Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

DAGPENGER-ILE SIE CZEKA NA DECYZJE ? - Norwegia

43 Posty
DOMINIK xtc
(V6CLIO)
Nowicjusz
czy ktos orientuje sie ile sie czeka w przyblizeniu na decyzje od nav dotyczaca wyplaty dagpenger?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Cos okolo 3 tyg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
DOMINIK xtc
(V6CLIO)
Nowicjusz
a jesli 3 tyg minely(nieznacznie jakies pare dni wieccej)to moze byc cos nie tak z decyzja dokumentami moze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
DOMINIK xtc
(V6CLIO)
Nowicjusz
ok -dzieki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...nie

chce cie martwic

ale jesli do tej pory nie dostales

decyzji,to juz nie dostaniesz wcale (pieniedzy rowniez)

malo tego,nawet jesli jednak decyzja przyjdzie w najblizszym czasie,to

i tak bedziesz musial pieniadze zwrocic,a o nowa decyzje,mozesz starac sie dopiero za rok...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
V6CLIO napisał:
czy ktos orientuje sie ile sie czeka w przyblizeniu na decyzje od nav dotyczaca wyplaty dagpenger?
okolo 3 tygodni... przez okres oczekiwania juz dawno znalazl bys prace... yhm... ale niektorzy wola czekac... i czekac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
DOMINIK xtc
(V6CLIO)
Nowicjusz
yhm wiesz,jesli szukasz i nie ma badz nie mozesz znalesc a tu gdzie jestem jakos ciezko w tym momencie o prace to sie czeka... kazdy ocenia sytuacje wedlug swojego punktu odniesienia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
V6CLIO napisał:
yhm wiesz,jesli szukasz i nie ma badz nie mozesz znalesc a tu gdzie jestem jakos ciezko w tym momencie o prace to sie czeka... kazdy ocenia sytuacje wedlug swojego punktu odniesienia.
nikt nie kazal Ci osiedlac sie na wygwizdowie po srodku niczego... to nie jest na pewno nasza wina ze na pustkowiu nie ma pracy... moze przeprowadzka jakas??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
DOMINIK xtc
(V6CLIO)
Nowicjusz
mega pajacem jestes ty pedale nieokrzesany za takie teksty gdybys byl teraz blisko mnie dostalbys w pysk odemnie a moze chcesz?to sie spotkamy chetnie cie poznam prymitywie(czlowiek sie grzecznie pyta a tu taki wyskakuje i cie obraza..) chamie granatem od plugu oderwany
igoruje cie pustaku bez twarzy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
DOMINIK xtc
(V6CLIO)
Nowicjusz
blaznisz to sie ty TYLKO nie tlumacz sie wyjebane mam w ciebie pajacu prymitywny nie pryjechalem tylko jestem a takich palantow jak ty powinni deportowac stad.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok