Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

witam - Norwegia

Czytali temat:
(332 niezalogowanych)
3 Posty

(radek1214)
Wiking
witam poszukuje pracy w zawodzie drukarz lub piekarz morze ktos wie gdzie mozna sie udac jestem tydzien w norwegi obecnie w oslo bardzo prosze o pomoc i na odp najlepiej na sms lub odzwonie bo mam slaby dostep do neta pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(radek1214)
Wiking
radek1214 napisał:
witam poszukuje pracy w zawodzie drukarz lub piekarz morze ktos wie gdzie mozna sie udac jestem tydzien w norwegi obecnie w oslo bardzo prosze o pomoc i na odp najlepiej na sms lub odzwonie bo mam slaby dostep do neta pozdrawiammój tel 45532617
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(cytryna25)
Wiking
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
idz do nav tam mozesz korzystac z neta , albo pod mc donaldami tez jest net sam tak na te chwile korzystam.

Wyoogluj piekarnie i drukarnie w regionie , odwiedz ich strony, skopiuj adresy email i ślij list motywacyjny + CV do nich.

Czyli jak budujesz swój nowy portal pod Makiem))) hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(kow@lski)
Wiking
cytryna25 napisał:
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
idz do nav tam mozesz korzystac z neta , albo pod mc donaldami tez jest net sam tak na te chwile korzystam.

Wyoogluj piekarnie i drukarnie w regionie , odwiedz ich strony, skopiuj adresy email i ślij list motywacyjny + CV do nich.

Czyli jak budujesz swój nowy portal pod Makiem))) hehe

...się tak nie śmiejcie, bo kto wie - przy okazji można wymyśleć frytki ze steropianu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok