Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lebara historia połączeń - Norwegia

Czytali temat:
MONIKA K Anna _ Dominik Klucznik Wtf ? Nietak JustynaB Zdzislaw Prusinowski Izabela123 Paula1709 Scieszka Anusia791 Anusia wieslaw staniszewski Pawlisko Klaudia Mmmm (5784 niezalogowanych)
14 Posty
Ba Ka
(dobranocka)
Wiking
hej, zalogowalam sie u siebie na koncie lebary i chce sprawdzić historię wybieranych numerów, bo mi się skasował z tel ważny nr. I jest tam wybór okresu który mnie interesuje no ale jakoś to nie działa jak zaznaczam kwiecień :/ A u Was to działa normalnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
dobranocka napisał:
hej, zalogowalam sie u siebie na koncie lebary i chce sprawdzić historię wybieranych numerów, bo mi się skasował z tel ważny nr. I jest tam wybór okresu który mnie interesuje no ale jakoś to nie działa jak zaznaczam kwiecień :/ A u Was to działa normalnie?

Wczesniej mozna bylo sprawdzac- 3 miesiace wstecz, lecz pozniej stawalo sie to tzw.dynamiczne..
tzn przewaznie ostatni miesiac, czasami dwa, a czasmi te 3 mieisace historii polaczen.
Bo tyle mozna bylo najwiecej wstecz.
Nie wiem jak teraz,ale mozesz zamowic, byc moze odplatnie i o to, tez byc moze chodzi dzis w Lebar ...Moze ktos wie wiecej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Asiab)
Początkujący
u mnie tylko z ostatniej doby są widoczne, choć jest rzekomo funkcja do ustawienia dat, ale jak wybieram te daty to właśnie z ost 24h widać jedynie. Może faktycznie da się takie coś zamówić u nich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok