marianek napisał:
Joseph napisał:
razem z promem 15h z centralnej Polski...
czy kot z miasta łodzi pochodzi?
bo oni tam sie spinają,ze to cenralna polska....
tak jak by to miało wieksze znaczenie > kiedy z łodzi do wwy 1h jazdy : )))
Z oslo na 99,9% pływa bądz bedzie niebawem stena line : oslo > fredrikshavn .....
Ja mam tam miec impreze we wrzesniu ( firmowa patologia w obie strony ze spaniem,itp)
Nie sprawdzałem tego jeszcze, wiec moge sie mylic.....
A na color line polecam dagstur, z którego korzystamy w jedna strone, a z Dk juz normalny bilet, bo te 400nok w obie, to chyba po sezonie i z 3 mies wyprzedzeniem....
Do zobaczenia na szlaku zatem Józefie
plywa plywa... we fredrikshavn masz kilka sklepow na krzyz i kilka knajp... tuz przed samym promowiskiem p dunskiej stronie (zaraz przy schodach na piesza przeprawe) jest sklep spozywczy z normalnymi ceniami
)
lodka do fredrikshavn jest duzo lepsza niz ta z oslo do kopenhagi... wiecej dyskotek i pubow na promie
ale cos kosztem czegos... kopenhaga jest sliczna a fredrikshavn to takie duzo mniejsze Oslo... dziura gdzie nic sie nie dzieje...
Joseph napisał:
razem z promem 15h z centralnej Polski...
czy kot z miasta łodzi pochodzi?
bo oni tam sie spinają,ze to cenralna polska....
tak jak by to miało wieksze znaczenie > kiedy z łodzi do wwy 1h jazdy : )))
Z oslo na 99,9% pływa bądz bedzie niebawem stena line : oslo > fredrikshavn .....
Ja mam tam miec impreze we wrzesniu ( firmowa patologia w obie strony ze spaniem,itp)
Nie sprawdzałem tego jeszcze, wiec moge sie mylic.....
A na color line polecam dagstur, z którego korzystamy w jedna strone, a z Dk juz normalny bilet, bo te 400nok w obie, to chyba po sezonie i z 3 mies wyprzedzeniem....

Do zobaczenia na szlaku zatem Józefie

plywa plywa... we fredrikshavn masz kilka sklepow na krzyz i kilka knajp... tuz przed samym promowiskiem p dunskiej stronie (zaraz przy schodach na piesza przeprawe) jest sklep spozywczy z normalnymi ceniami

lodka do fredrikshavn jest duzo lepsza niz ta z oslo do kopenhagi... wiecej dyskotek i pubow na promie