Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Mandat dla Polaka w Norweskim aucie!!! - Norwegia

Czytali temat:
Krystian Wilma (811 niezalogowanych)
2 Posty
arek Adasik
(saperus)
Wiking
Przecież wyraznie napisałem że to JA!!!jestem winny .Pytam o procedury mandatu i dobre rady a nie co wypada a co nie bo to moi przyjaciele .Suma tego mandatu to miesieczna wypłata mojej żony.Może ktoś mi doradzi coś rozsadnego a nie bedzie mnie pouczał bo poczułem się jak bym chciał kogoś oszukać (czytaj naszych przyjaciół ).Naprawede wiem co wypada a co nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Innego wyjścia nie ma jak rozłożyć na raty. Na rachunku który dostała do zapłacenia ma adres strony internetowej, wchodzi tam loguje się i rozkłada na raty. Wyznacza datę którego mają przychodzić rachunki podejrzewam że najmniejsza rata to będzie około 800 nok - 400 zł.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...z

tego co wiem

to znacznie gorzej jest

jesli chodzi o norwega w polskim aucie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Anna82 napisał:
Innego wyjścia nie ma jak rozłożyć na raty. Na rachunku który dostała do zapłacenia ma adres strony internetowej, wchodzi tam loguje się i rozkłada na raty. Wyznacza datę którego mają przychodzić rachunki podejrzewam że najmniejsza rata to będzie około 800 nok - 400 zł.

dziubasku > mozna zadzwonic, jest łatwiej prosciej i szybciej..
a rozłozyc mozna nawet na "grosze".....
Znajomy miał 9000 i rozłozył na raty po 700nok....
Ogólnie idą baaaardzo na reke i rozkładaja na ile sie chce i sama wyznaczasz pierwsza date spłaty....
Moze byc to nawet za 6tyg, a potem juz komp wysyła co miesiąc....
heh dla kolegi szok musi byc > 14km/h 4000nok ? ? ?
Wspołczuje,ale niestety tu jest ikke beklager, du ma betale.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok