Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

spawacz - Norwegia

Czytali temat:
(266 niezalogowanych)
11 Postów
mariusz mariusz
(mariusz121)
Wiking
czy ktoś miałby namiary na firmy dla spawaczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
zajebiście konkretnie zadane pytanie.............metoda, zakres uprawnień, znajomość jakiegokolwiek języka

no ale masz uderzaj :

www.finn.no/finn/job/fulltime/result?sort=0&keyword=sveiser
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
mariusz mariusz
(mariusz121)
Wiking
MAM UPRAWNIENIA 135 136 111 W 5 GRUPIE MATERIAŁOWEJ HL 045 ,OBECNIE JESTEM W NORWEGI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Jezeli masz wlasny sprzet to mam tymczasowe zajecie na kilka dni. Pisz na priv. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Sethur napisał:
Jezeli masz wlasny sprzet to mam tymczasowe zajecie na kilka dni. Pisz na priv. Pozdrawiam.
Znaczy ... nadal Twoje Cacko w Powijakach ... ? , czy już coś konkretnego widać tylko lekka Kosmetyka ?
---
A może całkiem nowy pomysł / motoryzacyjny projekt .?
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
gabriel napisał:
Sethur napisał:
Znaczy ... nadal Twoje Cacko w Powijakach ... ? , czy już coś konkretnego widać tylko lekka Kosmetyka ?
---
A może całkiem nowy pomysł / motoryzacyjny projekt .?
---

Cacko niestety dalej w powijakach.. przewinelo sie tu paru znaffcuff/ fachoffcuff.. i jakos nie zaryzykowalem skorzystania z ich uslug.... Nie spieszy mi sie z tym projektem (na razie).. innych mi nie brakuje Pozdrawiam Gabrielu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok