Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(687 niezalogowanych)
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Joseph Wizzair nie jest dla mnie za drogi, źle to zrozumiałeś.
Gabriel przypatrzę się Twoim połączeniom, dzięki.

Nie znoszę dobrze podróży, więc zależy mi o dosyć szybkim ( bez wielu przesiadek i oczekiwań) transporcie. Moje główne pytanie to o polecane busy z Berlina..inne połączenia sprawdzałam, całą masę i nie pasują mi z różnych względów. Proszę więc darować sobie zbędne komentarze czy dyskusje, a zgodnie z moją prośbą podzielić się wiedzą na temat busów do Wrocławia.

Dzięki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
buniusia79 napisał:Joseph Wizzair nie jest dla mnie za drogi, źle to zrozumiałeś.
Gabriel przypatrzę się Twoim połączeniom, dzięki.
Nie znoszę dobrze podróży, więc zależy mi o dosyć szybkim ( bez wielu przesiadek i oczekiwań) transporcie. Moje główne pytanie to o polecane busy z Berlina..inne połączenia sprawdzałam, całą masę i nie pasują mi z różnych względów. Proszę więc darować sobie zbędne komentarze czy dyskusje, a zgodnie z moją prośbą podzielić się wiedzą na temat busów do Wrocławia.
Dzięki.

COŚ SIĘ CZEPIŁA tego Wrocławia ...!!! ?
---
Z Wrocławia nie ma połączenia do Ludwikowic . Trzeba i tak jechać do Kłodzka lub Świdnicy autobusem , by dopiero stamtąd dostać się do tej mieściny ...
---
Proponuję Tobie Komfortowe Warunki i pewnego przewoźnika z ubezpieczeniem podróży , a ty jak maniak , czepiłaś się jakiegoś BUSA . i to z Berlina do Wrocławia ... ponad 300Km .!!! /dokładnie 345km/
---
To już na miotle doleciała byś szybciej i bezpieczniej ....
---
Niemniej to twoja bajka i twoje klocki ...
---
Dodam tylko jedno , zacznij myśleć logicznie i szybko bo bilety trzeba zamówić Już , ponieważ z każdym dniem wzrasta ich cena zakupu ... piszę Tu o Lotach ...
JA się już nie wtrącam ... Rób co uważasz ...!
---
BĘC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok