowac wszystkim mamusiom, ja obecnie jestem w 35 tygodniu ciazy i czekam na synka , mieszkam jakies 15 min od Sandviki, moze uda mi sie kogos tu poznac z tych okolic. ?
Witam mam pytanie jakies 2 tyg temu mialam pobierana cytologie i wycinek szyjki macicy czy tu jest tak za kazdym razem czy norwescy ginekolodzy sa dobrymi specjalistami? i jak to jest wyniki ...
WITAM! MAM 27LAT JESTEM ODPOWIEDZIALNĄ , PRACOWITA,SUMIENNA UCZCIWĄ ,DYSPOZYCYJNĄ OSOBĄ ZAOPIEKUJE SIĘ DZIECKIEM (na dłuższy okres czasu) , MAM DUŻE DOŚWIADCZENIE . KONTAKT:gczarna24@wp.pl
Witamy! Dwie studentki z Wrocławia chętnie podejmą pracę jako opiekunki do dzieci po 26 lipca w Oslo chwilowy numer telefon: +48 600 870 943 Pozdrawiamy!
..ja podjelam decyzje z koncem ub.roku od kwietnia jestem w Norwegii i szczerze polecam,dzieci maja tatusia,ja męża.mamy siebie,a przecież to RODZINA jest największą wartością.teraz ważny jest i ...
Hej z chęcią poznam przyszle mamy ze Stavanger, jestem w 7 miesiącu ciąży i szczerze powiem że brakuje mi takich podstawowych rozmow jak dzieci, ciaża itd... jeśli miałaby ktoraś z dziewczyn ochotę ...
Witam wszystkich Rodziców! Piszę ponieważ pracując w NO moją uwagę zwróciła dość niewielka (przynajmniej w kręgu w którym pracuję)profilaktyka wad postawy u dzieci w wieku przedszkolnym i ...
witam mam pytanie moj synek ma 2.4 mies ostanie szczepienie mial jak mial 1,5 roczku od tamtej pory ani bilansu ani szczepien martwie sie troche bo w Pl to wyglada inaczej i z tego co zrozumialam ...
Witam! Jestem studentka pielegniarstwa, w tym roku koncze studia licencjackie.Chcialabym podjac prace jako opiekunka do dziecka na okres sierpien-wrzesien.Jezeli zainteresowanej osobie zalezaloby ...
Witam, jakby ktoś szukał informacji o szczepieniach dla dzieci i młodzieży w Norwegii, znajdzie je na stronie: www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&...0174::1:5675:2:::0:0 Ulotki są w języku ...
Hej mieszkam na Fyllingsdalen szukam znajomych ,z ktorymi moglabym pojsc na impreze ,kawe pogadać i matek z dziecmi .mam 4 msc córeczke
Witamy! Dwie miłe, opiekuncze, lubiące dzieci studentki chętnie zajmą się dziecmi młodych matek w Norwegii Oslo przylatujemy 26.07 i chetnie będziemy opiekować się Waszymi dziecmi, abyscie mialy ...
Szukam mam z Ørsty. Mam córkę 9 lat, która szuka kompanki do zabaw. Pozdrawiam
chętnie poznamy mamy i dzieci z okolic Bergen,mieszkam w Agotnes z 2 letnią córeczką.jestem kosmetyczką i zapraszam do siebie lub możemy dojechać.wykonuję podstawowe zabiegi,które można zrobić przy ...
mirka mysielska
27-06-2011 18:25
Hej ja juz mam 4msc coreczke szukam mam z bobasami zeby pochodzic na spacery pogadac .nikogo tu nie znam ,mieszkam w Bergen
Witam dziewczyny od niedawna zagladam na forum i postanowila napisac. Jestem w 37 tygodniu na 100% bedzie chlopiec ktory daje mamie popalic od samego poczatku ale juz niedlugo .Ewelina gratyluje ...
Witajcie mamy i tatusiowie Przylatujemy do Oslo pod koniec czerwca i potrzebujemy dwuch fotelików(5 i 3 latka) na okres miesiąca. Jeśli ktoś ma maże do sprzedania lub oddania proszę o kontakt. Nie ...
hejka mam pytanie mieszkam w stavanger i chcialabym sie dowiedziec w jakim sklepie i ile kosztuje czujnik oddechu niewiem czy dobrze to nazwalam ale to jest taki przyzad co sie kladzie pod materacyk ...
Witam wszystkich Rodzicow, Czy jest ktos na forum, kto posyla swoja pocieche do przedszkola w Drammen?? Jesli tak - czym sugerowaliscie sie przy wyborze przedszkola?? Czy jesli zdecyduje sie, ze ...
No dokładnie jak pisała wcześniej Martynka nikt Cię do niczego nie zmusi,zrobisz jak będzie Ci najwygodniej i bez nerwów.Moja Maja choć nie była wcześniakiem męczyliśmy się miesiąc aby pociągnęła ...
szukam mam w larvik na wspulne spacery i zakupki z dziecmi poniewaz ja tez mam rocznom zuzanke
Ktoś może się z tym spotkał i wie coś na ten temat. Jeżeli moja żona będzie rodzić w Polsce czy tutaj nam się coś należy jeżeli będę dalej pracował??? Dziękuje bardzo za podpowiedzi
WITAM MAM PYTANIE ODNOSNIE WSZYSTKICH SPRAW PAPIERKOWYCH CO GDZIE I KIEDY TRZEBA ZLOZYC JESTEM TERAZ W 4 MIESIACU CIAZY. JA NIESTETY NIE ZNAM JEZYKA NORWESKIEGO A I Z ANGIELSKIM MAM KLOPOTY. CZY ...
hej, mam pytanie czy wiecie moze gdzie moge kupić elektroniczna nianie i monitor oddechu w Oslo? tzn w jakim sklepie dzieciecym tego szukac bo jedyny sklep jaki tu znam to TOYS'R'US ale tam ...
Ania M.
28-05-2011 12:02
WITAM! MAM 26 LAT JESTEM PRACOWITA,SUMIENNA UCZCIWĄ ,DYSPOZYCYJNĄ OSOBA POSZUKUJE PRACY JAKĄKOLWIEK (SPRZĄTACZKA,POMOC DOMOWA,OPIEKUNKA , W OGRODNICTWIE)KONTAKT gczarna24@wp.pl
witam! mam pytanie jakie moge miec ulgi na dziecko niepelnosprawne .
pilnie poszukuje opiekunki do mojego 14miesiecznego synka!! mieszkamy w Oslo!! kontakt Magda 41013619
hej dziewczyny mam pytanie ide do szpitala na kroplówke wzmacniająca bo jestem odwodniona z powodu mdłośści w ciąży.prosze napiszcie co mam wziąśc i czy ktos brał takie kroplówki.z góry dziekuje
Mam pytanie? Jezeli pracuje 3 lata w norewgi razem z mezem, i bede rodzic w tym roku, czy nalezy mi sie becikowe? jezeli tak to co musze zrobic? z grory dziekuje za odpowiedz!
Hej dziewczyny mam do Was pytanie. Dowiedziałam się że jeśli kobieta poroni i przez okres 6 miesięcy nie zajdzie w ciążę tj. pod okresem chronionym i ma bezpłatne leczenie (tej niepłodności) by mogła ...
Bylam dzisiaj w CENTRA HØVIK 5 min od Oslo i widze naszego polskiego Kubusia marchewkowego, sa 4 rodzaje do wyboru. Szybko dopytalam sie obslugi czy w innych miejscach rowniez mozna dostac KUBUSIA ...
Witam wszystkie mamy mam do oddania ubranka dla maleńkiej dziewczynki od 0-5 m (niektóre nowe) Jeżeli ktoś jest zainteresowany Proszę o kontakt 96728616 Monika
Hej!! Czy sa jakies chetne dziewczyny na wspolne spacery z dzieciaczkami?? Piszcie
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy w Norwegii Mam pytanie skierowane właśnie do Was. Otóż chciałabym się dowiedzieć na co robione jest pierwsze badanie krwi w ciąży (chodzi mi konkretnie na ...
hejka a ja z innej beczki mam pytanie.bede rodzic w stavanger i niewiem co spakowac do szpitala doradzcie mi dziewczyny co mam ze soba zabrac bo maz kaze mi sie juz pakowac pozdrawiam cieplutko
witam wszystkich. czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć czy należy się becikowe lub jakiekolwiek pieniążki gdy ja pracuję w norwegi a żona nigdy tutaj nie była? pozdrawiam. grześ
Witam wszystkie mamy!Szczerze mówiąc nie sądziłam,że będę tu do Was zagladać..bo ja już jestem mamą dorosłej córki,która właśnie jest w ciąży 4 m-ce....ale może któraś z Was będzie mogła mi cokolwiek ...
Przyszle mamy z Oslo, jest ktos taki? Spodziewamy sie naszego pierwszego dziecka w sierpniu Fajnie bylo by poznac kogos kto jest w tej samej sytuacji, porozmawiac, spotkac sie itp ...
witam.dowiedzialam sie ze w oslo przyjmuje polski ginekolog witold szczęsny i wizyta kosztuje okolo 800 nok.i moze ktoras z pan wie czy w to sa tez wliczone ewentualne badania krwi i usg?bardzo ...
jesli ma ktores z was nr person to niema zadnych problemów... .corka dostanie automatycznie ,jako rodzina takze. Majac numer moze chodzic do lekarza ma wasze ubespieczenie.
witam czy w Kristiansand jest jakis polski ginekolog
Witam!! Czy któraś z Was rodziła w Elverum??
WITAM CZY MOZE KTORAS Z MAM ZNA POLSKA POLOZNA KTORA PRZYJMUJE W OSTFOLD EWENTUALNIE W OSLO.BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ.POZDRAWIAM
Witam wszystkie przyszłe mamy w Bergen Chciałabym podzielić się z Wami moimi "wrażeniem"po wizycie u lekarza. Bardzo bałam sie pierwszej wizyty bo jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem i to ...
mam pytanko dotyczace znieczulenia zewnatrzoponowego-czy trzeba wczesniej zaznaczac lekarzowi albo poloznej ze jezeli bylaby taka potrzeba to chcialabym z niego skorzystac?czy polozna podczas porodu ...
nikomu nic nie stawiałem.. a krytyka zachowajcie dla siebie. moje osobiste życie nie powinno was dotyczyć zadałem proste pytanie ale wielu "prostaków" którzy potrafią, jak to polacy, ...
Witam! Ja i moja dziewczyna oczekujemy małego szkraba, zastanawialiśmy się więc nad tym jaką przyszłość będzie miał ! Chcieliśmy wybrać Norwegię jako miejsc w którym się urodzi. Nie wiemy na ile ...
słuchajcie mam pytanie do mam ktore mieszkaja w Alesund czy w tym mieście sa jakieś przedszkola otwarte? za pomoc będę wdzięczna pozdrawiam
Hej Jestem w drugim miesiacu ciazy i chetnie poznam dziweczyny z okolic sandviki. Na pogaduchy,to moje pierwsze dziecko wiec nie wiem wszystkiego na ten temat. Milo by bylo poznac i pogadac na tematy ...