Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

ciekawe pytanie o buty i czpkę? - Norwegia

Czytali temat:
(359 niezalogowanych)
96 Postów
Założyciel MN
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
drugie zdejcie mi sie nie wyswietla wiec nie doradze, a bardzo chcialam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Mi odzież w pracy zapewnia pracodawca, więc mam wyebane na to, ale postaram się pomóc.

Co do fotek to buty jedne i drugie są ohydne( drugie na zimę lepsze jak już ktoś chce w tym chadzać)
P.S. Jak dla Polaka najlepsze są klapki "kubota" bądź japonki i do tego białe skarpety co by było widać skąd sie jest.

Co do czapki to jedna i druga jest super pod warunkiem że jest sie gejem.....

P.S.2 jak już sie ktoś stroi w coś w paski to nigdy nie miksuje się tego z czymś w kratkę (karo) i na odwrót, a tu sweterek widać dobrany.(Może przez to że ta subkultura wszystko od DUPY strony robi?)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Joseph napisał:

Co do czapki to jedna i druga jest super pod warunkiem że jest sie gejem.....

P.S.2 jak już sie ktoś stroi w coś w paski to nigdy nie miksuje się tego z czymś w kratkę (karo) i na odwrót, a tu sweterek widać dobrany.(Może przez to że ta subkultura wszystko od DUPY strony robi?)

dlatego właśnie pytania padły... Piekny jest świadom swego bezguścia Trzeba pomóc!!
Ja proponuje kupic obie czapki.. tą bez dekla nałożyć na tą pierwszą.. a sprawę butów rozwiązać następująco: na prawą założyć sportowy, a na lewą traperek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Marian wynalazł super czapkę na wsyćko
na pogodę i na nie pogodę na ryby i na grzyby

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
piekny-to chyba jakas reklama.....,tylko niewiem czego.....

czapka to najlepsza ta od lizzi,na nozki trampki ,a na zime na trampki zastosowac dwie nastepne czapki od lizzi,
tanio i praktycznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
Tramposzki na zime tak zebys sie zacnie slizgal... i czapeczke bez dekielka ot i piknie bedzie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
dokładnie będąc świadomy tego, że mogę ubierać się lepiej stworzyłem www.lookmash.com i mam nadzieję, że to rozwiąże nie tylko moje dylematy ale też i Tych co głośno do niech się nie przyznają.

Kto ma telefon na androida może ściągnąć aplikację i dodawać zdjęcia z przymierzalni lub sprzed lustra w domu aby dobrze na imprezie wyglądać!

market.android.com/details?id=com.lookma...bWFzaC5sb29rbWFzaCJd
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok