misiaczek1517 napisał: witam czy ktos wie kto chce sprzedac czerwone spodnie russ? chętnie kupię) ...TY JEDNAK JESTEŚ TOTALNA DEBILKA ... i to jak widać nie tylko Forumowa ale i Życiowa ..
---
Teraz Już Mnie nie dziwi Iż Teściu , wali was w Rogi jak się da ...!!! .
---
---
Czyż Ja nie napisałem Jasno i Przejrzyście iż Tych spodni / to cały Komplet z bluzą czapką i paru innymi akcesoriami ..../ Nie Można Nigdy indziej Nosić , jak Tylko przez pół Maja ...!!!
I tylko Te Osoby Które w Danym Roku Robią NORWESKĄ MATURĘ ...
--- ...TEGO NIKT NIE SPRZEDA , BO TO JEST PAMIĄTKA NA CAŁE ŻYCIE , TAKI SWOISTY TALIZMAN...
---
Wątpię czy nawet najbardziej zdegenerowany alkoholik i ćpun Norweski pozbył by się tego stroju ... Może Azylanci i Emigracyjne Dno ...!
Może .
misiaczek1517 napisał: witam czy ktos wie kto chce sprzedac czerwone spodnie russ? chętnie kupię)
nie chce mi sie dzisiaj pisac dlugo... wybieram sobie tematy... ale masz ode mnie specjalnie sieroto zyciowa... www.russehjelpen.no/russeklaer
i dalej.. pierwsze lepsze z brzegu... webshop.russesiden.no/?did=9081770
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.