Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

jaki kupic samochod w Norwegii ??? - Norwegia

Czytali temat:
przemek brach H-S SERVICE AS lukaszkulas Looki Paul Paul Maciej Laudy (7061 niezalogowanych)
11 Postów

(szybki lopes)
Wiking
Witam chce kupic autko w Norwegii tylko zabardzo nie wiem jaki czy pchac sie w terenowy czy moze jakis osobowy np audi quattro i czy nadaje sie diesel na norweskie zimy zeby nie stalo potem 6 miesiecy pod domem jaki samochod sie sprawdza w Norwegii ??? i jak to jest z uzywanymi tez picowane jak w polsce krencone przebiegi itp... i lepiej od razu kupic nowy bez stresu prosze o pomoc zeby potem nie pluc w brode bo to jednak pare groszy bedzie mysle tak do 750 000 koron
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
polecam passat cc z 2012 roku w dieslu , kosztuje okolo 500 tys, sam sie do niego przymierzam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(szybki lopes)
Wiking
ccet fajny juz wczesniej myslalem o takim skoczku tylko mininum V6 ogladalem 2.0 diesl 170 kucy troche wykrecony ten motor ciekawe jak ta trasie to pomyka i jak w zime na mrozach powiem prawde ja od lat tylko benzyna i to tak zawsze ponad 200 rumakow no musze cos kupic ..na wiosne przeprowadzam sie do Norwegii na minimum 2 lata(zona chce na stale ) i chce cos miec bez rozczarowan ,dzieki za podpowiedz pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Navara z nowym silnikiem 3.0 V6, pięcioosobowa, dobre wyposażenie, pojemna paka.
Wjedzie wszędzie i w przeciwieństwie do poprzedniej wersji spali tylko 9l diesela (ok 10-11 z załadowaną przyczepką)
5letnia gwarancja (części, lakier etc.)

X-Trail 71 Nord - praktycznie to samo co wyżej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
szybki lopes napisał:
ccet fajny juz wczesniej myslalem o takim skoczku tylko mininum V6 ogladalem 2.0 diesl 170 kucy troche wykrecony ten motor ciekawe jak ta trasie to pomyka i jak w zime na mrozach powiem prawde ja od lat tylko benzyna i to tak zawsze ponad 200 rumakow no musze cos kupic ..na wiosne przeprowadzam sie do Norwegii na minimum 2 lata(zona chce na stale ) i chce cos miec bez rozczarowan ,dzieki za podpowiedz pozdrawiam

Ale czytając twoje poprzednie posty i porównując z tym to...
odnoszę wrażenie graniczące z pewnością, iż ....
chyba 7500NOK...no może po 4 miesiącach wpieprzania turystycznej bedzie to 75000NOK...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
za 750000nok to z uzywek chyba tylko maseratti quatroporte i bmw g-power ))

a tak na serio: jesli uzywany to tylko od norwega!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Sykepleier84 napisał:
polecam passat cc z 2012 roku w dieslu , kosztuje okolo 500 tys, sam sie do niego przymierzam.
przymierz się do maybacha
wydaje mi się, że będziesz bardziej dostojnie wyglądał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Land Rover Sport mój faworyt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
33 Posty
Łukasz Gąbka
(U.B.I.)
Nowicjusz
hmmm... bmw serii 7 5 litrowy silnik oczywiście 2012!
Na czym to przymierzanie polega??
Kupić nie kupić o to jest pytanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
U.B.I. napisał:

Na czym to przymierzanie polega??

widziałem to na jakiejś reklamie
taki syke staje gdzieś