gabriel napisał:
Joseph napisał:jak trzeba mieć zryty beret żeby sobie z innego konta dodawać plusy, a z drugiej strony twierdzić że nic Ciebie nie obchodzą minusy hipokryto.
No i drażni mnie tylko takie buractwo jaki ty tu uskuteczniasz, Tobie sie wydaje że ty to wszytko, cóż......
W berecie Nie chodzę , bo zrył się doszczętnie ...!
---
Ostatni Zielony , Powiesiłem Na Kołku ... Jak Chorągiew , Nakazała przeprowadzać 10minutowe kazania , związane z uspołecznieniem młodzieży Harcerskiej i dobra jakie niesie PZPR .
---
Osobiście ...Racja Była Moja , ponieważ Partia się Rozpadła ... na drobny Mak .
---
To co Ja Robię na Tym Forum i w Jaki sposób ...!!! To Tylko Moja Indywidualna sprawa ...
A takim kutasom podobnym do ciebie , GÓWNO DO TEGO ...!!!! .
---
Nie wiem , CO i DLACZEGO ...masz do Mnie , może w Innym Forumowym twoim wcieleniu , nawtykałem tobie dokładnie i dlatego ta twoja trauma , tak się ciągnie nieprzerwanie jak smark ...!!! .
---
Pomimo iż również z godną zawziętością zmieniasz "twarze" ... to dopiero jest HIPOKRYZJA do sześcianu ...
---
.
Nie jesteś dla mnie autorytet żeby twoje nawtykanie mogło cokolwiek zdziałać mojej osobie.
Taaa to tylko ty masz wyłączność do przypierdalania się do ludzi na forum, dobre.
I ty kamieniu jedenasty będziesz mi tu pitolił o ukrywaniu się pod innymi nickami na forum?......
Moralizator jaką to złą opinię Polacy mają w NO i fachowiec od siedmiu boleści, co to siedzi więcej na zasiłku niż pracuje i chlej w tym czasie robiąc dodatkowo błazna z siebie na MN....
(jak ty takie bzdury na trzeźwo wypisujesz to strach tu zaglądać wieczorem)..
żałosny jesteś do kwadratu..........