Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Gabriel - chwyty asertywne? Coz to takiego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Grubas napisał:...W swoim komentarzu chcialem wykazac, ze Gabriel uzyl terminologii nieadekwatnej do tematu...
---
Popatrz popatrz ... zakompleksiony wykładowca od psyche , pewnie musiał porzucić katedrę i wyemigrować za forsą , bo w Polandii alimenty , nie dawały Mu Pola popisów w pracy naukowej ..
---
Ech żałość jedynie , jak pisałem poprzednio .
---
Niemniej ... twórz ... bo cóże tobie pozostało ... tako jako i Mnie ...

---
Do nie dawna , lubiłem jeszcze takie potyczki , bo zmuszały Mnie do ciągłego i intensywnego myślenia -----
Jednak Twoje zachowanie , powoli przerasta Mój poziom Agresji ... !!! .
pewnie będę zmuszony ignorować twoje zaczepne wypowiedzi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Grubas napisał:
Gabriel - chwyty asertywne? Coz to takiego?

to cos co objawia sie u gabrysia po spozyciu litra ksiezycowki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kryss napisał:Grubas napisał:
Gabriel - chwyty asertywne? Coz to takiego?to cos co objawia sie u gabrysia po spozyciu litra ksiezycowki

DAŁ... "GŁOS" ...pisany ... KLAKIER... o zawężonym małpim mózgu , który potrafi jedynie Naśladować Innych , nie mając własnego i niezależnego zdania .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Popatrz popatrz ... zakompleksiony wykładowca od psyche , pewnie musiał porzucić katedrę i wyemigrować za forsą , bo w Polandii alimenty , nie dawały Mu Pola popisów w pracy naukowej ..
---
Ech żałość jedynie , jak pisałem poprzednio .
---
Niemniej ... twórz ... bo cóże tobie pozostało ... tako jako i Mnie ...

A gdzie ty tu widzisz kompleksy? Do wykladowcy mi daleko a tu od wielu lat buduje bo takie mam wyksztalcenie kierunkowe. Alimenty place z checie i jeszcze cos wiecej wiec zarzut nietrafiony.
Czasami co prawda potrafie sie zagalopowac i zaczynam argumentacje choc to nie miejce na tego typu dyskursu. Niepotrzebnie czujesz sie zagrozony, nie zamierzam wchodzic w twoje buty a i komentarze masz czasem zabawne - z podkresleniem czasem choc wole Jaste.

Wiec popijaj kolego bo pewnie jeszcze nie raz "podyskutujemy"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Łukasz Gąbka
(U.B.I.)
Nowicjusz
Joseph napisał:
gabriel napisał:
Grubas napisał: .
---
Śmieszny jesteś ...i coraz bardziej żałosny ... !
CZYŻBY ...TO NASTĘPNY EKSPERYMENT, psychologiczny na żywym organizmie , jakim są uczestnicy tego ...forum .

---
A...Moja wiedza jaką zdobyłem na temat , posługiwania się erystyką , oraz zastosowywaniem chwytów asertywnych

Po cholerę używasz słów których nie rozumiesz?

Jesteś niczym trójca przenajświętsza, pajac burak i hipokryta w jednym...

Jak się siedzi całymi dniami w domu a braki w edukacji nadrabia się na wyszukiwarce takie są skutki...
Skoro jesteś taki zajebisty... dlaczego gabrysiu siedzisz w domu...praca sama w ręce powinna ci wpadać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
renat35 napisał:
Na forum i chamstwa i rzetelnych informacji jest masa, co jakiś czas natomiast wraca temat dlaczego sobie sami wrogami jesteśmy? Nie wszyscy wszak obyci w temacie, brak nam po prostu pokory, bo niby lepsi, ale czy na pewno? Cierpliwość i tolerancja cechą wyszukaną jest) A tak najnormalniej myślę sobie , że miło by było gdybyśmy dla siebie normalni byli i choć pytanie to samo po raz tysięczny pada, po prostu odpowiedzieć lub do archiwum odesłać) Pozdrawiam ciepło.

Słoneczko miłe... a czy osoby zaglądające tutaj, szukające informacji odsyłane są z kwitkiem? Nie! Przeważnie udzielone zostają obszerne informacje ale cóż z tego ??? Można pisać i się wysilać, czas marnować a na końcu za swoją pomoc zostajesz nazwany burakiem bo...
a. nie przetłumaczyłeś tekstu
b. nie znalazłeś konkretnych namiarów (adresu, firmy, wynajmującego)
c. nie mówisz "przyjedź do mnie bratanku, zaopiekuję się tobą jak mamusia"

Dokładnie tak samo jest w przypadku założycielki tego wątku. Na swoje pytanie uzyskała odpowiedź, wzgardziła nią natomiast i wybrała zażalenie A
Skoro kobiecina nie wpadnie na pomysł aby zainstalować chrome - który automatycznie tłumaczy strony internetowe na wybrany przez siebie język albo nie chcę ręcznie tłumaczyć za pomocą translatora i przy okazji czegoś się nauczyć to... kij jej w patefon.
Skoro ona nie zamierza się wysilić - a to w końcu chodzi o jej życie - to z jakiej niby racji mam jej pomagać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
factorytka napisał:renat35 napisał:... A tak najnormalniej myślę sobie , że miło by było gdybyśmy dla siebie normalni byli i choć pytanie to samo po raz tysięczny pada, po prostu odpowiedzieć lub do archiwum odesłać) Pozdrawiam ciepło.... Można pisać i się wysilać, czas marnować a na końcu za swoją pomoc zostajesz nazwany burakiem bo...
a. nie przetłumaczyłeś tekstu
b. nie znalazłeś konkretnych namiarów (adresu, firmy, wynajmującego)
c. nie mówisz "przyjedź do mnie bratanku, zaopiekuję się tobą jak mamusia"

Hm...
taka naszła Mnie refleksja ... z tym ..."Chamstwem" ...
- Administrator podaje namiary na Norweską Firmę ...ponieważ jest akurat zapotrzebowanie na sprzątaczkę ...
---
Są podane wszystkie potrzebne informacje , by tam / do firmy /napisać i złożyć potrzebne dokumenty ...
---
A osoba zainteresowana zamiast podziękować ... lub nie pisać NIC , tylko ...aplikować ...

ZADAJE EPOKOWE PYTANIE ... !!! ..." a czy tam jest potrzebny język " ...
---
Czy prosta odpowiedź ... że wystarczy jedynie język obrazkowy , to Chamstwo !!! ....!!! ...
---
Przecież to Rasowa Norweska Firma , w której pracuje się w pojedynkę i kontakt jest tylko z Norwegami ... po biurach ...
---
Jeżeli Ktoś tej prostej rzeczy nie pojmuje ... to Ja się nie dziwię iż później jest tyle konfliktów na Lini pracownik - pracodawca ... .
---
NORGE ... i praca tutaj , to nie przedszkole ani podstawówka ... ECH...!!!
---
Ech dobra ... musiałem gdzieś się wyżalić , jednak nie będę tego tekstu kasował ...
Ku własnej przestrodze ...!!!
---
I przemyśleniom dla Innych .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Tomek K
(TomK)
Wiking
no cóż, cechy narodowe to nie, ale przypadłości - to niestety chyba tak :/ Ale zastanawiam się, czy to nie jest problem samooceny - bo np. Anglicy nie uważają się za gburów, a potrafią narobić więcej "bydła" niż Polacy (stag parties...) wiec może to jest tak, że my Polacy uważamy siebie za gburów, a nie jesteśmy jakimiś specjalnymi prostakami...?
__
Bilety lotnicze - wyszukiwarka tanich połączeń.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
gabriel napisał:
kryss napisał:Grubas napisał:
Gabriel - chwyty asertywne? Coz to takiego?to cos co objawia sie u gabrysia po spozyciu litra ksiezycowki

DAŁ... "GŁOS" ...pisany ... KLAKIER... o zawężonym małpim mózgu , który potrafi jedynie Naśladować Innych , nie mając własnego i niezależnego zdania .

coz,wypada podziekowac za tak doglebna analize mojej osoby,nie bede sie o to spieral
i cale szczescie ze nigdy nie bede toba,a dla ciebie moge byc klakierem burkiem oslem .... czy co ci sie tam jeszcze uroi w tych kilku pozostalych komorkach,wiec dbaj dalej garys o to by twoj nos nie stracil pieknego fioletu,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok