Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

POMOCY,ŁÓDKA W OSLO - Norwegia

43 Posty
magda ry
(magdalenary)
Nowicjusz
Witam,czy jest tutaj ktoś kto posiada łódkę w Oslo lub okolicach?Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z cumowaniem,parkowaniem łódki,opłaty,rejestracja,ceny,w sumie wszystko na ten temat Z góry wielkie dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
utrzymanie łódki w oslo jest warte wiecej niz utrzymanie luksusowego samochodu!
mowa o przystaniach ciagnących sie wzdłuz E 18 w oslo, az po skur-y andoeja......
Nie wiem dokładnie,ale moj boss ma taka niewielką, około 8m i trzyma ja cały rok na wodzie.....
kosztuje go majatek, a pływa 3x w roku.....
ale prestiz i zaprasza na nia przyszłych kontrachentów,a to robi wrazenie(zwłaszcza przezroczysta podłoga)
Nie polecam, bo jest baaaaardzo drogo!

ps: Mir rum > ty masz płóca?

ja myslałem,ze ludzie mają płuca....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
magda ry
(magdalenary)
Nowicjusz
Nie no ja mam taką zwykłą,chodzi o łowienie rybek i miłe weekendy na wodzie,i niech ona sobie stoi nawet na zadupiu jakimś...Coby stać tam mogła,nie wiem tylko jak to załatwić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
zapytaj sie w kapitanacie portu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Hej,proponuje kupić przyczepkę pod łódkę i wodować za każdym razem może to nie wydląda za dobrze na poczatku ale koszty zwracają się bardzo szybko szukając po portach ceny ścinają z nóg,popytaj znajomych pracujących w wiekszych firmach zazwyczaj ktoś ma miejsce do odstąpienia różnie możesz próbować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
A jak byś chciał na uparciucha w miejscowości Volen w Asker jest miejscówka za 12tys nok za sezon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
magda ry
(magdalenary)
Nowicjusz
Dzięki serdeczne za odpowiedż.Wodowanie odpada,też nie mamy gdzie trzymać,poprostu musimy kupić ponton i dopływać...Tak myślę że będzie najlepiej.A ceny są kolosalne faktycznie,no i nawet miejsc nie ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
magda ry
(magdalenary)
Nowicjusz
Dzięki serdeczne za odpowiedż.Wodowanie odpada,też nie mamy gdzie trzymać,poprostu musimy kupić ponton i dopływać...Tak myślę że będzie najlepiej.A ceny są kolosalne faktycznie,no i nawet miejsc nie ma.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Marcin Krukowski
(AsiaMarcin)
Wiking
witam w boksie kosztuje a nawodzie jak zatopisz boje to jest prawdopodobnie za darmo ale dokladnie niewiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
AsiaMarcin napisał:
witam w boksie kosztuje a nawodzie jak zatopisz boje to jest prawdopodobnie za darmo ale dokladnie niewiem.
---
Żeby zatopić boję do cumowania , to trzeba dostać zgodę od właściciela /opiekuna danego akwenu .
---
To nie jest tak sobie , postawić gdzie się żywnie podoba .
---
Tu też , stosuje się Prawo Wodne i Jakieś Opłaty . Inaczej również i na wodzie , byłby totalny bajzel ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok