renat35 napisał:
Na forum i chamstwa i rzetelnych informacji jest masa, co jakiś czas natomiast wraca temat dlaczego sobie sami wrogami jesteśmy? Nie wszyscy wszak obyci w temacie, brak nam po prostu pokory, bo niby lepsi, ale czy na pewno? Cierpliwość i tolerancja cechą wyszukaną jest) A tak najnormalniej myślę sobie , że miło by było gdybyśmy dla siebie normalni byli i choć pytanie to samo po raz tysięczny pada, po prostu odpowiedzieć lub do archiwum odesłać) Pozdrawiam ciepło.
Słoneczko miłe... a czy osoby zaglądające tutaj, szukające informacji odsyłane są z kwitkiem? Nie! Przeważnie udzielone zostają obszerne informacje ale cóż z tego ??? Można pisać i się wysilać, czas marnować a na końcu za swoją pomoc zostajesz nazwany burakiem bo...
a. nie przetłumaczyłeś tekstu
b. nie znalazłeś konkretnych namiarów (adresu, firmy, wynajmującego)
c. nie mówisz "przyjedź do mnie bratanku, zaopiekuję się tobą jak mamusia"
Dokładnie tak samo jest w przypadku założycielki tego wątku. Na swoje pytanie uzyskała odpowiedź, wzgardziła nią natomiast i wybrała zażalenie A
Skoro kobiecina nie wpadnie na pomysł aby zainstalować chrome - który automatycznie tłumaczy strony internetowe na wybrany przez siebie język albo nie chcę ręcznie tłumaczyć za pomocą translatora i przy okazji czegoś się nauczyć to... kij jej w patefon.
Skoro ona nie zamierza się wysilić - a to w końcu chodzi o jej życie - to z jakiej niby racji mam jej pomagać?