Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
przemek brach H-S SERVICE AS lukaszkulas Looki Paul Paul Maciej Laudy (7062 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
norgekowal napisał:
Wracając do tematu to polecam VW TOURAN z 2011- 2.0 170KM spalanie 5.2-5.5...

hehhehehe
no, jak bedziesz zamulał 75/h i max 100 na "autostradzie".....
Podczas normalnej jazdy taki motor nie schodzi z 7/100km!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Sykepleier84 napisał:
grubas.. doskonale cie rozumiem, jak byles glupi za mlodu, i dales sie oszukac to tak masz, a teraz jestes platnikiem. Zal mi ciebie bo napewno nie zaslugujesz na to zeby placic tyle alimentow, musisz obrac inna taktyke, zeby nic nie placic musisz stac sie dziadem, Przykro mi z tego powodu ale sam sobie jestes winny. Czasem tak sie dzieje w zyciu... Ja nie mam zony darmo zjada ani dzieci.
Do krissa
Po pierwsze nie pochodze z pipiduwy i nigdy nie bylem biedny...A zreszta taki mam charakter lubie wkurwiac ludzi, szczegulnie tych ktorzy do pracy maja stosunki bardziej milosne...
Poprosze o wiecej minusow , Chce dogonic Sz. pana Jaste 105. Prosiolem w poprzednich mejlach ale jakos nikt mi nie chcial pomoc...
Pozdrowienia dla ciebie marjanek73.

Ty się chyba koniem na łep zamieniłeś !!!!..........szowinisto i egocentryku, przeczytaj swojego "mejla"i naucz się pisać......aha i zacznij się pakować na Cran Canarie czy Costa Brave bo jak wyczytałam w poprzednich postach jutro wylatujesz.........naprawdę z serca życzę udanego urlopu i niemysl że zazdroszcze bo wole Azje tego bym Zazdrościła ........i dostaniesz taaaaaakiego minusa, misiu na własne życzenie...a co tam niech Ci będzie....swoją drogą jak robisz raporty po norwesku jak walisz byki w polskim? hmmm musisz być naprawdę mega profesjonalistą uzdolnionym "nocnym" pracownikiem....załatw mi prace u swojego boku jako hjelperpleier, prosze, please, bitte....nie będe darmozjadem utrzymanką
Fajnie mieć takiego kolege na forum, można pomarzyć o super autkach jakie wystawiają na Kurfurstendamm w Berlinie...polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Marianek podałem spalanie jakie wychodzi z prędkości 100-130km/t. przy skrzyni 6 bieg DGS, jeżeli nadal myślisz ze wstawiają stare diesle to się mylisz. Technologia idzie do przodu, a ty chyba zostajesz troszkę w tyle...
Ze starszych modeli to polecam volvo xc70 najlepsze chyba autko na Norwegię, nawet z silnikiem diesla...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
sorki chodzi o DSG girkasse..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Walander napisał:
No on po prostu jest TANI!Instalacja to inna bajka jednak jak się jeździ nieco więcej zwraca się bardzo szybko,z awaryjnością nie ma problemu,odpalanie i tak na benzynie.Norki też się przekonują zwłaszcza że już jest gdzie tankować!A jak nie chcę być dziadem to po prostu włączam benzyne
z tym że gaz jest tani to się z Tobą zgodzę..że się szybko zwraca jak się dużo jezdzi też....
ale z resztą to nie bardzo
awaryjność zależy od jakości samej instalacji ,od tego co ją montował i jak zmapował...
norwegowie wcale się nie przekonują do LPG,w Oslo 4 lata temu można było założyć LPG w dwóch firmach:"GASTECH"..3 lata temu wycofali się z montażu LPG i firma "gasdrift"..2..2,5 roku temu zbankrutowali...skąd wiem???pracowałem w tej drógiej..
z tym tankowaniem to też nie jest tak łatwo,Ty masz stację LPG "pod nosem" a np.ja najbliżej mam w Asker ...10 km w jedną stronę a i często było tak że była nieczynna..

aczkolwiek często widzę autobusy i śmieciaki na bio-gaz (metan)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
norgekowal napisał:
Marianek podałem spalanie jakie wychodzi z prędkości 100-130km/t. przy skrzyni 6 bieg DGS, jeżeli nadal myślisz ze wstawiają stare diesle to się mylisz. Technologia idzie do przodu, a ty chyba zostajesz troszkę w tyle...
Ze starszych modeli to polecam volvo xc70 najlepsze chyba autko na Norwegię, nawet z silnikiem diesla...

hheheehe "zostajesz w tyle" dobre, b.dobre
mam takiego pod domem, bo jeden norek ma z takim motorem : )
Tyle,ze ten jego nie schodzi z 7L i jezdzi bardzo przepisowo!
Ale jak twoj pali 5,2 to chwała mu/tobie za to.....
Chyba wiem o którym aucie mowa > czesto zamula 60/70 i 75/90km/h czarny?
Łykam go wielokrotnie na ringu 3 i E 18
Ten mniejszy pedał czesciej/mocniej naciskaj!
W automacie masz łatwiej, bo sa tylko dwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
marianek73 napisał:
norgekowal napisał:

hheheehe "zostajesz w tyle" dobre, b.dobre
mam takiego pod domem, bo jeden norek ma z takim motorem : )
Tyle,ze ten jego nie schodzi z 7L i jezdzi bardzo przepisowo!
Ale jak twoj pali 5,2 to chwała mu/tobie za to.....
Chyba wiem o którym aucie mowa > czesto zamula 60/70 i 75/90km/h czarny?
Łykam go wielokrotnie na ringu 3 i E 18
Ten mniejszy pedał czesciej/mocniej naciskaj!
W automacie masz łatwiej, bo sa tylko dwa

mam znajomego w Asker i on ma Nissan-a X-Trail w dezelku niecałe 100 tyś przelatane.jest bardzo szczęśliwy że po naprawach w polsce zszedł mu do 8-u litrów na setkę....jakimi Wy samochodami jezdzice że Wam tak moło palą??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący

cos dla was....... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu det er så svært at være så god ...
Lubie was denerwowac wy sie tak szybko wkrecacie anan i jasta 107 i gruby tam cos przebakiwal
dla was...
;P
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Sykepleier84 napisał:

Lubie was denerwowac wy sie tak szybko wkrecacie anan i jasta 107 i gruby tam cos przebakiwal
dla was...

nie wiem jak inni
ale mnie te twoje kąsanie to strasznie bodzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Stały Bywalec
Nie wiem jak sobie poradzic z ta twoja staranna intryga. Prowadziles mnie jak po sznurku, zeby na koncu osmieszyc. To bylo perfekcyjnie zaplanowane a ten suspens? Mistrzostwo swiata.
Hitchcock by tego lepiej nie wymyslil. Chyba targne sie na line.
Mysle ze wiele osob sie ze mna zgodzi ze zaslugujesz na to aby poslugiwac sie nazwiskiem Hitchcock, a przynajmniej jego druga czescia cock!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok