Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
beauty napisał:
byronek napisał:
Ta Pani chce wracac do Polski to niech wraca. ona sama wie co robi.
Ulubione "haselko" komuszkow"
Robta co chceta!

To, ze uposledzone umyslowo to "maly pikus-zyzus",
najwazniejsze "ona sama wie co robi"!

Jednym slowem - uspione zlo to - "ona sama wie co robi"
uaktywnione to "dyktatura proletariatu".

Ta pani moze po prostu wyzej ceni wiezi rodzinne i uczucia swoich dzieci niz ten pozorny dobrobyt i spokoj. Niestety nie u kazdego sumienie staje sie czyste po wyslaniu kasy do polski dla mamy emerytki ktora i tak sama nie moze zejsc z 4 pietra chociazby po chleb! Nie kazdemu wyjazd na majorke czy na narty(bo nas stac) moze zastapic wypicie piwka nad jeziorem z kuzynem!Nie dla kazdego swieta bozego narodzenia na nartach to to samo co usiasc przy stole w domu rodzinnym przy zapachu choinki i tych wszystkich potraw z mozolem sporzadzanych przez nasze kobiety!

Reasumujac moje wynurzenia. Z reklamy----- sa rzeczy bezcenne za cala reszte zaplacisz mastercard. Wiec nie rozumie oco chodzi ,ta pani wybrala napewno rzeczy bezcenne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
grupa Laokona napisał:
Aby nie być oskarżonym o niewdzięczność ,zrazu dziękuję kryssiu za dokonywanie innych czynności seksualnych w imię lepszej funkcjonalności mojej i Tuskolandu,
i pamiętaj nie czytaj za dużo ,a w szczególności moich wpisów,bo ten jedyny zwój mózgowy ,jaki posiadasz zawsze może ci się przydać w wykonywaniu ruchów frykcyjnych.
Pełen szacunek i podziękowania dla Gabryjela ,który co prawda nie deklaruje tego samego, ale za to czyta wszystkie moje wpisy,chociaż są to wpisy długie i wraże .
I w tym momencie chciałem zakończyć część dziękczynną mojego postu.
Nie dziwię się wam ,że nie potraficie zrozumieć prostej zależności między sytuacją
w Polsce ,a tym ,kto od ponad dwudziestu lat jest za to odpowiedzialny. Nie wymagam
od was tego ,bo jest to ponad wasze możliwości. A przyczyną tego jest rozpad percepcji,
cechy charakterystycznej występującej u homosovieticusa ,znanego pod inną nazwą- leming .Nie piszę tego aby was obrazić ,ale aby wam pomóc w zrozumieniu waszej
sytuacji,gdyż uważam,że macie ,znikome co prawda ,ale macie ,szanse na poprawienie
waszego położenia. Na pewno nie przyznacie się do tego,że posiadacie takie cechy leminga jak:nienawiść,infantylizm,ignorancja,instynkt stadny,strach,tchórzostwo,niczym niepohamowana chęć posiadania świętego spokoju oraz dwójmyślenie,które szczególnie
ujawniacie w tym wątku i będziecie wyzywać wszystkich którzy wam to przypiszą.
Nie widzicie sprzeczności między tym,że z jednej strony piszecie,że w Polsce
jest syf ,a z drugiej strony bronicie szefa szefów tego syfu. Tylko osobnicy z rozpadem percepcji mogą wierzyć w to i nie widzieć sprzeczności.
I na koniec test dla was .
Sami tu piszecie ,że w Polsce jest źle i nie ma po co wracać,więc obejrzyjcie
sobie tego pana i powiedzcie ,czy wy macie racje czy on ?
Ja oczywiście uznaję ,że wy, jeśli tak, to dlaczego wierzycie tuskowi skoro mówicie,
że z nim się nie zgadzacie? I czy nie jest to najlepszy dowód na moje twierdzenie o was?

Naskrobałeś się tłumacząc cokolwiek a to przecież jest dla wszystkich chyba jasne ,że karmią nas swoimi słowami ,wmawiając lub bazując jeszcze na poczuciu resztek szacunku do Polski i ciągną te swe śpiewki od lat to samo..... na szczęście wykrusza się widownia ,która ich słucha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Gamel Fazi napisał:
beauty napisał:
byronek napisał:
Robta co chceta!

Ta pani moze po prostu wyzej ceni wiezi rodzinne i uczucia swoich dzieci niz ten pozorny dobrobyt i spokoj. Niestety nie u kazdego sumienie staje sie czyste po wyslaniu kasy do polski dla mamy emerytki ktora i tak sama nie moze zejsc z 4 pietra chociazby po chleb! Nie kazdemu wyjazd na majorke czy na narty(bo nas stac) moze zastapic wypicie piwka nad jeziorem z kuzynem!Nie dla kazdego swieta bozego narodzenia na nartach to to samo co usiasc przy stole w domu rodzinnym przy zapachu choinki i tych wszystkich potraw z mozolem sporzadzanych przez nasze kobiety!

Reasumujac moje wynurzenia. Z reklamy----- sa rzeczy bezcenne za cala reszte zaplacisz mastercard. Wiec nie rozumie oco chodzi ,ta pani wybrala napewno rzeczy bezcenne.

bez cenne to są grzyby w lesie dla mnie a nawet nie ...
Pani w nor nie pracuje więc się nudzi ....mezowi było bez niej dobrze samemu a ona sama siedząc na tyłku w PL swoje co miesiąc dostanie więc nie bezcenne tylko płytkie i mierne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
piotr kwiatkowski
(grupa Laokona)
Początkujący
Wróg ludu nadaje:

Okazało się ,że luzak nad luzaki nie przeszedł obojętnie obok tego wątku i postanowił włączyć
się do dyskusji.
Oto jego wypowiedź i cenne rady w temacie ,kiedy przyjeżdżać do Polski

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
grupa Laokona napisał:
Wróg ludu nadaje:

Okazało się ,że luzak nad luzaki nie przeszedł obojętnie obok tego wątku i postanowił włączyć
się do dyskusji.
Oto jego wypowiedź i cenne rady w temacie ,kiedy przyjeżdżać do Polski

czy kaczystan
czy donaldland
-jeden belkot,tematy zastepcze i przykrywanie gowna papierkiem....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
żuan napisał:
czy cos jeszcze??????????
tak!!!!!!!!!!!!!
nie zapomnij obciąć fiuta mężowi
bo za pół roku nie będziesz miała męża

NO ...TEZ PRAWDA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Stały Bywalec
Izzy napisał:
Gamel Fazi napisał:
beauty napisał:
byronek napisał:
Robta co chceta!

bez cenne to są grzyby w lesie dla mnie a nawet nie ...
Pani w nor nie pracuje więc się nudzi ....mezowi było bez niej dobrze samemu a ona sama siedząc na tyłku w PL swoje co miesiąc dostanie więc nie bezcenne tylko płytkie i mierne

Bezcenne sa te chwile kiedy z rodzina jade na te grzyby. Jasne ze ta rodzina moze miec taki tok myslenia jak nam tutaj laskawie wyjasniles ale czy tak jest naprawde wiedza tylko oni.
Czy brak pracy tutaj,nie zaaklimatyzowanie sie,czy inne wartosci niz pieniadz musza nam sie kojarzyc tylko z jednym? Z nieudacznictwem czlowieka.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Asiab)
Początkujący
pozazycie napisał:
jasta102 napisał:
żuan napisał:
tak!!!!!!!!!!!!!

NO ...TEZ PRAWDA

A czemu tak mówicie? Wszyscy tacy są?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Asiab napisał:
pozazycie napisał:
jasta102 napisał:
żuan napisał:
tak!!!!!!!!!!!!!

NO ...TEZ PRAWDA

A czemu tak mówicie? Wszyscy tacy są?

wszyscy normalni Basiu
tylko nienormalny wytrzyma ponad pół roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Asiab)
Początkujący
no to co najmniej 4 razy dostałam rogi skoro chłop był tu 2 lata sam? Dobrze liczę ?
No chyba, że nadzieja w nienormalności
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok