Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zapraszam na rozmowę o emigracji przy piwie - Norwegia

Czytali temat:
(223 niezalogowanych)
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
piwo na chmielu, czy na żółci bydlęcej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Wnerwia mnie Polska, ludzie, mogę psioczyć na nasz kraj i narzekać, czasem oglądając newsy przecieram oczy z niedowierzania ale... gdzieś głęboko w środku czuję tęsknotę za ojczyzną.
Mamy wiele powodów aby być dumni...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
tak,tylko wielka szkoda ze wiekszosc tych powodow do dumy to historia a nie terazniejszosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
kryss napisał:
tak,tylko wielka szkoda ze wiekszosc tych powodow do dumy to historia a nie terazniejszosc

- Przyszedł czas, by powiedzieć Polakom, że muszą się wyrzec swojej polskości – stwierdził Janusz Palikot podczas ubiegłotygdniowego spotkania zorganizowanego przez Aleksandra Kwaśniewskiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Piotr Stefanczyk
(Walander)
Początkujący
Następny "Amerykanski" wszyscy tak mają,wpierniczają się gdzie ich nie trzeba!Niech się swoimi sprawami zajmują.Zabrać im prawo głosu w momencie otrzymania paszportu (jakiegokolwiek).Nic tu po nim na tym forum,my mamy poczucie rzeczywistości bo jesteśmy blisko, oni (USA) to idioci uciekający przed komuną nie mają pojęcia co się dzieje w Polsce.Ja idiotom dziękuję!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Druga część,

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok