Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(577 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wujek dobrarada napisał:

wszystko się zgadza ... nie wiesz gdzie mógłbym jeszcze zobaczyć podobne narządy ?

podaj miejsce zamieszkania to doradzę bardziej precyzyjnie
a tak ogólnie to najbliższe ZOO, albo farma
zapodaj również ogłoszenie w rubryce - Poznajmy się
z dopiskiem - chciałbym tylko pooglądać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Wujek dobrarada napisał:
ochotę podogryzać innym .... zapraszam wszystkich kozaków...

Chcesz cos zmienic w tym podłym swiecie, to zacznij od...siebie!

ps: myslałem,ze takie mameły+lelek juz przywykły i przyzwyczaiły sie do zycia, kiedy ktos ciagle daje im do zrozumienia,ze...... mamełami są (?)
Chcecie uzdrawiac swiat, naprawiac ludzi, to dobrze, tyle tylko,ze trzeba najpierw zacząć od autorefleksji(wiesz co to) ?
Jak nie wiesz , to popatrz w lustro i zapytaj > kim ty kurwa jestes ???

moja rada > czym szybciej sie z tym pogodzisz/cie tym mniej i krócej bedzie bolało....
W zyciu czasem tak jest (musi byc równowaga), ze są fajni i niefajni i czasem ta druga grupa ludzi nie ma za bardzo na to wpływu i godzi sie z byciem ciołkiem
Takze ciołki bądzcie dumnymi ciołkami i zakładajcie te wasze spółdzielnie ciołków!
Tyle,ze fajni mają na to wyjebane (pzdr czesio)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Paweł taki tam
(Wujekdobrarada)
Początkujący
jasta102 napisał:
Wujek dobrarada napisał:

wszystko się zgadza ... nie wiesz gdzie mógłbym jeszcze zobaczyć podobne narządy ?

podaj miejsce zamieszkania to doradzę bardziej precyzyjnie
a tak ogólnie to najbliższe ZOO, albo farma
zapodaj również ogłoszenie w rubryce - Poznajmy się
z dopiskiem - chciałbym tylko pooglądać

Miszczu Twoje rady to da mnie wielki zaszczyt
widzę że się nie myliłem i wszystko obskoczyłeś, proszę o konkretne namiary na terenie całego Oslo...ZOO, famy może jakieś schroniska dla zwierząt? Powiedz gdzie byłeś, a postaram się pójść Twoimi śladami...
Szukałem Twojego ogłoszenia, ale nie pomyślałem że mój miSZCZu jest z pewnością stałym bywalcem w kilku miejscach, więc nie musi sie ogłaszać ....
Masz jeszcze jakieś cenne wskazówki MiSZCZu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Paweł taki tam
(Wujekdobrarada)
Początkujący
marianek napisał:
Wujek dobrarada napisał:

ps: myslałem,ze takie mameły+lelek juz przywykły i przyzwyczaiły sie do zycia, kiedy ktos ciagle daje im do zrozumienia,ze...... mamełami są (?)
Chcecie uzdrawiac swiat, naprawiac ludzi, to dobrze, tyle tylko,ze trzeba najpierw zacząć od autorefleksji(wiesz co to) ?

moja rada > czym szybciej sie z tym pogodzisz/cie tym mniej i krócej bedzie bolało....
W zyciu czasem tak jest (musi byc równowaga), ze są fajni i niefajni i czasem ta druga grupa ludzi nie ma za bardzo na to wpływu i godzi sie z byciem ciołkiem
Takze ciołki bądzcie dumnymi ciołkami i zakładajcie te wasze spółdzielnie ciołków!

Tak masz racje .... nie mogę się przyzwyczaić, że są ludzie fajni tacy jak Ty.
Zrobiłem jak napisałeś i spojrzałem w lustro ... okazuje się że jestem nikim ... nie ma we mnie nic fajnego ...
Pomyślałem więc sobie, że już mam jednego miSZCZa, ale może Ty zechciał byś być moim miSZCZem fajności i tak jak pierwszy miSZCZu poradził co zrobić żeby choć troszkę móc upodobnić się do Twojej wspaniałej i fajnej osoby.... będę Ci wdzięczny nawet za najmniejszą wskazówkę !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Wujek dobrarada napisał:
marianek napisał:
Wujek dobrarada napisał:

Zrobiłem jak napisałeś i spojrzałem w lustro ... okazuje się że jestem nikim ... nie ma we mnie nic fajnego ...
Pomyślałem więc sobie, że już mam jednego miSZCZa, ale może Ty zechciał byś być moim miSZCZem fajności i tak jak pierwszy miSZCZu poradził co zrobić żeby choć troszkę móc upodobnić się do Twojej wspaniałej i fajnej osoby.... będę Ci wdzięczny nawet za najmniejszą wskazówkę !

nie doczytałes miszczu!
Skup sie i przeczytaj ze zrozumieniem ostatnie zdanie w moim poprzednim poscie! Dla ułatwienia dodam,ze chodzi o cytat z...Czesia, którego serdecznie pozdrawiam

Reszta ja wyzej > kto sie pizda urodził, jaksółką juz nigdy nie bedzie....
to cytat z ....wszystkiego i niczego > just like yuo
m.v.h
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Paweł taki tam
(Wujekdobrarada)
Początkujący
marianek napisał:
Wujek dobrarada napisał:
marianek napisał:
Wujek dobrarada napisał:

nie doczytałes miszczu!
Skup sie i przeczytaj ze zrozumieniem ostatnie zdanie w moim poprzednim poscie! Dla ułatwienia dodam,ze chodzi o cytat z...Czesia, którego serdecznie pozdrawiam

Reszta ja wyzej > kto sie pizda urodził, jaksółką juz nigdy nie bedzie....
to cytat z ....wszystkiego i niczego > just like yuo
m.v.h

Masz racje miSZCZu nie doczytałem, a raczej miałem malutka nadzieje, że taka pizdeczka jak ja będzie miała możliwość nauczyć się czegoś fajnego od tak wielkiego miSZCZa...
Niestety okazałem się niegodzien....
Może chociaż powiesz gdzie mogę znaleźć podobnych fajnych ludzi jak Ty,może któryś z was będzie mniej fajny i zechce mnie nauczać!!!!!!!!!!!???????????
chyba jest was więcej i spotykacie się gdzieś.....?
powiedz że jest was więcej, daj mi nadzieje na bycie fajnym !!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok