Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pediatra. - Norwegia

Czytali temat:
Natalia Kilian (468 niezalogowanych)
150 Postów
Hejka , moze ktoras z " mamusiek" bywajacych na forum orientuje sie czy tez zna pediatre okolice Drammen , moze byc nawet Oslo . Dobrego pediatre przyjmujacego prywatnie . Moj synek ma straszne problemy z brzuszkiem , skonczyl wlasnie dwa latka , ciagle biegunki , qwymioty potem na kilka tygodni ustaje i ponawia sie po jakims czasie , probowalam juz wszystkiego , wizyty u lekarza do ktorego jestesmy zapisani nie bardzo pomagaja , ciagle papla to samo i nie zleca zadnych badan , kaze dawac do picia coca cole bez< gazu gotowac marchwianki i ryz , badan zero , dlatego tez pilnie poszukuje pediatry do ktorego bede mogla udac sie z dzieckiem bo bardzo sie martwie , najlepiej osoba mowiaca po polsku .. ale niekoniecznie , poprostu dobry pediatra , pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Moje dziewczynki były w Drammen u dr. Karin Benan, spes. barnesykdommer (pediatra), tlf. 32832060, Nedre Storgate 31. Najmłodsza ma skazę białkową, lekarka ją przebadała, zrobiła testy alergiczne. Pomogła maluszkom, zapisała Nutramigen, maści. Jestem zadowolona z jej pomocy. Za wizytę nie płaciłam, bo byłam skierowana z Helsestasjon Hokksund. W Helsestasjon otrzymaliśmy też generalnie dużo więcej konkretnej pomocy w związku z dziećmi, niż u zwykłego lekarza.

PS. Może mały ma alergię na gluten?
Z Panią doktor rozmawialiśmy po norwesku (mówi powoli i wyraźnie, więc łatwo ją zrozumieć), po angielsku też mówi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok