Sykepleier84 napisał:
grubas.. doskonale cie rozumiem, jak byles glupi za mlodu, i dales sie oszukac to tak masz, a teraz jestes platnikiem. Zal mi ciebie bo napewno nie zaslugujesz na to zeby placic tyle alimentow, musisz obrac inna taktyke, zeby nic nie placic musisz stac sie dziadem, Przykro mi z tego powodu ale sam sobie jestes winny. Czasem tak sie dzieje w zyciu... Ja nie mam zony darmo zjada ani dzieci.
Do krissa
Po pierwsze nie pochodze z pipiduwy i nigdy nie bylem biedny...A zreszta taki mam charakter lubie wkurwiac ludzi, szczegulnie tych ktorzy do pracy maja stosunki bardziej milosne...
Poprosze o wiecej minusow , Chce dogonic Sz. pana Jaste 105. Prosiolem w poprzednich mejlach ale jakos nikt mi nie chcial pomoc...
Pozdrowienia dla ciebie marjanek73.
Ty się chyba koniem na łep zamieniłeś

!!!!..........szowinisto i egocentryku, przeczytaj swojego "mejla"i naucz się pisać......aha i zacznij się pakować na Cran Canarie czy Costa Brave

bo jak wyczytałam w poprzednich postach jutro wylatujesz.........naprawdę z serca życzę udanego urlopu

i niemysl że zazdroszcze bo wole Azje

tego bym Zazdrościła

........i dostaniesz taaaaaakiego minusa, misiu na własne życzenie...a co tam niech Ci będzie....swoją drogą jak robisz raporty po norwesku jak walisz byki w polskim? hmmm musisz być naprawdę mega profesjonalistą uzdolnionym "nocnym" pracownikiem....załatw mi prace u swojego boku jako hjelperpleier, prosze, please, bitte....nie będe darmozjadem

utrzymanką
Fajnie mieć takiego kolege na forum, można pomarzyć o super autkach

jakie wystawiają na Kurfurstendamm w Berlinie

...polecam