Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
19pawel06 Karol Kwiek (1496 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Grubas napisał:...a co z ludzmi ? na bruk? Nie napisalem , ze zdycham a jedynie , ze duzo mniej zarabiamy niz wczesniej. Dopoki nie trzeba dokladac nie wysadzamy.
Każdy widzi to co chce i interpretuje tak jak jemu jest wygodnie ...
---
Wielki altruista ...martwiący się o ludzi w firmie , myślał by kto / pomijam tu przypadek , gdzie 100% załogi , to najbliższa rodzina .../ .
Ponadto ... E tam ... Wolne sobie biorę ... idę na drinka .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
Joseph napisał:jak trzeba mieć zryty beret żeby sobie z innego konta dodawać plusy, a z drugiej strony twierdzić że nic Ciebie nie obchodzą minusy hipokryto.
No i drażni mnie tylko takie buractwo jaki ty tu uskuteczniasz, Tobie sie wydaje że ty to wszytko, cóż......

W berecie Nie chodzę , bo zrył się doszczętnie ...!
---
Ostatni Zielony , Powiesiłem Na Kołku ... Jak Chorągiew , Nakazała przeprowadzać 10minutowe kazania , związane z uspołecznieniem młodzieży Harcerskiej i dobra jakie niesie PZPR .
---
Osobiście ...Racja Była Moja , ponieważ Partia się Rozpadła ... na drobny Mak .
---
To co Ja Robię na Tym Forum i w Jaki sposób ...!!! To Tylko Moja Indywidualna sprawa ...
A takim kutasom podobnym do ciebie , GÓWNO DO TEGO ...!!!! .

---
Nie wiem , CO i DLACZEGO ...masz do Mnie , może w Innym Forumowym twoim wcieleniu , nawtykałem tobie dokładnie i dlatego ta twoja trauma , tak się ciągnie nieprzerwanie jak smark ...!!! .
---
Pomimo iż również z godną zawziętością zmieniasz "twarze" ... to dopiero jest HIPOKRYZJA do sześcianu ...
---
.

Nie jesteś dla mnie autorytet żeby twoje nawtykanie mogło cokolwiek zdziałać mojej osobie.

Taaa to tylko ty masz wyłączność do przypierdalania się do ludzi na forum, dobre.

I ty kamieniu jedenasty będziesz mi tu pitolił o ukrywaniu się pod innymi nickami na forum?......

Moralizator jaką to złą opinię Polacy mają w NO i fachowiec od siedmiu boleści, co to siedzi więcej na zasiłku niż pracuje i chlej w tym czasie robiąc dodatkowo błazna z siebie na MN....
(jak ty takie bzdury na trzeźwo wypisujesz to strach tu zaglądać wieczorem)..

żałosny jesteś do kwadratu..........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał: ...fachowiec od siedmiu boleści, co to siedzi więcej na zasiłku niż pracuje i chlej w tym czasie robiąc dodatkowo błazna z siebie na MN....
...

Widzisz ...coś MUSI BYĆ NA RZECZY ... , skoro Norweska Firma , nie zwalnia Mnie z pracy ... a trzyma zawzięcie ... robiąc wszystko bym cały czas był na Ich etacie ...
---
Jeszcze raz napiszę ...TŁUMOKU ... bo widzę , że jesteś tak zaślepiony Iż pewne fakty nie docierają do ciebie , WCALE a wcale ...
---
Permittering nie jest uzależniony od widzimisię pracownika ... a tylko i wyłącznie od FIRMY... w której ten pracownik , aktualnie pracuje ...
---
A to , co Ja chleję i ile tego chleję , to już naprawdę jest tylko i wyłącznie , Mój Osobisty Problem , A tobie żałosny zazdrośniku , Nic do Tego ...jeżeli już , to piję za Swoje , a nie twoje ...!
---
Dobre ... toś Mnie rozbawił tym skomleniem....
---
Ech społeczne biedactwo ...
Tobie zawsze i wszędzie będzie ŹLE i każdy , kogo spotkasz na swojej drodze ,będzie co najwyżej BE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...pewnie

3maja cie we firmie

jako swoista maskotke.w koncu

w kazdej wsi (i w kazdej firmie) musi byc lokalny glupek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
brzydal napisał:...pewnie
3maja cie we firmie
jako swoista maskotke.w koncu
w kazdej wsi (i w kazdej firmie) musi byc lokalny glupek...

CÓŻ ... każdy zarabia na Swój chleb , tak jak potrafi i lubi ... .
---
A w Naszej Szerokości , Mówi się iż żadna praca nie hańbi , o ile nie jest się płatnym mordercą , złodziejem lub prostytutką ...
---
Ja , znalazłem chwilowe , Moje Miejsce na Tej Ziemi i Mi ono , na razie pasi ... .
Jak Mi się znudzi , to znajdę inne również miłe zajęcie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
no i jak Gabryś
mondre to nasze brzydunio, czy nie mondre w końcu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
Joseph napisał: ...fachowiec od siedmiu boleści, co to siedzi więcej na zasiłku niż pracuje i chlej w tym czasie robiąc dodatkowo błazna z siebie na MN....
...

Widzisz ...coś MUSI BYĆ NA RZECZY ... , skoro Norweska Firma , nie zwalnia Mnie z pracy ... a trzyma zawzięcie ... robiąc wszystko bym cały czas był na Ich etacie ...

Permittering nie jest uzależniony od widzimisię pracownika ... a tylko i wyłącznie od FIRMY... w której ten pracownik , aktualnie pracuje ...
---

Ech społeczne biedactwo ...
Tobie zawsze i wszędzie będzie ŹLE i każdy , kogo spotkasz na swojej drodze ,będzie co najwyżej BE...

Jakbym nie wiedział co to permittering, ale skoro ty twierdzisz ze firma jest git bo cie nie zwalnia tylko odkłada na półkę do wiosny za głodowe pieniądze to luz...

Dla mnie poważna firma to ma prace cały czas, czasem trzyma ludzi bez pracy i im płaci bo jak wyśle na permittering to jest duża szansa że jak ich już wyśle to sobie zaraz inną prace znajdą o ile są fachowcami w swojej profesji.....

Dla mnie jesteś leń i ciamajda większa od tych co to ich wyśmiewasz, że nie są zaradni i sobie nie potrafią sami pracy znaleźć (tym bardziej jak są w PL i nie mają pojęcia o tym co sie dzieje w NO) , jak sam tyle lat tu jesteś i ciągle permitterig....

mi wcale nie jest źle i ty to nie każdy.........

Zawsze jest taki ktoś co to uważa się za mondrego i w ogóle naj, a i tak wszyscy wiedzą .......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
no i jak Gabryś
mondre to nasze brzydunio, czy nie mondre w końcu?

Wiesz do brzydala ... trzeba podchodzić spokojnie i z rozwagą , a tego to i Ja... nie zawsze potrafię opanować ...
---
Jednak , jak się te jego wypowiedzi , czyta tak bez emocji .... tak od niechcenia , a zarazem uważnie .
To większość , jest niczego sobie perełek .
---
Niemniej i tak nieraz , Olewam tak jego , jak i to co pisze ...
Taka wredna zemnie , kreatura ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok