Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
jan wino Wojciech Swies Daniel Furmanik ANDRZEJ PIEKARZ Albert Albertowicz Marek Pinkiewicz Konrados Prze Sara Łabędzka (2812 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
na policji to powinnas byc zaraz jak to przyszlo,a zdjecia nie powinnas wysylac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
łukasz Wojciechowski
(lukawojciech)
Wiking
a dlaczego nie wysyłac zdjęcia???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
bo to oni powinni miec zdjecie twojego auta jak przejezdza przez bramki,/teraz juz maja/
firmy windykacyjne to sepy i nie ma co liczyc na czyjas uczciwosc,
tak czy siak na policje to zglos bo za chwile mozesz rachunek z warsztatu dostac,albo za benzyne,lub za nastepne bramki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
łukasz Wojciechowski
(lukawojciech)
Wiking
Policja każe mi czekać do rozstrzygnięcia mojego odwołania , w zasadzie juz 3 odwolania napisałam w tej sprawie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Norwedzy mają na wszystko czas radzę uzbroić się w cierpliwość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jesli juz zgloszone na policje to pozostaje tylko czekac,jesli masz jakies rachunki za benzyne badz inne z dni kiedy rzekomo nastapil przejazd to zachowaj.
jesli odwolanie nie pomoze domagaj sie wyraznych zdjec,narazie czekaj na odp.chyba nic wiecej nie mozna zrobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
kamil ......
(kalim3)
Wiking
Ja dostalem fakture za bramki za samochod na PL blachach przyslala ja firma z anglii razem ze zdjeciem auta dokladna godz miejscem itp. dlatego dziwi mnie ze nie przyszla Ci fotka samochodu razem z numerem rej. bo pewnie norki zlecaja to jednej firmie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
łukasz Wojciechowski
(lukawojciech)
Wiking
tez bym chciała wtedy bym była spokojna, bo zdjęcia mojego samochodu napewno nie mają, a tak trochę się martwie, a policja to nie przyjęła żadnego zgłoszenia, stwierdzili, że gdyby odwołanie było negatywnie rozpatrzone to wtedy oni rozpoczną śledztwo. Ta nasza policja jest rabnięta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok