Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
19pawel06 Karol Kwiek (1495 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
na lopedzie sobie kupisz - skoro tak bardzo chcesz oszczedzac.. albo jedz do szwecji - teraz masz narty z butami i kijami... po 1999 - z 6000nok...tu przyklad nordby storsenter )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
Joseph napisał:...huj to kogo obchodzi buraku co ty robiłeś kiedyś tam,
ŻAŁOSNA kutasina jest z ciebie człowieczku i tyle ...
---
Biedny i zakompleksiony emigrancino ... .
---
Widać iż się coś tobie nie za bardzo układa , skoro wszystko w około ...DRAŻNI okrutnie ... .

no to chyba u Ciebie takie problemy z osobowością i nie bardzo pod kopułą,

jak trzeba mieć zryty beret żeby sobie z innego konta dodawać plusy, a z drugiej strony twierdzić że nic Ciebie nie obchodzą minusy hipokryto.

No i drażni mnie tylko takie buractwo jaki ty tu uskuteczniasz, Tobie sie wydaje że ty to wszytko, cóż......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:jak trzeba mieć zryty beret żeby sobie z innego konta dodawać plusy, a z drugiej strony twierdzić że nic Ciebie nie obchodzą minusy hipokryto.
No i drażni mnie tylko takie buractwo jaki ty tu uskuteczniasz, Tobie sie wydaje że ty to wszytko, cóż......

W berecie Nie chodzę , bo zrył się doszczętnie ...!
---
Ostatni Zielony , Powiesiłem Na Kołku ... Jak Chorągiew , Nakazała przeprowadzać 10minutowe kazania , związane z uspołecznieniem młodzieży Harcerskiej i dobra jakie niesie PZPR .
---
Osobiście ...Racja Była Moja , ponieważ Partia się Rozpadła ... na drobny Mak .
---
To co Ja Robię na Tym Forum i w Jaki sposób ...!!! To Tylko Moja Indywidualna sprawa ...
A takim kutasom podobnym do ciebie , GÓWNO DO TEGO ...!!!! .

---
Nie wiem , CO i DLACZEGO ...masz do Mnie , może w Innym Forumowym twoim wcieleniu , nawtykałem tobie dokładnie i dlatego ta twoja trauma , tak się ciągnie nieprzerwanie jak smark ...!!! .
---
Pomimo iż również z godną zawziętością zmieniasz "twarze" ... to dopiero jest HIPOKRYZJA do sześcianu ...
---
Jeżeli coś ciebie drażni to omijaj to z daleka , oraz idź do lekarza , może przepisze tobie jakieś antidotum na tą dolegliwość .
---
Dobrze na razie tyle co do twoich bolączek w Moją stronę ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Joseph napisał:jak trzeba mieć zryty beret żeby sobie z innego konta dodawać plusy, a z drugiej strony twierdzić że nic Ciebie nie obchodzą minusy hipokryto.

W berecie Nie chodzę , bo zrył się doszczętnie ...!
---
Ostatni Zielony , Powiesiłem Na Kołku ... Jak Chorągiew , Nakazała przeprowadzać 10minutowe kazania , związane z uspołecznieniem młodzieży Harcerskiej i dobra jakie niesie PZPR .
---
Osobiście ...Racja Była Moja , ponieważ Partia się Rozpadła ... na drobny Mak .
---
To co Ja Robię na Tym Forum i w Jaki sposób ...!!! To Tylko Moja Indywidualna sprawa ...
A takim kutasom podobnym do ciebie , GÓWNO DO TEGO ...!!!! .

---
Nie wiem , CO i DLACZEGO ...masz do Mnie , może w Innym Forumowym twoim wcieleniu , nawtykałem tobie dokładnie i dlatego ta twoja trauma , tak się ciągnie nieprzerwanie jak smark ...!!! .
---
Pomimo iż również z godną zawziętością zmieniasz "twarze" ... to dopiero jest HIPOKRYZJA do sześcianu ...
---
Jeżeli coś ciebie drażni to omijaj to z daleka , oraz idź do lekarza , może przepisze tobie jakieś antidotum na tą dolegliwość .
---
Dobrze na razie tyle co do twoich bolączek w Moją stronę ...

Parafrazujac wazniaka. "Cokolwiek wy piszecie Gabi wie lepiej"
Tak mi sie jakos skojarzylo:

Wystarczy popatrzec od 35 do 45 sekundy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Grubas napisał:Parafrazujac wazniaka. "Cokolwiek wy piszecie Gabi wie lepiej"

---
A aaaa... już chciałem , jęzorem coś chlapnąć ...
---
Dobrze , że w porę uświadomiłem sobie , że przecież ty , jesteś ...Wieli Zblazowany Bonzio ...
---
Którego Własna Firma , tak dobrze stoi na nogach iż z Nudów , zajmuje się duperelami na Tym Forum i jak gabrysiowaty , stara udzielać się we wszystkich tematach .
---
NASTĘPNY doradca ...od siedmiu boleści ... .
---
...WITAJ W KLUBIE !!! ... początkujący czubie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Grubas napisał:Parafrazujac wazniaka. "Cokolwiek wy piszecie Gabi wie lepiej"

---
A aaaa... już chciałem , jęzorem coś chlapnąć ...
---
Dobrze , że w porę uświadomiłem sobie , że przecież ty , jesteś ...Wieli Zblazowany Bonzio ...
---
Którego Własna Firma , tak dobrze stoi na nogach iż z Nudów , zajmuje się duperelami na Tym Forum i jak gabrysiowaty , stara udzielać się we wszystkich tematach .
---
NASTĘPNY doradca ...od siedmiu boleści ... .
---
...WITAJ W KLUBIE !!! ... początkujący czubie ...

Sam dzwigaj ten krzyz A firma nie powiem, bardzo dobrze. Ale mam 3 firmy "kolego" 2 w norge i jedna w Polsce. Ta ostatnia troche slabiej ostatnio
Mam czas zeby pisac W zasadzie niewiele pomagam na forum I to chyba jedyne podobienstwo pomiedzy nami. Ale pisz pisz. Bo niby co mialbys robic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Grubas napisał:gabriel napisał:...WITAJ W KLUBIE !!! ... początkujący czubie ...... Ale mam 3 firmy "kolego" 2 w norge i jedna w Polsce. Ta ostatnia troche slabiej ostatnio
Właśnie dlatego słabiej działa , ponieważ zamiast przeznaczać więcej czasu na jej dynamizację to ty zajmujesz się pierdołami na Forum ... co i też robisz po łebkach , ot taki słomiany zapał , jest bo jest i jakoś się tam kręci ...
---
A Ty przypadkiem nie masz na imię Krzysztof ... Kristofer ...? .
Tak pytam z ciekawości , bo coś sobie skojarzyłem , może bezpodstawnie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
[quote]b]gabriel napisał:[/b]
[b] ponieważ zamiast przeznaczać więcej czasu na jej dynamizację

Na " dynamizacje" ciekawe slowo. No to jak sie dynamizuje firmy?

A Ty przypadkiem nie masz na imię Krzysztof ... Kristofer ...? .
Tak pytam z ciekawości , bo coś sobie skojarzyłem , może bezpodstawnie ...[/color]

Christo-pheros czyli niosacy Jezusa. zacne imie ale niestety nie.
Zawsze odpowiadasz na temat:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Grubas napisał:Na " dynamizacje" ciekawe slowo. No to jak sie dynamizuje firmy?Wyniki tłumaczenia: dynamizacja
Słownik języka polskiego
Słownik ortograficzny
dynamizacja, (o) tej dynamizacji, tę dynamizację, tą dynamizacją
Słownik wyrazów obcych
zobacz dynamiczny ożywianie, intensyfikowanie czegoś: Dynamizacja życia kulturalnego. Dynamizacja produkcji.

---
Po prostu ... bierzesz laskę dynamitu i wysadzasz w powietrze tą Polską firmę ... i masz święty spokój z Jej gorszą sytuacją , względem innych Twoich Firm na terenie Norge .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Grubas napisał:Na " dynamizacje" ciekawe slowo. No to jak sie dynamizuje firmy?Wyniki tłumaczenia: dynamizacja
Słownik języka polskiego
Słownik ortograficzny
dynamizacja, (o) tej dynamizacji, tę dynamizację, tą dynamizacją
Słownik wyrazów obcych
zobacz dynamiczny ożywianie, intensyfikowanie czegoś: Dynamizacja życia kulturalnego. Dynamizacja produkcji.

---
Po prostu ... bierzesz laskę dynamitu i wysadzasz w powietrze tą Polską firmę ... i masz święty spokój z Jej gorszą sytuacją , względem innych Twoich Firm na terenie Norge .
---

a co z ludzmi ? na bruk? Nie napisalem , ze zdycham a jedynie , ze duzo mniej zarabiamy niz wczesniej. Dopoki nie trzeba dokladac nie wysadzamy.

Ale pomysl na dynamizacje mi sie podoba. To chyba twoj pierwszy pozyteczny post na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok