kara napisał:
Witam wszystkich mam ogromną prosbę do osób które dobrze piszą po norwesku i potrafiły by napisac mi ogłoszenie takiego typu cytuję NA URODZINACH U .... MOJEJ CÓRCE .... ZGINEŁA GRA NINTENDO KTÓRES DZIECKO POPROSTU JE ZABRAŁO PROSIŁA BYM WSZYSTKICH RODZICÓW DZIECI KTÓRE BYŁY NA URODZINACH O SPRAWDZENIE W DOMU CZY NIE MA RÓŻOWEGO NINTENDO z góry dziekuje a swoja drogą nie rozumie mała szkoła klas moze z 5 dzieci na urodzinach 8 gra zgineł i cisza nikt nic nie robi nic nikt nie mówi zastanawiam sie tylko co bybyło gdyby to norweskiemu dziecku w polskim domu zgineła gra czy np.telefon .
Ciebie chyba PORĄBAŁO...!!!
Jeżeli faktycznie chcesz upublicznić , takie Ogłoszenie ...!!!
---
Skoro było tylko 8 osób , to bezpieczniej będzie z każdym Rodzicem porozmawiać Osobno i Całkiem Grzecznie z uśmiechem na ustach ...
---
OT TAK OD NIECHCENIA ZADAĆ PYTANIE ... Z TEJ RACJI IŻ GRA SIĘ GDZIEŚ ZAWIERUSZYŁA .
I prosisz o pomoc w odnalezieniu .
---
Inaczej twoje dziecko BĘDZIE WYKLUCZONE Z GRUPY RÓWIEŚNIKÓW ...!
i na pewno nigdzie nie zostanie więcej zaproszone z obawy na zemstę .
---
A tak przy okazji , to jestem ciekaw jakie komentarze serwujecie przy dziecku na ten temat .
Pamiętajcie iż dziecko , to wszystko może powtórzyć w szkole , i dopiero będzie AFERA ...
---
OJ POLTUNERIA ... !!!
zgroza!!!
---
JEŻELI jednak dopniesz swego , to szkoda Mi tego waszego dziecka ...! .
---
Nie wiem czy jakaś nawet najdroższa gra jest warta takiej Społecznej Izolacji ...! .
---
A może dzieciak wyrzucił grę do ŚMIECI bo Mu się już znudziła i chce mieć Nową ! .
---
Na dodatek zapamiętaj jedno ...
NAWET JAK JAKIEŚ DZIECKO FAKTYCZNIE TĄ GRĘ WZIĘŁO ...
To jak tak postąpisz z tym ogłoszeniem to NIKT SIĘ NIE PRZYZNA a gra również wyląduje w Śmieciach .
POLTUŃSTWO i dorobkiewicze
---
ECH...!