EdytkaiDarek napisał:
maniek32 napisał:
Izzy napisał:
EdytkaiDarek napisał:
maniek32 napisał:
Śledzę to forum od jakiegoś czasu i właśnie widzę, że to ich pisanie to nabijanie tylko postów czemu ma to służyć, nie wiem. Swoją drogą to straszny syf na tym forum, nowi chcą się czegoś dowiedzieć to zaraz sprzedają im takie pociski, że bania mała, najlepiej ich olać i nie odpowiadać na zjebane posty, mam nadzieję tylko że wtedy im się znudzi. Z resztą mam wyjebane w to....
Nie ziom!!! Nie olac tylko trzeba ich upubliczniac!
Zastanawialem sie zeby jebnac takiego porzadnego posta na ogolnym na ich temat i co raz dodawac tam nowych ktorzy szydza z polakow
Jakby ludzie zaczeli pisac na nich tak jak oni na innych to by zamkneli te swoje "RASISTOWSKIE-FASZYSTOWSKIE" polskie mordy.Za duzo tu nas jest-nie dadza rady
Robimy takie pospolite ruszenie!!!
najlepsze ruszenie zrobisz sobie w majtkach a jak by tak maniek do ciebie dołączył to byście się pieknie poruszali posuwisto zwrotnie
Jak chcesz Ciebie mogę posunąć chociaż kto wie co za syf w gaciach nosisz... chyba nie zaryzukje

Co Ty stary
Ja to bym jej nawet oszczac nie chcial BUUUHAHAHAHAHAHA 
Lec kurwo po kolegow bo sama nie dasz rady ha ha ha a!!!
P.S nie wpierdalaj tyle owiec i reniferow to cialo bedziesz miala jak marianek Buuuhahahahahahaha aha no i parowka w bulce tez nie wchodzi w gre
maniek32 napisał:
Izzy napisał:
EdytkaiDarek napisał:
maniek32 napisał:

Nie ziom!!! Nie olac tylko trzeba ich upubliczniac!
Zastanawialem sie zeby jebnac takiego porzadnego posta na ogolnym na ich temat i co raz dodawac tam nowych ktorzy szydza z polakow

Jakby ludzie zaczeli pisac na nich tak jak oni na innych to by zamkneli te swoje "RASISTOWSKIE-FASZYSTOWSKIE" polskie mordy.Za duzo tu nas jest-nie dadza rady

Robimy takie pospolite ruszenie!!!
najlepsze ruszenie zrobisz sobie w majtkach a jak by tak maniek do ciebie dołączył to byście się pieknie poruszali posuwisto zwrotnie
Jak chcesz Ciebie mogę posunąć chociaż kto wie co za syf w gaciach nosisz... chyba nie zaryzukje

Co Ty stary

Lec kurwo po kolegow bo sama nie dasz rady ha ha ha a!!!
P.S nie wpierdalaj tyle owiec i reniferow to cialo bedziesz miala jak marianek Buuuhahahahahahaha aha no i parowka w bulce tez nie wchodzi w gre