Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

prosze o pomoc - Norwegia

Czytali temat:
(1091 niezalogowanych)
10 Postów
Wiking
Witam wszystkich mam ogromną prosbę do osób które dobrze piszą po norwesku i potrafiły by napisac mi ogłoszenie takiego typu cytuję NA URODZINACH U .... MOJEJ CÓRCE .... ZGINEŁA GRA NINTENDO KTÓRES DZIECKO POPROSTU JE ZABRAŁO PROSIŁA BYM WSZYSTKICH RODZICÓW DZIECI KTÓRE BYŁY NA URODZINACH O SPRAWDZENIE W DOMU CZY NIE MA RÓŻOWEGO NINTENDO z góry dziekuje a swoja drogą nie rozumie mała szkoła klas moze z 5 dzieci na urodzinach 8 gra zgineł i cisza nikt nic nie robi nic nikt nie mówi zastanawiam sie tylko co bybyło gdyby to norweskiemu dziecku w polskim domu zgineła gra czy np.telefon .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a było może jakieś polskie dziecko?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
proponuję Rutkowskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
ha ha ha bardzo smieszne tylko moje.Jak widać norwedzy mają długie rączki jakiś rok temu syn mój zostawił na boisku szkolnym quada bo zabrakło mu paliwa za około godzine przyszliśmy z karnisterkiem a quad nie ma po 2 miesiącach okazalo sie ze 14latek ciągnoł go jakies 10 km przez las do babci zniszczył na maxa przemalował a rodzicą wkręcił ze znalazł w lesie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kara dzieci to dzieci i tyle
jak moja siostra ukradła mi bluzkę to wylądowała razem z szybą w drzwiach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no niestety ...są tu tylko fachowcy od tłumaczenia albo od krytykowania jak ktoś słowo przekręci nie licz że znajdziesz takiego co się wychyli bo tu za dużo przemądrzałych się pojawi potem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
hej no weście coś skrobnijcie przepisze wydrukuje i powiesze w szkole ewentualnie dam nauczycielce niech poprawi jak cos żle z góry dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
No gdzie sa te wszystkie norszczaki heeeee nie pomoze nikt??????chodzi o dobro dziecka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kara napisał:
Witam wszystkich mam ogromną prosbę do osób które dobrze piszą po norwesku i potrafiły by napisac mi ogłoszenie takiego typu cytuję NA URODZINACH U .... MOJEJ CÓRCE .... ZGINEŁA GRA NINTENDO KTÓRES DZIECKO POPROSTU JE ZABRAŁO PROSIŁA BYM WSZYSTKICH RODZICÓW DZIECI KTÓRE BYŁY NA URODZINACH O SPRAWDZENIE W DOMU CZY NIE MA RÓŻOWEGO NINTENDO z góry dziekuje a swoja drogą nie rozumie mała szkoła klas moze z 5 dzieci na urodzinach 8 gra zgineł i cisza nikt nic nie robi nic nikt nie mówi zastanawiam sie tylko co bybyło gdyby to norweskiemu dziecku w polskim domu zgineła gra czy np.telefon .
Ciebie chyba PORĄBAŁO...!!!
Jeżeli faktycznie chcesz upublicznić , takie Ogłoszenie ...!!!
---
Skoro było tylko 8 osób , to bezpieczniej będzie z każdym Rodzicem porozmawiać Osobno i Całkiem Grzecznie z uśmiechem na ustach ...
---
OT TAK OD NIECHCENIA ZADAĆ PYTANIE ... Z TEJ RACJI IŻ GRA SIĘ GDZIEŚ ZAWIERUSZYŁA .
I prosisz o pomoc w odnalezieniu .
---
Inaczej twoje dziecko BĘDZIE WYKLUCZONE Z GRUPY RÓWIEŚNIKÓW ...!
i na pewno nigdzie nie zostanie więcej zaproszone z obawy na zemstę .
---
A tak przy okazji , to jestem ciekaw jakie komentarze serwujecie przy dziecku na ten temat .
Pamiętajcie iż dziecko , to wszystko może powtórzyć w szkole , i dopiero będzie AFERA ...
---
OJ POLTUNERIA ... !!!
zgroza!!!
---
JEŻELI jednak dopniesz swego , to szkoda Mi tego waszego dziecka ...! .
---
Nie wiem czy jakaś nawet najdroższa gra jest warta takiej Społecznej Izolacji ...! .
---

A może dzieciak wyrzucił grę do ŚMIECI bo Mu się już znudziła i chce mieć Nową ! .
---
Na dodatek zapamiętaj jedno ...
NAWET JAK JAKIEŚ DZIECKO FAKTYCZNIE TĄ GRĘ WZIĘŁO ...
To jak tak postąpisz z tym ogłoszeniem to NIKT SIĘ NIE PRZYZNA a gra również wyląduje w Śmieciach .
POLTUŃSTWO i dorobkiewicze
---
ECH...!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
kara no niestety ale musisz odpuścić,bo w to może być zamieszana sama matka dziecka jeśli do tej pory nie oddała wiesz typu moje dziecko zaiwaniło ale ja ślepa jestem ,no i jak tu się teraz przyznać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok