to szkoda byłem w szwcji . tam tylko jeziora i szczupaki , browar mają tani w tym system balaget . finansową karierę to tylko w norge można zrobić , ryby na fiordzie też dużo większe no ale niech ci wiatry sprzyjają
Markus pieniądze to nie wszystko .Spokój i dobrobyt to wystarczy . Trzeba zachować umiar we wszystkim . A ja do Szwecji to pewnie na wakacje się wreszcie wybiorę .
Reason liczyłem że kogoś to ruszy ale niekoniecznie chodziło tu o powiedzmy wykształcenie czy pochodzenie . Problem jest w ludziach którzy działają tu i teraz i nie myślą co będzie potem .Problem jest w ludziach którzy doprowadzają swoimi czynami społeczeństwo/społeczność /kraj do degradacji
kulturalno/obyczajowo/finansowej takich właśnie nazywam idiotami bez względu na pochodzenie , stan , wykształcenie czy majątek .
Patronas napisał: Markus pieniądze to nie wszystko .Spokój i dobrobyt to wystarczy . Trzeba zachować umiar we wszystkim . A ja do Szwecji to pewnie na wakacje się wreszcie wybiorę .
Reason liczyłem że kogoś to ruszy ale niekoniecznie chodziło tu o powiedzmy wykształcenie czy pochodzenie . Problem jest w ludziach którzy działają tu i teraz i nie myślą co będzie potem .Problem jest w ludziach którzy doprowadzają swoimi czynami społeczeństwo/społeczność /kraj do degradacji
kulturalno/obyczajowo/finansowej takich właśnie nazywam idiotami bez względu na pochodzenie , stan , wykształcenie czy majątek .
Nie wiem ile masz lat, bo nie chce mi sie sprawdzac ale nikogo to nie ruszy. Tak jest od poczatku swiata. I bog z wami. Masz jakies zludzenia?
Reason ty żyj swoim życiem a ja będę próbował po troszeczku zmieniać świat . I pewnie jak i Judymowi mi się nie uda ale przynajmniej umrę człowiekiem .
Patronas napisał: Reason ty żyj swoim życiem a ja będę próbował po troszeczku zmieniać świat . I pewnie jak i Judymowi mi się nie uda ale przynajmniej umrę człowiekiem .
Musze cie rozczarowac, bez wzgledu na to co zrobisz umrzesz czlowiekie - tyle systematyka.
reszta to semantyka. Ale zmieniaj, zmieniaj. Jakos chyba w przedostatnim "sensie" byl artykul jak to osobnik probowal zmieniac innych. Konkluzja - nalezy zaczac od siebie.
MAM PLAN STWORZENIA DOBREGO RZĄDU. JA WIERZĘ W TO ,ŻE KIEDY
MA SIĘ ZAUFANIE DO LUDZI,DO WŁASNEJ OJCZYZNY,TO MOŻNA ZROBIĆ CUD.
PRAWDZIWY CUD GOSPODARCZY. NAPRAWDĘ TO SIĘ UDAŁO W IRLANDII,W ESTONII,W HISZPANII, DLACZEGO W POLSCE MA SIĘ NIE UDAĆ? DLACZEGO NASZE DZIECI MAJĄ MYŚLEĆ W KATEGORIACH WYŁĄCZNIE WYJAZDU?
JA TEN DOBRY RZĄD ZROBIĘ ,JEŚLI MI POMOŻECIE.
JA BARDZO PROSZĘ WAS O POMOC, O WASZE GŁOSY ,BO TO JEST WAŻNA SPRAWA, I ZROBIMY, ZBUDUJEMY TAKĄ OJCZYZNĘ,BĘDZIEMY SZANOWAĆ SIĘ I BUDOWAĆ.....
….WYGINIECIE JAK DINOZAURY.....
donald tusk
10.04.2010-10.03.2012 Dwadzieścia trzy miesiące.
Zrobili to co zrobili z Prezydentem Polski,a co zrobią z wami ?
Co ich powstrzyma przed zrobieniem najgorszych rzeczy?
Who cares?
NIECH SIĘ GRUPA LEOKONA ODPIERDOLI OD POLITYKI NA TYM FORUM BO NIKOGO TO NIE INTERESUJE !!..... dalej smoleńsk . LECZ SIĘ STWORZENIE BOŻE ....tak powiedział by ci guru z torunia
Nie róbmy polityki ,budujmy drogi,mosty....donald tusk
Nie róbmy polityki nikogo to tutaj nie interesuje. Budujmy na piasku.
Piasek przywozi się w dzień pod budowę ,a w nocy wywozi.
Kontrakty podpisane,premie gwarantowane ,frajerzy wydymani.
Nie róbmy polityki,nikogo to tutaj nie obchodzi.
„Problem jest w ludziach którzy doprowadzają swoimi czynami społeczeństwo/społeczność /kraj do degradacji
kulturalno/obyczajowo/finansowej takich właśnie nazywam idiotami bez względu na pochodzenie , stan , wykształcenie czy majątek .”
„ Szkoda że w Polsce można tylko egzystować bo bym został ale niestety nie mam złodziejskiej mentalności która jest niezbędna do funkcjonowania w tym nieszczęsnym kraju .”
„A to pierdziele pojadę do Australii jak czytam co się w tej biednej polsce dzieje to nawet w Białorusi bym zamieszkał przynajmniej na starość emeryturę jakąś dostane .”
Wymagania:
- min. 2 lata doświadczenia na stanowisku ciesli szalunkowego, zbrojarza
- mile widziane wykształcenie kierunkowe
- dobra kondycja fizyczna
- preferowana komunikacja w języku angielskim lub norweskim
Oczekiwania:
- przestrzeganie zasad bezpieczeństwa pracy
- samodzielność, odpowiedzialność, pracowitość, zaangażowanie, pozytywne nastawienie do ludzi
Oferujemy:
- umowę o prace
- rotacyjny system pracy
- ubezpieczenie w oparciu o norweskie prawo pracy
- konkurencyjne warunki ...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.