Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Co się dzieje z AAB na MN? - Norwegia

Czytali temat:
(217 niezalogowanych)
267 Postów
Stały Bywalec
Zaczęło się dobrze,niezle całkiem,miałem już nadzieje że wypełnię sobie okienka czasowe śledzeniem pracy sądu,wyjaśnieniom oskarżonego,przesłuchaniom świadków,a tu-zonk.
Dlaczego,po wrzuceniu na taśme kilku relacji z początku procesu,a nawet relacji on-line,nagle zrezygnowano z dalszej publikacji?
Nie wiem czy jeszcze się toczy,raczej tak,przecież to najważnieszy proces w NO od II WŚ,proces który jest wynikiem prowadzenia takiej a nie innej polityki imigracyjnej,imigrantami jesteśmy również my.
Proces na którym dochodzi do rękoczynów a nawet samopodpaleń.
Dlaczego MN powiedziało stop dla tego wydarzenia??
Czy MN idąc śladem swojej nowej matki również zamiata problem pod dywan?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
ABB
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
A tak,ABB.Akurat gdzieś mi się błąkało po głowie AA,nie wiem dlaczego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(kow@lski)
Wiking
balum napisał:
Zaczęło się dobrze,niezle całkiem,miałem już nadzieje że wypełnię sobie okienka czasowe śledzeniem pracy sądu,wyjaśnieniom oskarżonego,przesłuchaniom świadków,a tu-zonk.
Dlaczego,po wrzuceniu na taśme kilku relacji z początku procesu,a nawet relacji on-line,nagle zrezygnowano z dalszej publikacji?
Nie wiem czy jeszcze się toczy,raczej tak,przecież to najważnieszy proces w NO od II WŚ,proces który jest wynikiem prowadzenia takiej a nie innej polityki imigracyjnej,imigrantami jesteśmy również my.
Proces na którym dochodzi do rękoczynów a nawet samopodpaleń.
Dlaczego MN powiedziało stop dla tego wydarzenia??
Czy MN idąc śladem swojej nowej matki również zamiata problem pod dywan?

Być może temat się przegrzał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok